magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2023/2024 Nemzeti Bajnokság III, Dél-Nyugati csoport 3 Paksi FC II 8 34
2022/2023 Nemzeti Bajnokság III, Közép csoport 3 Paksi FC II 11 43
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Közép csoport 3 Paksi FC II 6 64

összes eredmény, részletek »

címer: Paksi FC II
teljes név
Paksi Futball Club II
Szurkolók
alias
Paks 2
Paksi FC 2
kapcsolódó csapatok
cím
7030 Paks
Váci Mihály utca 2.
Tolna megye
 
alapítás
2007
klub színei
zöld - fehér
bajnokság (2023/2024)
névváltozások
dicsőséglista
 1. NBIII/harmadosztály bajnoka
  2010/2011
mérkőzések
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.08.02, 15:29 (szerk.: 2020.08.09, 22:08)
  Beszélgetés Osztermájer Gáborral, a PAKSI FC II. vezetőedzőjével

  Klubunk második csapata, a PAKSI FC II., ebben a szezonban az NBIII-as bajnokságban indul. Osztermájer Gáborral a csapat vezetőedzőjével beszélgettünk.

  Milyen játékosok alkotják az NBIII-ban induló PAKSI FC II. keretét?
  Elsőként egyértelműsíteni szeretném azt, hogy az NBIII-as csapat az élvonalbeli gárda tartalék csapata, nem pedig utánpótlás csapat. Ennek értelmében az éppen pályára lépők alapját az NBI-ből visszajátszó öt-hat élvonalbeli játékos fogja alkotni. Hozzájuk csatlakoznak azok a fiatal játékosok, akikről úgy látjuk, hogy a későbbiekben akár felnőtt szinten is szóba kerülhetnek. Persze a visszajátszók is inkább a felnőtt keret fiatalabb játékosai lesznek, de a többiek azért néhány évvel még náluk is fiatalabbak lesznek. Az MLSZ előírása szerint az NBIII. kötelező játéknapja a vasárnap, és mivel az élvonal inkább szombatonként fog játszani, ezért adott lesz a lehetőség arra, hogy az NBI-es játékosok stabilan visszajátszhassanak nálunk.

  Kik azok a fiatalok, akik a visszajátszók mellett a csapatot alkotják?
  Az elmúlt szezonban bajnok U21-esek közül négyen-öten, az U18-asból is jó páran, de van köztük U17-es és U16-os játékos is. A legtehetségesebb srácokat gyűjtöttük össze, és velük edzünk most már hetek óta. Tehát, egy amolyan elit alakulatnak tekinthető ez a keret, de még egyszer hangsúlyozom, ez nem utánpótlás csapat, hanem a PAKSI FC tartalék gárdája.

  Milyen elvárásokkal, milyen célokkal indulunk neki a szezonnak?
  Nem annyira helyezésben, mint inkább fejlődésben gondolkozunk. Az élvonalbeli játékosok esetében leginkább a kimaradók, vagy a sérülésből visszatérők számára szeretnénk meccs lehetőséget biztosítani. A többieknél pedig olyan fejlődést szeretnénk elérni, ami alapján akár az NBI-es csapatunk vezetőedzője, Csertői Aurél is számíthat majd rájuk.
  Mi most viszonylag ismeretlenként fogunk szerepelni az NBIII-ban, tehát bármi előfordulhat. Azt azonban tudni kell, hogy akad pár olyan ellenfelünk, akik hasonlóan jó körülmények között készülhetnek, és elég erősnek számítanak. Ilyen például a Kozármisleny, ahol szintén volt NBI-es játékosok erősítik a keretet. Szóval sok minden fogja befolyásolni azt, hogy milyen helyezést érünk majd el a bajnokság végén. Mindenesetre a mezőny első feléhez szeretnénk tartozni.

  A felkészülési mérkőzések többségét igen nagy gólaránnyal nyerte a csapat. Milyen következtetéseket lehet ebből levonni?
  Az elmúlt öt-hat hét alatt elég sokat fejlődtek a játékosok, mind dinamikában, mind pedig stílusban. Egyébként a felnőtt csapat szerkezetében lépünk mi is pályára, ezt gyakoroljuk hétről-hétre. Ami a győzelmeket illeti, a nagy gólarányú meccseket Megyei I. osztályú csapatok ellen vívtuk. Volt két NBIII-as ellenfelünk is, a Szentlőrinc, ellenük nyertünk, míg mindjárt az első mérkőzésünkön a nagyon jó Komlótól kikaptunk. Így ezekből olyan sok mindent nem lehet, és nem is szabad leszűrni, mivel a bajnoki mérkőzések mindig mások.

  http://paksifc.hu/news.php?extend.5906
   
 2. avatar: ThomeeDVTK
  2014.07.15, 15:38
  Ha egy kicsit gondolkodtak volna, és nem szűntetik meg egy éve, akkor most az NB 3-ban lenne tartalékcsapatuk, nem a megyeiben.
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2014.07.15, 12:41
  A PAKSI FC vezetősége úgy döntött, hogy a 2014/2015-ös bajnoki évben megyei első osztályú csapatot is indít. A vezetőedzői teendőket klubunk utánpótlás-szakágvezetője, Osztermajer Gábor fogja ellátni, aki az U21-es csapat trénere is. Ez alkalomból beszélgettünk.

  Mik a célok a megyebajnokságban való indulással?
  Több dolog is megfogalmazódott célként. A fiatal, tehetséges játékosainknak szeretnénk lehetőséget adni felnőtt csapatok ellen bizonyítani. Az első csapatból is elképzelhető, hogy játszani fognak azok, akik kevesebb játéklehetőséghez jutnak, vagy éppen sérülés után vannak és mielőbb szeretnének formába lendülni. Továbbá elképzelhető, hogy néhány, a profi futballt befejező játékos is pályára fog lépni.

  Milyen előírásoknak kell megfelelni?
  A mérkőzéseken 3 túlkoros mezőnyjátékos és 1 túlkoros kapus lehet egyszerre a pályán, a többi játékosnak fiatalnak, azaz 1993.01.01. után született futballistának kell lenni.

  Hogyan áll össze a keret?
  Külön megyei csapatunk nincs. Az NB I-es keretből és az U21-es csapatból is fognak játszani, valamint az U21-ből már kiöregedett játékosokra is számítunk és az U18-as csapatunkból is fogunk játékosokat kipróbálni.

  Mi a cél a bajnokságban?
  A későbbiek folyamán szeretnénk felkerülni NBIII-ba. A fiatal játékosok további fejlődése érdekében ez nyilvánvalóan jó lenne és az is egyértelmű, hogy a felnőtt csapatból visszajátszóknak is jobb lenne NB-s szinten játszani. Bajnokságot nyerni bármilyen szinten nehéz feladat, sok összetevőnek stimmelni kell. Egy biztos: elöl szeretnénk végezni! Azt gondolom, hogy ha egy 18 éves játékos nem tud kiemelkedni egy negyedosztályú bajnokságban az hiú ábrándot kerget, ha első osztályú futballista akar lenni. Viszont azt is tudni kell, hogy a Tolna megyei első osztályban vannak jó csapatok. Itt elég megemlíteni, hogy tavaly a Majos, az idei évben a Bátaszék osztályozó mérkőzésen kiharcolta az NB III-as szereplés jogát. Továbbá a Bonyhád, a Dombóvár, a Tolna , Dunaföldvár és a Tamási is NBIII-as múlttal rendelkezik, valamint Kölesden és Szedresben is van futball élet. Tehát nem lesz egyszerű.

  A megyei első osztályú meccsek a Fehérvári úti sporttelepen lesznek megrendezve és természetesen ingyenesek. A sorsolásról később tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat.

  http://www.paksifc.hu/news.php?extend.5001
   
 4. avatar: Sanyi-Hungaria
  2011.10.18, 10:15
  Oké csak egy felvetés volt azt hittem van valami alapja a dolognak :(
   
 5. avatar: BZS1979
  2011.10.18, 09:51
  A most hétvégi Paks 2.-MTK is az ASE-pályán volt.
   
 6. avatar: Golyó
  2011.10.18, 06:52
  A Kozármisleny ellen is az Atomerőmű pályán játszottak két hete. Ott voltam a meccsen.
   
 7. avatar: Sanyi-Hungaria
  2011.10.18, 06:33
  Az NBII első fordulójában a www.adatbank.mlsz.hu az atomerőmű pályát írja hazai pályának az további hazai meccseken viszont Paksi stadiont (mint az első csapaténál)
  Elképzelhető, hogy a PSE pályán játsza mindkét csapat a hazai meccset?