magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2008/2009 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztály, Északi csoport 5 Zemplén FC 16
2007/2008 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei III. osztály, Hegyalja-Szerencsi csoport 6 Zemplén SE 1 72
2006/2007 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei III. osztály, Szerencsi csoport 6 Zemplén Megyaszó 9 24

összes eredmény, részletek »

címer helye

Segítség Felhasználók által beadott adatok

2020.02.26, 09:47 Béres András színek
2020.02.26, 09:46 Béres András alapítás

részletek »

címkék
cím
 
alapítás
2006. június 16.
klub színei
kék - fekete - fehér
bajnokság
- (megszűnt csapat)
stadion
-
névváltozások
 1. Zemplén FC Megyaszó
  ? - 2008
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: raps
  2011.12.19, 21:51
  Visszalépett a Zemplén FC (?)
  A Zemplén FC megye II-es focicsapata a visszalépését tervezi, de a szövetséget erről még nem értesítették.

  Mint arról korábban már beszámoltunk: a múlt vasárnap Megyaszón lejátszott Zemplén FC – BTE Edelény (0-2) megyei II. osztályú mérkőzés után – amelyet az Északi csoport 13. fordulójában rendeztek meg – megtámadták a pályáról az öltözőbe tartó vendégcsapatot, aminek következtében verekedés tört ki a pályán. Az ügyben a szerencsi rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított eljárást, a megyei labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága pedig szerdai ülésén úgy határozott, hogy hat hónapig nem játszhat Megyaszón a Zemplén FC, a hazai mérkőzéseit a településtől legalább 15 kilométerre köteles megrendezni, valamint hét labdarúgójának játékjogát is felfüggesztették a rendőrségi, illetve bírósági eljárás lezárultáig, vagyis bizonytalan ideig, de szinte biztos, hogy több hónapig nem szerepelhet semmilyen mérkőzésen Roha Róbert, Roha Zoltán, Roha Richárd, Horváth Krisztián, Horváth Richárd, Barna Gábor és Vadászi Csaba.

  Visszalépés (?)

  – Szerdán este, miután megismertük a fegyelmi bizottság döntését, azt elfogadtuk, az ellen fellebbezni nem állt szándékunkban, és ekkor még úgy volt, hogy Szerencsen, a Tatay Zoltán sporttelepen szerepelünk a jövőben – mondta Béres András, a Zemplén FC elnöke csütörtökön délután. – Aztán tovább gondolva a lehetőségeinket kiderült, hogy tulajdonképpen annyi játékosunk sem maradt, akikkel a felnőtt és ifjúsági meccseket becsülettel le tudnánk játszani. Ezért kénytelenek voltunk úgy dönteni, hogy a Zemplén FC csapatát visszaléptetjük a megyei II. osztály Északi csoportjának további küzdelmeitől, és a már a soron következő, szombatra kiírt mérkőzésre sem utazunk el. Úgy tűnik, hogy azok a játékosok, akik távol tartották magukat a vasárnapi sajnálatos eseményektől, nem maradnak csapat nélkül, egy részük nagy valószínűséggel a megye II. osztály Keleti csoportjában szereplő Mád együttesében folytatja a focit, és arra is van esély, hogy a Zemplén FC név ne tűnjön el végleg a megyei labdarúgóéletből, ugyanis tárgyalások kezdődtek arról, hogy 2009 elejétől Mád-Zemplén FC néven játszik majd a hegyaljai együttes.

  Nem érkezett meg

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetséghez csütörtökön nem érkezett olyan tartalmú nyilatkozat, amelyben az szerepel, hogy a Zemplén FC visszalép a bajnoki küzdelmektől – tudtuk meg a szövetség főtitkárától, Sajti Viktortól, aki azt is hozzátette: vagyis a Zemplén FC-t a bajnokság résztvevőjének tekintik, és ezért nem törölték sem az eddigi eredményeit, sem pedig a szombati, Felsőtelekesen 13 órától sorra kerülő bajnokiját sem.


  http://www.boon.hu/hirek/megye3/cikk/visszalepett-a-zemplen-fc-/cn/news-20081106-07094364