magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2023/2024 Nemzeti Bajnokság III, Észak-Keleti csoport 3 Eger SE 9 41
2022/2023 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Eger SE 18 44
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Eger SE 15 44

összes eredmény, részletek »

címer: Eger SE
Szurkolók
alias
ESSE
Eger Labdarúgó Sport Kft.
kapcsolódó csapatok
cím
3300 Eger
Stadion út 8.
Heves megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 788 6707
e-mail marketing@egerse.hu
alapítás
2008
klub színei
piros - kék
bajnokság (2023/2024)
stadion
névváltozások
 1. Egri Sportcentrum SE
  2008 - 2016
 2. Eger Labdarúgó Sport Kft.
  2016 - 2017
 3. Eger SE
  2017 -
dicsőséglista
mérkőzések
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.09.16, 20:57
  Mikor lettek Eger SE?
   
 2. avatar: nkocsis
  2016.05.11, 11:22 (szerk.: 2016.05.11, 11:34)
  Megalakult az Eger Labdarúgó Sport Kft.

  Két évvel ezelőtt kötött együttműködési megállapodást az Egri Sportcentrum SE és a DVTK. A megállapodás értelmében a DVTK szakmai és anyagi segítséget nyújtott az Egri Sportcentrum utánpótlás-képzéséhez. Az elmúlt időszak pozitív tapasztalatainak köszönhetően a mai nappal az együttműködést a felek szorosabbra fűzik.

  - Az Egri Sportcentrum SE az elmúlt években teljesítette, amit szeretett volna, s amire lehetősége volt - mondta el Harmati Péter, az Egri Sportcentrum elnöke. - Az egri labdarúgás továbbfejlesztése jelen felállásban azonban már nem lenne lehetséges, ez adja a diósgyőri szerepvállalás jelentőségét. Gyorsabban, nagyobb lépésekben kell haladni, miközben a hátráltató körülményeket minél előbb meg kell szüntetni. Akadnak olyanok, akik el akarják vinni a Sportcentrum játékosait Egerből más városokba, de véleményem szerint az egri gyerekeknek itt a megyeszékhelyen kell megadni a színvonalas sportolás lehetőségét, nem szabad kiszakítani őket a család biztonságából. A DVTK szakmai befektetőként érkezett, nem politikai vagy anyagi lehetőségnek motiválják. A teljes megyeszékhelyi futball finanszírozását a jövőben az Eger Labdarúgó Sport Kft. biztosítja, a társaság többségi tulajdonosa a Borsodsport Invest Kft., a kisebb részt az Egri Sportcentrum SE birtokolja. Nagy örömünkre szolgált, hogy az előzetes egyeztetések során Eger vezetése is üdvözölte a DVTK szerepvállalását. Célunk, hogy minél előbb NB III.-as, majd pedig NB II.-es felnőtt csapatot működtessünk, amelyben szándékunk szerint a helyi és a környékbeli játékosok kiemelt szerepet kapnak. Az utánpótlást illetően az elképzelés nem változott, célunk, hogy minél több olyan futballistát neveljünk, akik képesek a lehető legmagasabb szinten is űzni a sportágat.

  - A DVTK-nak, mint az észak-magyarországi régió egyetlen első osztályú csapatának erkölcsi és sportszakmai kötelessége, hogy támogassa azokat a régióbeli egyesületeket, városokat, amelyek Magyarország kormányának törekvéseivel összhangban komolyan gondolják a labdarúgás fejlesztését - nyilatkozta Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője. - A város vezetésével folytatott előzetes egyeztetéseink meggyőztek minket róla, hogy Eger egy ilyen sportszerető város, éppen ezért határoztunk úgy, hogy az eddigieknél is nagyobb szerepet vállalunk az egri és az egész Heves megyei futball fejlődésének felgyorsításában. Az új diósgyőri edzőközpont megnyitásakor néhány hete Miniszterelnök úr beszédében külön is megköszönte a DVTK fő tulajdonosának az egri labdarúgás megsegítését. Terveink szerint néhány év múlva Egerben egy stabil másodosztályú klubnak kell működnie, amelyik elsősorban a helyi utánpótlásban feltűnő fiatalokra alapoz. Minőségi infrastruktúrát és szakmai stábot akarunk, hogy lehetőség szerint egyetlen fiatalnak se kelljen elhagyni a megyét és a várost, mert itt is a lehető legmagasabb színvonalú labdarúgó képzésben részesül majd. Szeretném megköszönni Harmati Péter úrnak és támogatóinak, hogy eddig életben tartotta a labdarúgást Egerben, így van egy egészséges alap, amire építhetünk. Ígérhetem, hogy a szülők, a gyermekek és a labdarúgás helyi támogatói néhány hónapon belül látni fogják a pozitív változásokat.

  2016-05-04
  http://dvtk.eu/hirek/megalakult-az-eger-labdarugo-sport-kft-/9899/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2014.05.02, 15:21
  Az Egri Sportcentrum SE jövőképe:

  – Nem szeretnék a múlttal foglalkozni, csak és kizárólag azzal, hogy mit akarunk közösen megvalósítani – szögezte le nyomban Harmati Péter az Agria Parkban tartott csütörtök esti tájékoztatón. – Ma volt annak a határideje, hogy a klub részéről közöljük a jövőre vonatkozó célkitűzéseket és azokhoz vezető utat. Nos, ezekkel kapcsolatban a következő a helyzet, előrebocsátva: mi minden gyereket tárt karokkal várunk az Egri Sportcentrum SE-be.

  Létesítmények

  Az önkormányzat támogatásával beadták az MLSZ-hez a Felsővárosi sporttelepen létesítendő nagy méretű műfüves és kis méretű műfüves játéktérre vonatkozó pályázatot. A TAO-s projektet illetően 110 millió forintra szól az igény, amelyből 12 millió forint önerőt szükséges biztosítani. A fejlesztés terén azonban itt közel sem állnak meg, ugyanis a létesítményt működtető Egri Városi Sportiskolával egyeztetve labdafogó hálót is szeretnének felszereltetni, ahol szükséges, ott a kerítést kijavítják, és a parkolót is rendezni kívánják. További terv az öltözőépület felújítása, szertár, közösségi tér és étkező hely kialakítása.

  A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban igazán nagy előrelépésre az MLSZ nélkül nincs lehetőség. Azt viszont célul tűzték ki, hogy a lehetőségeket kihasználva csinosítják a létesítményt, a salakos pályát az EVSI-vel együtt jobb állapotba hozzák, öt éven belül szeretnék a világítást megépíteni, hét esztendőn belül az egész stadion-rekonstrukciót végrehajtani. Mindez persze csak összefogással kivitelezhető.

  A Leányka úti Sportcentrumban már zajlik egy nem szabványméretű, edzésre használható terület kialakítása. Itt szeretnének egy két öltözőhelyiségből álló épületet is megépíteni.

  Az egykori kemping területén még az idén megépülhet az a kisméretű műfüves pálya, amelyre a Sportcentrum SE adott be sikeres pályázatot. Ezen a területen kombi pályaként, fix, fedett helyen, szabványméretű kispálya létesítése, a volt Vasvill helyén pedig nagy szabadidőpark kialakítása szerepel az elképzelések között. A hajdani dohánygyári salakos kispályát az EKF-fel és az önkormányzattal közösen műfüves, fedett játéktérré alakítanánk át – ugyancsak pályázati pénz felhasználásával.

  Felnőtt csapat

  A megye II. osztályban történő indulásra van a legnagyobb esély, de a klub megfelel a megyei I-re érvényes klublicenc támasztotta követelményeknek is, így még az is előfordulhat, hogy ott kap lehetőséget a szereplésre. Helyi, egri fiatalokra támaszkodó gárda kialakítása a cél, a megyei III-ban jegyzett jelenlegi, jobbára szeniorokból álló garnitúra marad a saját mezőnyében. Két éven belül a Sportcentrum SE szeretne a megye meghatározó egyesületének számítani, amelynek első számú együttese tíz éven belül az NB I-et célozza meg.

  Támogatás, háttér

  Az önkormányzat az ígért 10,8 millió forintos támogatást biztosítja. A részletek utalása 1 millió forintonként, külön szerződés szerint történik, amelynek első teljesítésén már túljutottak. Harmati Péter nem egy nagy szponzorral képzeli el a klub működetését, hanem 20 vállalkozó és/vagy cég havi 80-100 ezer forintos hozzájárulásával, ami évente 20 millió forintot eredményezhet. A város által ingyenesen nyújtott pályahasználati órakeret is forintosítható, vagyis szponzorációként tekinthető, nem beszélve a TAO-s pályázat adta lehetőség felhasználásáról, és minden, tenni akaró egri lakos vagy szimpatinzáns segítségnyújtásáról.

  http://egrifoci.hu/news.php?readmore=2795&sb_action=refresh
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.25, 16:39 (szerk.: 2012.05.25, 16:42)
  kép
  Csapat, család, fociszeretet, együttlét – társaságunk, az Egri Sportcentrum SE „hitvallását” Cserős Vilmos fogalmazta meg. A Heves megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban 2008 óta szereplő együttesünk javarészt öregfiúk futballistákból áll, akik
  nagy adománynak tekintik, hogy még nagypályás pontvadászatban rúghatják a labdát. Ahonnan viszont egyáltalán nem lógunk ki. Sőt! A nyitányt jelentő 2008/2009-es szezonban elért 8. hely után egy évvel, 2010-ben bajnoki címnek örülhettünk, majd 2011-ben a 6. helyen végeztünk. „Boldogság minden perc, amit a pályán töltünk el” – hangzik az indulónk (http://www.youtube.com/watch?v=46ztoV_zQJ4), ám nem érjük be csupán ennyivel, 2012-ben is célba vesszük a csúcsot. Őszi harmadikként, egy ponttal lemaradva az éllovas mögött erre reális esély is mutatkozik és mert „a futball az életünk, ezért mi mindent megteszünk.”

  forrás:
  http://egrisportcentrumse.hu/