magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2019/2020 Győr-Moson-Sopron megye, III. osztály, BarBár Pub csoport 6 Sokorópátka SE 8 17
2018/2019 Győr-Moson-Sopron megyei III. osztály, Győr Keleti csoport (Pálya-Vasút) 6 Sokorópátka SE 9 44
2017/2018 Győr-Moson-Sopron megyei III. osztály, Győr Keleti (Pálya-Vasút) csoport 6 Sokorópátka SE 8 43

összes eredmény, részletek »

címer helye
teljes név
Sokorópátka Sportegyesület
Szurkolók
cím
9112 Sokorópátka
Fő utca 1.
Győr-Moson-Sopron megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (20) 297 8527
e-mail petimilan@freemail.hu
alapítás
klub színei
zöld - fehér
bajnokság (2020/2021)
névváltozások
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Váczi Attila
  2016.10.15, 09:01
  kép

  kép: Váczi Attila
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2012.01.18, 17:54
  Pályafelújítás miatt már több mint másfél éve Tényőn játssza hazai meccseit a megyei másodosztályú sokorópátkai együttes.

  Náluk korábban a szó szoros értelmében „lejtett a hazai pálya", ugyanis a játéktér végei között nagy szintkülönbség volt. Ennek orvoslására 2010 augusztusában a helyi önkormányzat megszervezte a talaj elegyengetését, ami nem sikerült jól.

  A sportkör elnöke, Bonnyai Péter nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:
  „Utoljára 2010 májusában játszhattunk hazai környezetben. A 2010/11-es szezonban megnyertük a harmadik vonal győri csoportját, de a másodosztályra biztosan nem hitelesítették volna a pályánkat, mert nagyon lejtett. Vállaltuk a feljebb lépést, és tervben volt, hogy helyrehozzuk a játékteret. Az önkormányzat a falu vízelvezetésére nyert pályázatot, a munkát végző céggel pedig született egy megállapodás, miszerint megcsinálják a pályát is. Ez meg is valósult, befüvesítették, de a helyzet rosszabb lett, mint volt. Szinte még edzésre is alkalmatlan. Terveztük a játéktér megnagyobbítását is, de ez sem valósult meg."

  Tavaly októberig különösebb változás nem történt az ügyben, azután az egyesület és az önkormányzat közös pályázatot adott be a Vidékfejlesztési Minisztériumba. Azt remélik, ha ezen nyernek, akkor nyolcmillió forintot kaphatnak a pálya felújítására. A terveik között szerepel emellett egy betonos kispálya és egy homokos röplabdapálya építése is. A látványterv már elkészült.

  „A következő fél évet még Tényőn fogjuk eltölteni, ez biztos, de ha megkapjuk a remélt pénzt és elkezdődnek a munkálatok, akkor is maradnunk kell még egy ideig. Szeretnénk, ha minél előbb lenne saját pályánk, és azt, hogy azon másodosztályú mérkőzéseket játszhassunk. A jelenlegi helyezésünk nem valami fényes, mert a tabella utolsó előtti helyén állunk. A feljebb lépést szerencsére a csapat is akarja és nem csak a vezetőség. Mindenképpen a biztos bentmaradás lesz a cél tavasszal" – mondta Bonnyai Péter, aki elmondta még, hogy tavaszra erősíteni is akarnak.

  forrás:
  http://www.kisalfold.hu/sport/labdarugas_palyara_var_a_sokoropatka/2259794/