magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2019/2020 Heves megye, I. osztály 4 Marshall-Andornaktálya SE 4 29
2018/2019 Heves megyei I. osztály 4 Marshall-Andornaktálya SE 6 48
2017/2018 Heves megyei I. osztály 4 Marshall-Andornaktálya SE 8 35

összes eredmény, részletek »

címer: Marshall-Andornaktálya SE
teljes név
Andornaktálya Sportegyesület
Szurkolók
kapcsolódó csapatok
cím
3399 Andornaktálya
Rákóczi út 300
Heves megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 239 4488
fax. +36 (36) 516-351
e-mail laszlo.tuza@etelesped.hu
alapítás
1962
klub színei
zöld - fehér
bajnokság (2020/2021)
névváltozások
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2014.08.12, 18:55
  Új időszámítás kezdődött Andornaktályán
  2014. július 19. 12:13 Bódi Csaba
  LABDARÚGÁS | Hajdani NB-s futballistákkal erősített a megyei I. osztályú bajnokság legutóbbi sereghajtója és sikerült névadó szponzornak megnyerni a MARSHALL-t, a honi egyik legjelentősebb ablakgyártó vállalatot.


  A párját ritkítóan gyenge bajnoki év után – amelynek során 30 mérkőzésen 30 vereséget jegyzett a csapat – nagyot fordult a világ a nyáron Andornaktályán. A megyei I-es sereghajtó maradva az osztályban új néven és jelentős keret átalakítással a magasba tör. Új időszámítás kezdődött.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  „A meglévő keret egészül ki az érkezőkkel” – jelentette ki Novák Tamás. A testvérével, Novák Zoltánnal az elmúlt évben a helyi utánpótlás-nevelésben tevékenykedett fivéreket Tuza László, az Andornaktálya SE elnöke kérte arra, hogy a felnőtteknél is vállaljanak szerepet. Aki azonban ismeri az ikreket, jól tudja, a középszer messze áll tőlük, amire bizonyságként elég említeni az Eger Kapu kispályás csapatával szerzett bajnoki címek és kupagyőzelmek sorát.

  Novákék a szakmai munkát meghagyják másnak, a működéshez szükséges háttér javításában és a pályán nyújtandó teljesítménnyel igyekeznek az egylet javát szolgálni.

  Első lépésként sikerült névadó szponzornak megnyerni a káli székhelyű MARSHALL-t, a honi egyik legjelentősebb ablakgyártó vállalatot. Osztafin Zsolt cégvezető nyitott volt arra, hogy hozzájáruljon az Andornaktálya SE életében bekövetkező új időszámításhoz, így a jövőben a társaság neve is feltűnik majd az ASE társaként.

  Az anyagi lehetőségek bővülésével nyílt lehetőség arra, hogy olyan labdarúgók kerüljenek az egyesülethez, akik személye garanciát jelenthet az előbbre lépésre.

  A legutóbb Felsőtárkányban szerepelt Novák Tamás (elöl) játékosként is segíti lakóhelye, Andornaktálya csapatának megyei I. osztályú törekvéseit Fotó: Lénárt Márton
  A legutóbb Felsőtárkányban szerepelt Novák Tamás (elöl) játékosként is segíti lakóhelye, Andornaktálya csapatának megyei I. osztályú törekvéseit Fotó: Lénárt Márton
  „Azt szeretnénk, ha az Andornaktályára érkező vendégcsapatok előre ne könyveljék el a három pontot” – fogalmazta meg az óvatos célokat Novák Tamás. Az előző szezontól persze nem lesz nehéz jobbat produkálni, ám a ló másik oldalára sem akarnak átesni az andornakiak, ezért inkább a mértékletességet tartják szem előtt, mondván: beszéljenek helyettük az eredmények. A pontok gyarapításában minden korábbi játékosra számítanak, akik hajlandók beállni a sorba. Éppen ezért nem küldenek el senki, valamennyi labdarúgónak megadják az esélyt a bizonyításra.

  Ezt immár Szabó László játékos-edző előtt tehetik, aki a mezőkövesdiek U17-es csapatának irányításával párhuzamosan vezényli majd a megyei I-es felnőtt gárdát. Szamosi Szabolcs és Hompoth Balázs személyében korábbi NB I-es labdarúgók is csatlakoztak a kerethez. Legutóbb mindketten Verpeléten játszottak, mint ahogy onnan érkezik Felföldi Márk és Szepesi Bence is.

  Szarvas Kornél és Baranyai Attila Füzesabonyból csatlakozik, Nagy Józsefet Egerszalókról igazolják, míg Szabó Roland a felsőtárkányiaknak intett búcsút edző édesapja hívására. Hosszú kihagyás Domán Tamás (Felsőtárkány) is visszatér a gyepre és négy egri főiskolás is látogatja az edzéseket. A veretes névsort Füleki Csaba gyarapítja még, aki előzőleg Felsőtárkányban, Putnokon és Ózdon szerzett NB III-as tapasztalatokat valamint lőtt gólokat.

  Ezt várják nyártól tőle (is) az Andornaktálya-MARSHALL színeiben.

  A kettő négyben indul

  Egy évig tartó megyei II. osztályú szereplést követően az immár legalacsonyabb szinten jegyzett mezőnynek, a megyei IV. osztálynak lesz résztvevője ősztől az Andornaktálya SE II együttese. A helyiekre építő együttes továbbra is Varga József irányításával készül a tízcsapatos bajnokságra.


  http://www.heol.hu/heves/sport/uj-idoszamitas-kezdodott-andornaktalyan-563501
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.03.19, 13:24
  A címert 2006-2007 körül terveztette az egyesület elnöke. A benne látható békának az a története, hogy Andornaktálya lakosságának jelentős része még a régebbi időkben arról volt nevezetes, hogy a település környéki vizes élőhelyekről ( az Eger patak folyik a település közelében) a békákat összegyűjtötték, majd Egerben, illetve más piacokon azokat étkezési céllal eladásra kínálták a saját célra való felhasználás mellett. Innen ered a település lakosainak gúnyneve, a békások.
  Az egyesület tehát felvállalva ezt a gúnynevet, a békát szerepelteti a címerében.

  Dobák András