magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2013/2014 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Egri FC 0 0
2012/2013 Nemzeti Bajnokság I (OTP Bank Liga) 1 Egri FC 16 15
2011/2012 Ness Hungary Nemzeti Bajnokság II, Keleti csoport 2 Egri FC 1 59

összes eredmény, részletek »

címer: Egri FC

Az FC Eger ( http://www.magyarfutball.hu/hu/csapat/2524 ) 2003-ban történt megszűnését kettő év szünet követte. 2005 tavaszán megalakul az Egri Futball Club Kft., feltámasztva a megyeszékhelyen a több éve nem működő sportágat. A csapat a Keller József által vezetett Egri Téglagyár Kft. égisze alatt jött létre 1%-os önkormányzati tulajdonrésszel. Egy NB III-as klub játékosai, akik egri illetőségűek, de csapat hiánya miatt más városban voltak kénytelenek játszani, vállalták a kitűzött terveket. Mivel új klub alakult, így csak a megyei II. osztályban indulhatott, melyet a szezon végén meg is nyert. Ez volt a cél a megyei I. osztályban is, amit szintén sikerült teljesíteni.

egrifoci.hu, 2012.05.25

szezon értékelés

 1. 2007/2008
  A csapat gond nélkül nyerte meg az előző bajnokságot, ezzel jogot szerezve az NB III-as szereplésre. Egy ideig elképzelhető volt, hogy a csapat rögtön két osztály ugrik felfelé és ősszel már az NB II-ben kezd, mivel Keller József a másodosztályban szereplő Kazincbarcikánál is tulajdonos volt, az indulási jog megcserélése azonban nem valósult meg. Az újjáalakulás utáni első NB III-as szezonjában a csapat a 6. helyen végez. A tulajdonos és az önkormányzat között már hosszú ideje fennálló rossz viszony végül oda vezet, hogy 2008 nyarán Keller József kiszáll az egri labdarúgásból, a város lesz a többségi tulajdonos.
  egrifoci.hu, 2012-05-25
 2. 2008/2009
  A szezont Horváth Tamással a kispadon kezdi a csapat, akit a vártnál gyengébb szereplés miatt még ősszel Orlóczki Tibor vált. 2008 végén a klub komoly anyagi gondokkal küzd, a játékosok nem kapnak fizetést, így többen is a távozás mellett döntenek. 2009 februárjában megmentőként érkezik a salgótarjáni illetőségű Ferenczi Béla, aki jelképes összegért megveszi a város 96.67%-os tulajdonrészét, ezzel ő lesz a klub új tulajdonosa. Emellett több játékost is magával hoz az akkor az NB III-ban második helyén álló SBFC-től. A csapat új edzője Oláh Béla. A szezon végén az Eger csak a 11. helyen végez, a tavaszi nagy tervekből semmi nem valósul meg, a tulajdonos továbbáll.
  2009 nyarán ismét új befektető érkezik Urbán Miklós személyében, akinek támogatásával korábban a Jászapáti az NB II 3. helyéig jutott. A csapat szakmai igazgatója László István lesz.
  egrifoci.hu, 2012-05-25
 3. 2009/2010
  Az első öt hely valamelyikének a megszerzése volt a kitűzött cél. A vezetők és a szurkolók titkon még a bajnoki címben is reménykedtek, amit végül az FTC „B” csapata szerzett meg. Az ötödik hely elérését végül az utolsó meccsel teljesítette a csapat, egy idegenbeli győzelemmel, míg az addigi 5. helyen lévő Balassagyarmat épp a „kis” Fraditól kapott ki.
  A cél teljesítése érdekében hatalmas játékos mozgás zajlott a csapatnál. Az új tulaj (URFA Kft.) nem bízta a véletlenre a dolgokat, és nyáron a 13 távozó játékos (Novák János, Sulcz Márió, Baranyi Miklós, Oláh Teofil, Jefferson Alex, Lázár Krisztián, Híves Balázs, Valdimiro, Evaristo, Szabó Márió, Nagy József, Ajtai Róbert, Hegedűs Milán.) helyett 10 játékost (Veréb Szabolcs, Vígh Ferenc, Mundi Viktor, Debreczeni Dávid, Botló Ádám, Romhányi Tamás, Szabó Gergő, Jeney Gyula, Balogh Balázs, Busai Barna.) igazolt.
  A téli pihenőben azonban a csalódást keltő 10. helyen tanyázott a csapat, ezért a vezetők újabb változásokat eszközöltek a játékos állományban. Távozott 12 játékos (Mundi Viktor, Siróczki Gergő, Zsarnai Róbert, Veréb Szabolcs, Hompoth Balázs, Vígh Ferenc, Bartuska József, Áncsán Attila, Balogh Balázs, Botló Ádám, Érsek Martin, Szabó Gergely), érkezett 10 (Jeferson, Németh Tamás, Urbán Sz. Viktor , Bezzeg Tamás, Bardi Gábor, Kálmán József, Csatlós Csaba, Gömöri Ottó, Illyés Dániel, Dávid Zoltán).
  A bajnokságban három emlékezetes mérkőzés is akadt. Az egyik ilyen a listavezető Ferencváros II. csapatának látogatása Egerben, ahol a hazai csapat nagy küzdelemben nyert 2:1-re. A második a Heves megye „EL CLASIKÓJA” Az Egri FC – Heves mérkőzés, amit a végig kitűnően védekező vendég Hevesiek nyertek 1:0 arányban. A harmadik mérkőzés amit kiemelnék azért volt fontos mert a cél elérése érdekében mindenképp győzni kellett a Dunakeszi otthonában, ami már csak azért sem volt könnyű, mert a hazaiak egy esetleges győzelemmel meghosszabbíthatták volna az NB III-as tagságukat. A végén a papírformának megfelelően az egri csapat diadalmaskodott 3:1 arányban.
  Kétségtelen, hogy a csapat újjáalakulása óta ez volt Eger legerősebb csapata, ennek ellenére a nézők létszáma nem változott jelentősen.
  Egri FC - facebook, 2010.11.29
 4. 2010/2011
  A szezon a várakozásoknak megfelelően alakult. Ősszel a csapat menetelt a Magyar Kupában, és - egyedüli nem NB I-es csapatként - bejutott a legjobb 16 közé. A bajnokságot tekintve veretlenül vonult téli szünetre a gárda. A jó szereplés tavasszal is folytatódott, így 5 fordulóval a pontvadászat vége előtt már behozhatatlan előnyre tettek szert. Az utolsó néhány meccsen már alábbhagyott a koncentráció, így becsúszott 2 vereség, de így is 76 pontot gyűjtve, 15 pontos előnnyel végeztek a táblázat élén.
  A csapat finanszírozása körül viszont korántsem volt ilyen rózsás a helyzet. Már a téli szünetben jelentkeztek a gondok, amikor a tulajdonos megpróbálta komolyabb szerepvállalásra rábírni az önkormányzatot. Akkor még sikerült megegyezni, a bajnokság befejezése után viszont már nem, így két év után az URFA távozott Egerből. Sokáig volt bizonytalan a folytatás, és csak július végére dőlt el véglegesen, hogy lesz pénz az NB II-re. Ekkor jelentette be az önkormányzat, hogy az ismert focimecénás, Jámbor János lesz a klub új támogatója. A régi játékosok többsége a bizonytalan helyzet miatt ekkorra már eligazolt, így az új edzőnek, Simon Antalnak a bajnoki rajtig hátralévő 2-3 hét alatt új csapatot kellett építenie.
  egrifoci.hu, 2012-05-25
 5. 2011/2012
  Mint ahogy azt az előző évi értékelésben leírtuk, két év után az URFA távozott Egerből. Sokáig volt bizonytalan a folytatás, és csak július végére dőlt el véglegesen, hogy lesz pénz az NB II-re. Ekkor jelentette be az önkormányzat, hogy az ismert focimecénás, Jámbor János lesz a klub új támogatója. A régi játékosok többsége a bizonytalan helyzet miatt ekkorra már eligazolt, így az új edzőnek, Simon Antalnak a bajnoki rajtig hátralévő 2-3 hét alatt új csapatot kellett építenie.
  A bajnokság kezdete előtt két héttel tartotta Simon Antal az első edzést. A régi keretből három játékos maradt, a kapus Illyés Dániel, egy védő Debreczeni Dávid, és egy középpályás Romhányi Tamás. Érkezett melléjük 18 új játékos ezért az első fordulókban összeszokottságról nemigen lehetett beszélni. Ennek ellenére a csapat teljesítette a terveket, hiszen a vezetőség elvárása az első évben egy stabil középcsapat volt, amire építve a következő évben már a bajnoki cím megszerzését tűzte ki célul. Az Egri FC a téli pihenőre 8.-ként vonulhatott 11 pontos hátránnyal a listavezető Szolnok ellen. A tavaszi kezdésre is változott egy kicsit a keret. Volt egy távozó, a tartalék kapus Amerikába szerződött, így helyére hozták a fiatal Giák Tamást. Mezőnybeli erősítésre volt NB1-es rutinnal rendelkező játékosokat hoztak Vancsa Miklósék, és egy elég kemény és immár teljes alapozással, már a dobogó alsó fokának elérése sem látszott reménytelennek. Az elején, hazai pályán még becsúszott egy döntetlen a jó erőkből álló Nyíregyháza ellen, de aztán egy parádés 11 meccses megnyert széria következett és máris pontelőnnyel vezeték a táblázatot az egri fiúk. Közben a szurkolók és ébredezni kezdek, és az NB1-szele az utolsó hazai mérkőzésre több mint 3000 embert fújt ki. Az utolsó idegenbeli mérkőzésre már bajnokként utaztak Mezőkövesdre, ahová sok szimpatizáns is elkísérte a csapatot, és ahol a játékosok átvehették az aranyérmeket.
  Összegezve az Egri FC egy nagy bravúrt hajtott végre, hiszen két héttel a bajnokság előtt még csapat sem volt, erre újoncként rögtön meg is nyerték a bajnokságot, 26 évvel az utolsó NB1-ben szereplés óta.
  Régen várt már a város erre a szereplésre, köszönet ezért a klub vezetőinek, de mindenekfelett Jámbor Jánosnak, aki a nyugodt háttérről gondoskodott.
  Az önkormányzat és Jámbor János úr közösen kinyilvánították, hogy bár elég hamar került fel a csapat az első osztályba, ennek ellenére vállalják azt, és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a csapat ne csak átszállójegyet váltson az NB1-re.
  A bajnokcsapat tagjai:
  Sztankó Gábor, Illyés Dánie, Giák Tamás (kapusok)
  Benke Viktor, Balog Zsolt, Bíró Péter, Debreczeni Dávid, Josef Hamouz, Petr Knakal, Preklet Csaba, Bojtor László, Cedomir Pavicsevics, Farkas Ádám, Fürjes Ádám, Karim Benounes, Katona Attila, Piller József, Romhányi Tamás, Szasa Dobrics, Zvara Dávid, Dusan Pavlov, Horváth Zoltán, Igor Pisanjuk, Koós Gábor, Olasz János, Simeon Hrisztov (mezőnyjátékosok)
  Egri FC - facebook, 2012-06-13

Segítség Felhasználók által beadott adatok

2012.09.25, 00:17 Egri vitéz weboldalak
2011.01.07, 15:11 karak hiv. honlap

részletek »

teljes név
Egri Futball Club
Szurkolók
alias
EFC, Eger FC
kapcsolódó csapatok
cím
3300 Eger
Stadion utca 8.
Heves megye
 
alapítás
2005
klub színei
piros - kék
bajnokság
- (megszűnt csapat)
stadion
- régi stadionok
 1. Ligeti Stadion

  (2013)

  világítás hiánya miatt

 2. Szentmarjay Tibor Városi Stadion

  (2005 - 2014)

névváltozások
 1. Egri Futball Club
  2005 - 2014. március 14.
dicsőséglista
 1. NBII/ másodosztály bajnoka
  2011/2012
mérkőzések
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.03.14, 12:54
  "A napokban a Heves megyei Bíróság jogerősen elrendelte az Eger FC Kft felszámolását, ezért a Sporttörvény hatályos rendelkezése szerint az Egri FC nem vehet részt az MLSZ versenyrendszerében.
  Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága a mai napon – elutasítva az Egri FC Kft. fellebbezését – immáron jogerősen kizárta az egri csapatot a bajnokság további küzdelmeiből.

  Sajnálatosan ez a döntés érinti a különböző korosztályú utánpótlás-bajnokságokban szereplő labdarúgókat is. Ezért az MLSZ, az egri önkormányzat képviselői és az Egri Sportcentrum SE vezetői megállapodtak abban, hogy a fiatal játékosok átigazolhatnak az Egri Sportcentrum SE-be, ott folytathatják sportpályafutásukat. A társadalmi szervezet a város önkormányzatának anyagi támogatásával működteti tovább az utánpótláscsapatokat.

  Az Egri Sportcentrum SE kérelme alapján, az utánpótlás korú labdarúgók érdekeit szem előtt tartva, az MLSZ Versenyigazgatósága minden támogatást megad ahhoz, hogy az utánpótláscsapatok a bajnoki sorsolásoknak megfelelően megrendezzék a bajnokságból még hátralévő mérkőzéseiket és azokat – igaz, versenyen kívül – lejátszhassák.

  Az ifjú labdarúgók a 2014-15. évi utánpótlás-bajnokságokban már ismét versenyszerűen szerepelhetnek az Egri Sportcentrum SE színeiben."

  http://www.csakfoci.hu/node/159058
   
 2. avatar: ThomeeDVTK
  2014.02.27, 18:47
  Akkor az szívta meg, aki a 16. fordulóban is velük játszott, és már nincs "pihi" a sorsolásban.
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2014.02.27, 18:07
  A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kizárta az Egri FC-t NB III Keleti csoportjából.

  Az MLSZ közleménye szerint a Heves Megyei Bíróság megállapította az Egri FC Kft. fizetésképtelenségét, és elrendelte a felszámolását. Erre tekintettel az MLSZ versenybizottsága az Egri FC-t kizárta a 2013–2014. évi NB III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjából.
  Az Egri FC Kft. csapat a bajnokság versenykiírásában meghatározott mérkőzésszám ötven százalékát lejátszotta, így az ellenfeleivel szemben elért eredményt meghagyja – folytatódik a határozat szövege. Az Egri FC Kft. csapata addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) törli, és a bajnoki osztály utolsó helyére helyezi. A bajnokság hátralévő mérkőzésein a kizárt Egri FC ellenfelei a mérkőzések 3 pontját 3–0-s gólkülönbséggel kapják meg.
  Az egri futballcsapat a 2012–2013-as idényben még az élvonalban szerepelt, ám kiesett, ráadásul ezt követően nem kapott licencet az NB II-re. A súlyos anyagi gondokkal küzdő együttes az NB III Keleti csoportjában a 14. helyről várta a tavaszi folytatást.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-kizartak-a-fizeteskeptelen-egrieket-2318601
   
 4. avatar: ingersheim
  2013.05.17, 22:16
  Kiáll a már kiesett Egri FC szombaton az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában. Tóth Dénes klubmenedzser szerint a péntek délutáni válságértekezleten, amelyen a játékosok és a szakmai stáb is részt vett, két lehetőség között választhattak: vagy csődbe megy a klubot üzemeltető kft., vagy dolgoznak tovább azért, hogy megmaradjon Egerben a labdarúgás NB II-es szinten. Utóbbira esett a választás.

  A sportvezető elmondta, az új tulajdonosjelölt és az önkormányzat segítségével mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a magyar szövetség (MLSZ) licencadó fellebbviteli bizottsága kedvezően bírálja el a klub kérelmét.

  „A licenckérelem megszerzéséért vívott harc az egri hitelezők érdekeit is szolgálja. A licenc és az új tulajdonos reményt adhat arra, hogy hozzájutnak a járandóságaikhoz. Minden az NB II-es licencen múlik” – nyilatkozott Tóth Dénes klubmenedzser. Az új tulajdonosjelöltet nem kívánta megnevezni; jelezte, hogy végleges döntés jövő kedden vagy csütörtökön várható.

  A megbeszélés után Mészáros Ferenc szakmai igazgató átmozgató edzést vezényelt. A városi stadion pályáját megosztották az NB III-as Felsőtárkány csapatával.

  Az együttest működtető gazdasági társaságnak, amelynek becsült tartozása 100 millió forint, két tulajdonosa van, de John Marshall angol üzletember és Kocsis Zoltán egyaránt jelképes, egy forintért megválna 75, illetve 25 százalékos tulajdonrészétől.
  A múlt héten, Pápán elszenvedett 6–1-es vereséggel biztossá vált, hogy az Eger kiesik az élvonalból, s azóta mostanáig egyetlen edzés sem volt, így kétségessé vált a hátralévő három meccs lejátszása.

  Az MLSZ a villanyvilágítás hiánya miatt nem adta meg a licencet a hazai meccsekre, ezért az Eger a bajnokságban nem szerepelhetett otthonában, így Debrecenben, Miskolcon, Budapesten a Vasas stadionjában, illetve Vácon fogadta aktuális ellenfeleit.
  Az Eger soron következő, 28. fordulós meccsén szombat 16 órától az Újpesttel játszik Vácon.
  2013.05.17. - MTI

  www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-folytatja-az-eger-szombaton-kiall-az-ujpest-ellen-2245719
   
 5. avatar: patya96
  2013.04.13, 08:56 (szerk.: 2013.04.13, 10:54)
  Semmi remény a tartozások kifizetésére, ami 100 millióra rúg.

  De hogy könnyebben érzékelhető legyen, mekkora is a baj: a hétvégén lesz olyan utánpótlás csapat, amelyik nem tud elutazni az idegenbeli mérkőzésre, lesz olyan, amelyik ezt csak saját autókkal tudja megoldani. Az NB III-as csapat gyakorlatilag már nem edz, mert a játékosok nem kapnak utazási költségtérítést, így nem tudnak edzésre járni. Jelen állapot szerint jövő hétvégén az ő idegenbeli pályára lépésük is több mint kétséges. Egyébként az új tulajdonos az utánpótlásban dolgozóknak még nem fizetett bért, mióta a klubnál van.


  De ami igazán kétségbeejtő: úgy tudjuk, holnap az NB I-es felnőtt csapat saját autókkal fog elutazni Debrecenbe, mert a csapatot eddig szállító fuvarozó nem hajlandó hitelezni a klubnak, csak előre fizetés esetén vinné el a csapatot.  Elég nehéz elképzelni ennél reménytelenebb helyzetet. Egyes hírek szerint John Marshall nem tudta, hogy ilyen rossz pénzügyi helyzetben van a klub. Ha ez valóban így van, akkor valószínűleg világrekordnak számít, hogy egy éven belül kétszer is sikerült belelépnie ugyanabba a folyóba, és két klubnál is átverték. Ha valóban ez történt, akkor balgaság lenne tőle várni, hogy megmentse a klubot.

  Márpedig jelenleg mástól nem várhatják..

  Ami biztos: ha sürgősen nem kezdődik meg a tartozások sokkal nagyobb ütemű törlesztése, a klub napjai meg vannak számolva.


  nb1.hu//hirek/az-eger-jatekosai-sajat-autokkal-utazhatnak-debrecenbe
   
 6. avatar: pezo72
  2013.01.23, 21:37

  Eger FC

  Az egri tanuló ifjúság türelmetlenül szemlélte a felnőttek tehetetlenségét, ezért - mert feltétlen játszani akart - megalakította az Egri Ifjúsági Football Klubot. Első mérkőzésüket Hatvanban játszották és győzelmet arattak (2-0). A fiatalok nyomán a felnőtt lakosság is beindult, így az 1908-ban megalakult Egri Torna Egyesület, amely az atlétika mellett pártfogásba vette a labdarúgást is.
  Az önálló Egri Footbal Klub 1913-ban vált ki az ETE-ből. Ekkortól már azon gondolkodtak, hogy elindulnak bajnoki küzdelmekben és mielőbb belépnek a Magyar Labdarúgó Szövetségbe, az I. világháború azonban meghiúsította a tervüket.
  A világháború után létrehozták a MOVE (Magyar Országos Véderő Egylet) klubot, hozzá társult az Egri Sport Egylet és kialakult a legendás MESE, még 1919-ben. Az első bajnoki mérkőzést 1920. október 11-én játszotta az Eger a Miskolci MOVE csapatával. A szezon végén (1921-ben) a MESE csapata elnyerte első bajnoki címét.
  Anyagi gondok mindig adódtak, ezért voltak évek, amikor csak barátságos mérkőzéseket játszott a MESE. Az 1930-as évekre megszületett az elhatározás, hogy legalább az NB III-ban szerepeljenek, de a szükséges pénz változatlanul hiányzott. Egészen 1941-ig, amikor felkerültek a harmadosztályba.
  Az 1944. évi küzdelmeket megzavarta a háború. Amikor a harcok Egert is elérték, a pálya is bombatámadást kapott. Szerencsére a felszerelést megmentette Tompos Bertalan és Horváth István, mégpedig (ne feledjük Egerről van szó!!!) egy borpincében.
  Selyp színeiben Heves megyei csapat volt az Eger legnagyobb ellenfele az NB III-ban. A két csapat 1950-es selypi mérkőzésére különvonat indult Egerből, a mérkőzés 3-2-es vendégsikert hozott. Ezzel Eger először jutott be az NB II-be!
  Az 1956-os esztendő nem sikerült jól, mert az ekkor már Bástya nevű csapat az utolsó helyen végzett az NB II-ben, ám kitört a forradalom, és nem lett kieső.
  1965-ben az NB II Keleti csoport bajnoka lett az Egri Dózsa (megint új név). Irány az NB I/B! A csapatnak már egész Heves megye szurkol 10-15.000 néző látogat ki a meccsekre 1966-ban. A Szentmarjay Tibor által irányított csapat végül 2., de az ezüstérem is NB I-es jogot jelent. Első NB I-es szezonjukban viszont egyből kiesnek.
  1968-ban NB II-es bajnok a csapat és újból az élvonalban folytatja, mégpedig Szusza Ferenc edzővel. Jól indul a bajnokság, de a jó kezdést számos vereség követte és az Eger ismét kiesett az NB I-ből. Az 1971/72-es szezonban harmadszor is átszállójegyet vált a csapat az NB I-ben. Az 1980-as évek elején következett a Csank - korszak. Újra célkitűzés az NB I. Csank János, mint régi egri játékos jól ismeri a helyi viszonyokat, a játékosokat. A csapat az 1983/84. évi bajnokságban kiharcolja az NB I-be jutást. Ez a negyedik egri próbálkozás az élvonalban, az NB I-es tagságot azonban nem sikerült megőrizni. Az 1985/86-os bajnokság is az Egerről szólt, bár nem az élvonalban. Dunaújváros mögött 2. az ESE, de azzal is NB I-es. Csank János Békéscsabára kerül. Az NB I-es szereplés ötödször is kieséssel végződik.
  Az egri sport folyamatosan átalakult a rendszerváltással. A labdarúgás egyre inkább magára maradt. 2003-ban feloszlik a csapat és két év teljes kiesés következik.
  A következő máig tartó ciklus 2005 tavaszán indul. Mivel új klub alakult (Egri Futball Club Kft.), így csak a megyei II. osztályban indulhatott, melyet a szezon végén meg is nyert. Ez volt a cél a megyei I. osztályban is. A 2006/07-es szezonban a csapat megnyeri a bajnokságot, így már az NB III-ban szerepelt. A 2010/11-es szezon a várakozásoknak megfelelően alakult és 15 pontos előnnyel végeztek az NB III-as táblázat élén. Ekkor még sokáig bizonytalan volt a folytatás, és csak július végére dőlt el véglegesen, hogy lesz pénz az NB II-re. Az előzményeket ismerve meglepő, hogy a csapat ezek után megnyerte az NB II Keleti csoportját és jelenleg az élvonalban szerepel. Az edzőt Simon Antalt több ismert név is megelőzte a kispadon. Dolgozott náluk Szusza, Mathesz, Hidegkúti, Csank, Szentes, Varga Z., és Csuhay is.
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2012.08.10, 15:02
  5 lejátszott meccs a minimum
   
 8. avatar: Sanyi-Hungaria
  2012.08.10, 14:56
  Úgy emlékszek azt beszéltük azt jelöljük hazai pályának ahol legalább félévet játszott egy csapat, a többi a bajnoki menetrend / eredmények részen úgyis látszik.
   
 9. avatar: NNS
  2012.08.10, 14:53
  Itt nem kéne Debrecent/Vasas pályát beadni mint hazai pálya?
   
 10. avatar: ingersheim
  2012.05.26, 21:07
  Bajnok és NB I-es az Egri FC

  Huszonhat év múltán újra NB I-es csapatot ünnepelhetett a 3000 fős közönség Egerben. A sorban 11. meccsét is megnyerő Egri FC kétgólos különbséggel nyert a DVSC-DEAC ellen.

  A labdarúgó NB II. Keleti csoport 29. fordulójában:

  Egri FC – DVSC-DEAC 3–1 (1–0)
  Eger, Szentmarjay Stadion, 3000 néző. V.: Becséri Dániel (Márton Zs., Becséri G.).
  EGER: Sztankó – Preklet, Katona A., Knakal, Hamouz – Cs. Pavicsevics –
  Balog Zs., Dobrics, Farkas Á. – Pavlov (Horváth Z., 74.), Pisanjuk (Koós, 71.).
  Vezetőedző: Simon Antal.

  DVSC-DEAC: Tóth D. – Treznai (Szatmári Cs., 83.), Böszörményi, Albert,
  Kovács M. – Berdó, Oláh G., Györky, Boros J. – Tóth L. A. (Kónya, 58.),
  Salami. Vezetőedző: Fórián Zsolt

  Gólszerző: Dobrics (14., 53), Salami (65.), Koós (76.),
  Sárga lap: Cs. Pavicsevics (35.), Sztankó (41.), Salami (41.), Balog Zs. (47.), Berdó (50.), Oláh G. (85.)
  Szabálytalanság: 16 (10), ill. 11 (8.)
  Kapura tartó lövések: (), ill. ()
  Lesek száma: 3 (1), ill. (3)
  Szögletarány: 6 (4), ill. - ()

  2012. május 26. 19:55 Bódi Csaba

  www.heol.hu/heves/sport/bajnok-es-nb-i-es-az-egri-fc-444441
   
 11. avatar: magyarfutball.hu
  2010.11.22, 18:36
  Azt a címert(Futball Klub) a megszűnést követően újjáalakult Egri FC tulajdonosa csináltatta. Gondolom ez(FC-FK) valami félreértés lehetett. Azóta megmaradt. Az tuti, hogy a csapat neve Egri FC KFT.
  De ami a lényeg, hogy a mostani vezetés a régi ESE mintájára csináltatott egy új címert ami már, a legújabb csapat mezen is megtalálható.

  forrás:
  admin - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001507552049
   
 12. avatar: Giovanni
  2010.06.10, 16:06 (szerk.: 2010.06.10, 17:16)
  Az NB II-be igyekvő Egri FC és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia képviselői ma írták alá azt a partneri megállapodást, amely remélhetőleg előrelépést jelent a megyeszékhelyi egylet számára.

  A kapcsolatfelvétel már tavaly megtörtént a felcsúti utánpótlás-bázissal, amellyel decemberben az Egri FC U13-as és U14-es korosztályú labdarúgói is megismerkedhettek. Januárban aztán a Videoton-Puskás Akadémia U19-es és U17-es gárdája látogatott Egerbe, leckét adva abból, hogy milyen munka is folyik Fejérben. A 17 évesekből álló együttest az egri Csuhay József irányította, aki nem sokkal korábban mondott igent a felcsútiak hívó szavára....


  http://www.heol.hu/heves/sport/egri-fc-puskas-akademia-egyutt-a-jovoert-309997