magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2019/2020 Fejér megye, I. osztály 4 Sárbogárd SE 5 19
2018/2019 Fejér megyei I. osztály (Viszló Trans) 4 Sárbogárd SE 8 45
2017/2018 Fejér megyei I. osztály (Viszló Trans) 4 Sárbogárd SE 8 36

összes eredmény, részletek »

címer: Sárbogárd SE
teljes név
Sárbogárd Sportegyesület
Szurkolók
alias
SSE
kapcsolódó csapatok
cím
7000 Sárbogárd
Táncsics Mihály út. 6625 hrsz.
Fejér megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 939 2027
fax. +36 (25) 467 120
e-mail nagy.laszlo@szegletkogeneral.hu
alapítás
1946
klub színei
zöld - sárga
? - ?

zöld - fehér
? -
bajnokság (2020/2021)
névváltozások
 1. Sárszentmiklós
  ? - 1948
 2. Sárszentmiklósi EPOSz SE
  1948 - 1950
 3. Sárszentmiklósi DISz
  1950 - ?
 4. Sárszentmiklósi SK
  ? - ?
 5. Sárszentmiklósi TSz
  ? - 1970
 6. Sárbogárdi TSZ SK
  1970 - ?
 7. Sárszentmiklósi SE
  ? - 2016
 8. Sárbogárd Sportegyesület
  2016 -
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: pancso
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2008.09.15, 13:50 (szerk.: 2009.11.06, 18:00)
  E cikk megszületésének oka egy számunkra igen megdöbbentő felkérés volt. Mivel igen nagy a valószínűsége, hogy sokan nem ismernek bennünket és a helyzetünket, így a tisztánlátás érdekében bemutatkoznánk, mielőtt az érdemi részekre térnénk.

  Rólunk
  A Bogárd Ultras 03 nevezetű csoportot 2003. augusztus 20-án, egy Sárszentmiklós elleni bajnoki mérkőzésen alapította meg pár lelkes sárbogárdi fiatal.Célunk az volt,hogy ötletes és látványos koreográfiákkal, zászlókkal, dobbal és dallamos, 90 percen át tartó szurkolással színvonalasabbá, élvezhetőbbé tegyük Sárbogárd bajnoki mérkőzéseit. Büszkén mondhatjuk, hogy
  ilyen szinten úttörők voltunk.
  Kezdeményezésünk után,a mintánkra alakult meg a Red Ultras Adony és a Kisláng Ultras, akikkel a mai napig nagyon jó a viszonyunk, és ott segítünk egymásnak, ahol tudunk. Szerintünk ez példaértékű a magasabb osztályokban lévőcsapatoknak is!
  Létszámunk az évek folyamán változott;hol többen lettünk, hol megcsappant a létszám. Ez függ a vezetőség hozzáállásától és a csapat teljesítményétől. Van tagunk Mezőszilasról és Sárszentmihályról is, akik mindig a bogárdi csapat mellett vannak. (Ennyit a sárbogárdi ?divatszurkolók? hozzáállásáról!)

  A tények
  A Bogárd Ultras 03 fennállásának öt éve alatt szinte alig hagytunk ki meccset, és az idegenbeli mérkőzésekre is rendre elkísértük kedvenceinket. Az öltözővel szembeni
  fedett ?lelátót? mi, a saját pénzünkön, a saját szabadidőnkben újítottuk fel, alakítottuk használhatóvá. A költséget tekintve több mint 100.000 Ft, és kétévi munkánk volt benne. Az akkori vezetőség annyira nem volt képes, hogy megköszönje, sőt, a rendezőség állandó zaklatásának,támadásának voltunk és vagyunk a mai napig kitéve. Idegenben sokkal barátságosabb velünk a rendezőség, mint itthon! Pár meccsen megkaptuk néhány Sárbogárdon focizó sárszentmiklósi játékostól (akik már itt sincsenek, vagy csak epizódszerep jut nekik), hogy ránk itt nincs szükség, ki se merjünk menni a pályára!
  Az ok, amiért ezt a cikket megírtuk, az, hogy június 22-én az egyik sárbogárdi alapító tagunkat felkereste a sárszentmiklósi labdarúgás és a sárbogárdi gazdasági élet
  egyik meghatározó alakja, akit nem nevesítenénk. Ajánlata így szólt: a Bogárd Ultras 03 ?igazoljon át? Sárszentmiklósra, mert ott nagy terveket készülnek valóra
  váltani,és szükség lenne ránk a jó hangulat megteremtéséhez. ?Átigazolásunk? fejében honoráriumot is kapnánk meccsenként! Ez a felkérés több érzelmet is kiváltott belőlünk.
  Először nagyon megtisztelőnek éreztük a felkérést, hiszen ezzel elismerték azt, hogy
  amit csinálunk, az igenis jó, van rá igény.
  DE! Nálunk nem egy elcsépelt fogalom a KLUBHŰSÉG, így amíg élünk, mi már maradunk ?sárbogárdisták?!
  A felkérést tisztelettel közösen ELUTASÍTOTTUK. Van, amit nem lehet pénzért megvenni!
  Miért nem oldják meg ezt ott helyileg miklósiakból? Ha komolyan gondolják,mi minden segítséget megadunk nekik a fejlődéshez, hiszen nekünk is jó, ha minél több tábor van, és van kikkel nekünk is ?megmérkőzni?.
  A másik: ha a megyében szinte mindenhol elismernek bennünket és megbecsülnek, akkor miért éppen a saját klubunk és közege bánik velünk ilyen mostohán? Más klub vezetői, játékosai mindent megtennének, ha lenne náluk is ilyen szurkolócsapat.
  Ezek tények és nem ego!
  A politika és a bogárdi foci harcára pedig annyit üzennénk: bogárdi foci volt, van,
  lesz, míg Bogárdon Ultra lesz!
  Tisztelettel: Bogárd Ultras 03