magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2023/2024 Budapest IV. osztály, 2. csoport 7 Városgazda UA II 8 32
2022/2023 Budapest IV. osztály, 2. csoport 7 Városgazda Utánpótlás Akadémia II 5 42
2019/2020 Budapest III. osztály, 2. csoport 6 Városgazda Utánpótlás Akadémia 11 10

összes eredmény, részletek »

címer helye
alias
VUA II
kapcsolódó csapatok
cím
1181 Budapest
Üllői út 423.
Budapest
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 462 7944
e-mail akademia@varosgazda18.hu
alapítás
2015
klub színei
kék - zöld
bajnokság (2023/2024)
névváltozások
 1. Pestszentlőrinci SFA
  2015 - 2018
 2. 2018-ban átvette? a csapat működtetését a XVIII. ker. Városgazda Utánpótlás Akadémia
 3. Városgazda Utánpótlás Akadémia
  2018 - 2022
 4. 2022-ben egyesültek a Ember-Előny Sportakadémia Sportegyesülettel
 5. Városgazda Utánpótlás Akadémia II.
  2022 -
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.07.28, 17:23
  kép
  A Városgazda Utánpótlás Akadémia 2015 márciusában indult az új, hiánypótló sportágak felvirágoztatásának céljából a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt. és Budapest Főváros XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata gondozásában.

  Az önkormányzat szolgáltató társasága, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. cégcsoportjának keretén belül megvalósuló Városgazda Utánpótlás Akadémia létrehozásának célja elsődlegesen a kerület sportos jellegének erősítése az itt élők egészséges életformára nevelésével, az elérhető sportolási lehetőségek kínálatának bővítésével, egyes hiányzó sportágak meghonosításával, főként a kiemelt- és látványsportágakban.

  A Városgazda Utánpótlás Akadémia célja a tömegsport, ezen belül is kiemelten a gyermek és az ifjúsági korosztályoknak kínált lehetőségek tárházának fejlesztése. Nemcsak tehetségeket akarunk felfedezni és segíteni őket a továbbfejlődésben, de szabadidősport szakosztályunkon keresztül a versenysportból kimaradtak számára is szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szervezett formában, jó közösségben mozoghassanak tovább. A szervezet az itt élő fiatalok egészséges életformára nevelését illetve az elérhető sportolási lehetőségek számának folyamatos bővítését tűzte ki rövid távú feladatként.

  Akadémiánkba tárt karokkal fogadjuk 5-99 éves korig a jelentkezőket!

  A fiatalokat magas színvonalú szakmai programokkal és felkészült szakemberekkel, saját sportágukban kiemelkedő eredményeket elért edzőkkel várjuk. Az akadémiai tagok nálunk nem csak elsajátítják az adott sportág alapjait és szabályrendszerét, vagy szereznek komplett versenyzési rutint, hanem kitűnő értékrend alapú közösségben és a figyelem maximális középpontjában töltik el az iskolán kívüli időszakot.

  Fontosnak tartjuk a helyi közösség építését és a meglévő sportlétesítmények infrastruktúrájának kihasználását. Akadémiánk lehetőséget teremt bárki számára, hogy a kívánt sportág alapjait megismerve hobbi szinten, vagy akár versenyzőként sportolhasson.

  A Városgazda Utánpótlás Akadémia elsődlegesen azt tartja szem előtt, hogy a fiatalok örömmel és felszabadultan, a teljesítménykényszer terhe nélkül sportoljanak, hiszen a sportra elsődlegesen az öröm forrásaként tekintünk. Másodlagosan az egészség megőrzése, a prevenció és a tudatos életmód választásának, a sportos gondolkodás megteremtésének és terjesztésének célja motiválja az akadémia csapatát.

  2021.07.28
  https://akademia18.hu/varosgazda-utanpotlas-akademia/