magyarfutball.hu

Ezen az oldalon a csapat jelenlegi és régen használt címereit szeretnénk összegyűjteni.
Ha hiányolsz egy címert a lenti listából, küldj egy emailt a kepek@magyarfutball.hu címre a hiányzó címer leírásával, lehetőség szerint egy minél nagyobb képet csatolva a címerről.
Ez alapján meg tudjuk rajzolni a címert vektorgrafikus formátumban és felkerül az adatbázisunkba!
Más csapatok címerei

Források / szerkesztésre váró címerek

  1. kép
    Az Football Club Barcs 2012 nyarán alakult meg. Elődje a nagy múlttal rendelkező, volt NB2-es Barcsi Sport Club. A Barcsi SC megszűnése után a város fél éven keresztül csapat nélkül maradt. Majd többszöri ülésezés után dűlőre jutottak a vezetők és Kelemen Géza elnökletével új klubbot alapítottak, ez lett az FC Barcs! Mivel az előd NB3-as szereplése alatt szűnt meg, ezért két osztállyal lejjebb kellett indulnia az új gárdának, így megyei szinten a második ligában kezdte meg történelmét az FC Barcs.

    Nem volt kérdés, hogy az elsődleges cél a csapatépítés, majd a tisztes helytállás az új klub számára. Az első évben sikerült megvalósítani a terveket és közelebb áll a fő célhoz, azaz a feljutáshoz! Egyelőre helyi focistákkal próbálja megoldani a problémát és feljebb lépni egy lépcsőfokot. Jelenleg a Somogy-megyei II. osztályban küzd a Barcs.

    Remélhetőleg a közeljövőben ismét rangos osztályban láthatják a szurkolók Barcs város futball csapatát!

    Hajrá Barcs!

    forrás:
    http://fcbarcs.webnode.hu/klub/