magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2019/2020 Budapest II. osztály 5 ASR-Gázgyár II 12 22
2018/2019 Budapest III. osztály, 2. csoport 6 ASR-Gázgyár II 1 68
2017/2018 Budapest III. osztály, 2. csoport 6 ASR-Gázgyár II 6 46

összes eredmény, részletek »

címer helye
teljes név
Atlétikai Sportegyesület Rómaifürdő-Gázgyár II
kapcsolódó csapatok
cím
1038 Budapest
Ezüsthegy u. 6.
Budapest
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 536 8988
e-mail borbely.laszlo76@gmail.com
alapítás
klub színei
zöld - sárga
bajnokság
- (megszűnt csapat)
stadion
- régi stadionok
 1. Millenáris

  (? - ?)

névváltozások
 1. Atlétikai Sportegyesület Rómaifürdő-Gázgyár II
  2013 -
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2020.08.29, 06:35
  Nem lesz "Gáz" a BLSZ II-ben
  Megjelent: 2020. június 15.Írta: Pestifoci.hu

  Az ASR Gázgyár II Porvay János vezetésével a 2018/2019-es évad során 22 győzelemmel 2 döntetlennel és 2 vereséggel lett első a BLSZ III. 2. csoportjában, így magabiztosan jutott fel a II. osztályba. Eggyel feljebb a középcsapatok közé tartozott a gárda, 22 szerzett ponttal várta a folytatást, amely az ismert okok miatt elmaradt.

  A hetekben az is eldőlt, hogy a BLSZ II-t újra már nem kezdi meg a csapat, az okokról Borbély László elnök így nyilatkozott:

  "Porvay János vezetésével egy remek társaság és közösség alakult ki, de ez egyben szét is feszítette kereteinket. 20 fős, edzésre járó csapat alakult ki, amely megérett a BLSZ II. osztályra, viszont nem tudta teljesíteni azt a szakmai célt, hogy hétről-hétre 3-4, az első csapat keretében kevés játéklehetőséget kapó játékos, továbbá 2-3 U19-es korú, csapatában jól teljesítő fiatal kapjon szerepet a II. csapatban. Mindez csak a II. csapatban tisztességesen edző, és alapvetően jól teljesítő sportemberek kárára tudott volna megvalósulni.

  Szép emlékek kötődnek a gárdához, amely a IV. osztályból néhány év alatt megérkezett a II. osztályba, közben minőségben és mennyiségben is erősödve.

  A szakmai, és gazdasági klubérdekeket is figyelembe kellett vennie azonban az egyesület vezetésének, ahol a klub érdekeit követi az egyes csapatok érdeke és csak végül következnek az egyes játékosok.

  Viszont ebbe a mostani koordináta rendszerbe nem lehetett belehelyezni a II. csapatot, az a körülmények között úri luxus lett volna. Ezért racionális döntést hozva kellett a II. csapat megszűnéséről dönteni, még akkor is, ha érzelmileg ez minket, vezetőket is szomorúsággal tölt el, a csapat és játékosaink jövője miatt. Ez egy jó keret, jó edzővel, remélem, egy másik klubnál sikerül őket együtt tartani”- mondta az elnök.

  A döntésről a távozó Porvay Jánost is megkérdeztük:

  "Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Én nagyon jól éreztem magam az egyesületnél, élveztem a családias, jó hangulatú mérkőzéseket, de megértem, hogy az egyesület vezetése így döntött. Jómagam igyekszem minél előbb új kihívást találni, és remélem, volt játékosaim is mielőbb megtalálják a nekik megfelelő egyesületet.”

  Alighanem a kérőkben nem lesz hiány.


  https://www.pestifoci.hu/egyeb-hireink/4708-nem-lesz-gaz-a-blsz-ii-ben