magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2021/2022 Bács-Kiskun megye, II. osztály, Északi csoport 5 Csólyospálos FSE 7 27
2020/2021 Bács-Kiskun megye, II. osztály, Északi csoport 5 Csólyospálos FSE 11 11
2019/2020 Bács-Kiskun megye, III. osztály, Közép csoport 6 Csólyospálos FSE 2 40

összes eredmény, részletek »

címer helye
teljes név
Falusi Sportegyesület Csólyospálos
Szurkolók
alias
FSE Csólyospálos
CSPFSE
cím
6135 Csólyospálos
Kossuth Lajos u. 62.
Bács-Kiskun megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (20) 933 2032
e-mail falusise.csolyospalos@gmail.com
alapítás
1949
klub színei
kék - fehér
bajnokság (2021/2022)
névváltozások
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: BZS1979
  2017.08.24, 17:38
  Fociünnep Csólyospáloson

  Több oka is van emlékezni a helyi focitársadalomnak 2014-ben, hiszen három jeles évforduló is erre az esztendőre esik. Az idén ünnepeli 65 születésnapját a sportegyesület, kereken 30 éve folyamatosan, megszakítás nélkül működik a labdarúgó szakosztály és pontosan 10 esztendeje annak, hogy focistáink a Magyar Kupában az országos táblára jutottak. Ezen alkalmak miatt három, a labdarúgást szerető helyi lakos – Kiss Zoltán, Szögi István és Á. Fúrús János – október 19-én szerény ünnepséget szervezett.

  A program a sportpályán kezdődött a Csólyospálos – Forráskút öregfiúk labdarúgó-mérkőzéssel, amelyen a vendégek meglehetősen kellemes ellenfélnek bizonyultak, hiszen a házigazdák négy alkalommal találtak be a kapujukba, míg a Tóth Rudolf által őrzött csólyosi háló csupán kétszer rezdült a mérkőzés során. A végeredmény tehát 4 : 2 lett a hazai csapat javára. A csólyospálosi gólokon a következő játékosok osztoztak: Péter László, Paragi Ferenc, Sisák József és Tisóczki László.

  A második összecsapás a Csólyospálos – Jászszentlászló bajnoki mérkőzés volt, ahol szintén a hazai csapat diadalmaskodott 5 : 1 arányban, ezzel téve teljessé az ünnepet. A mieink góljait Kovács René, Szikora Tamás, Tóth Dominik (2) és Hódi Ádám szerezték.

  A meccs szünetében került sor az öregfiúk 11-es párbajára, amelyet a csólyosi csapatot erősítő Török Ferenc nyert meg.

  A program este a Közösségi Házban folytatódott, ahol Á. Fúrús János polgármester üdvözölte a megjelenteket, köszöntőjében felidézte a sportegyesület életében az elmúlt több mint hat évtized jelentősebb eseményeit. Szólt a megalakulás körülményeiről, beszélt a kimagasló sikerekről, felidézte az elmúlt 65 esztendő legjobb csapatainak az összeállításait. Javaslatára néma csenddel emlékeztek azokra a sportolókra, akik azért nem lehettek jelen, mert időközben az égbe költöztek és ma már ott kergetik a labdát.

  Az ünnepség végén Kiss Zoltán névre szóló, egyedi ajándékokat adott át hét kiváló sportembernek, akik a szervezők szerint jelentős szerepet vállaltak a község sportéletében az elmúlt évtizedekben. E jeles napon kitüntetetést vehetett át Török József, Fodor Gyula, Répás Norbert, Paragi Ferenc, Gyuris István, Andricz József és Szögi István.

  A rövid ünnepséget követő vacsora – amely Szögi Istvánné munkásságát dicsérte – elfogyasztását követően baráti beszélgetésekre, régi emlékek felidézésére került sor.

  A késő estébe nyúló rendezvény közpénz elköltése nélkül, vállalkozók és magánszemélyek adakozásának köszönhetően jött létre. A fő támogatók: Szögi István, Bangó Pál, Juhász Antal, Csurgó Nándor.

  A szervezők ezúton köszönik meg minden kedves sportbarátnak és hozzátartozónak a találkozón történő részvételt, a támogatóknak az anyagi segítséget illetve a munkát.

  http://csolyospalos.hu/fociunnep-csolyospaloson/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2015.02.14, 18:29
  kép
  forrás:
  csolyospalos.hu