magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2019/2020 Baranya megye, III. osztály, Dárdai Ferenc csoport 6 Himesháza KSE II. 7 11

összes eredmény, részletek »

címer helye
kapcsolódó csapatok
cím
7735 Himesháza
Kossuth Lajos utca 87.
Baranya megye
 
alapítás
2019
klub színei
bajnokság
- (megszűnt csapat)
stadion
névváltozások
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Golyó
    2019.07.14, 21:56 (szerk.: 2019.07.14, 21:57)
    Egy nagy baráti társaságot alkotnak a himesháziak

    Focisták hiányában folyamatosan szűnnek meg a megyei labdarúgó együttesek, azonban Himesházán teljesen más a helyzet. Nagyon szeretnek a klubnál játszani a helyi és környékbeli focisták, így a következő idényt már öt csapattal kezdi meg a baranyaiak.

    Ugyan lesznek visszatérő, illetve új csapatok a Baranya megyei labdarúgó osztályokban, de az előző idényben is folyamatosan dobták be a törölközőt az egyesületek – kivétel nélkül játékoshiány miatt. Az egyik debütáló a felnőtt harmadik vonalban a Himesháza II. lesz. A körülbelül 1000 fős település öt fronton fog harcolni, hiszen a II. osztályban is szerepel, emellett az öregfiúk bajnokságában is érdekelt, illetve nagyon sok helyi és környékbeli fiatal titán szeretné a klubnál rúgni a bőrt, így U19-es és U14-es csapatot is indítanak.

    – Valóban szerencsés helyzetben vagyunk, bár egy kicsit meg is vagyunk ijedve a lehetőségtől, hiszen eddig három csapatunk volt

    – mondta lapunknak Leib Rolandné, a Himesháza Sportegyesület elnöke. – Voltak az U19-ből kiöregedő játékosaink, akiket nem szerettünk volna veszni hagyni, s ezért indulunk a felnőtt III. osztályban is. Emellett az utóbbi időben nagyon sok kisiskolás tehetség csatlakozott hozzánk, így őket is megmérettethetjük az U14-es bajnokságban.

    Leib Rolandné elárulta, hogy több környező falu is próbálkozott azzal, hogy újra csapatot indítson, de a környékbeli fiatalok mindenképp Himesházán szeretnének focizni.

    – Mi nem fizetünk senkinek, nem csinálunk semmi különöset, egyszerűen csak egy nagy baráti társaságot alkotunk, amihez jó tartozni. A hangulatot jó ételekkel és nagy csapat­építő bulikkal próbáljuk segíteni, s az önkormányzat is teljes mellszélességgel támogat minket – szögezte le az elnök.
    Jó hír a himesházai szurkolóknak, hogy a legnagyobb gólvágójuk, a nemrég térdével műtött Novák Balázs két és fél héten belül visszatérhet, illetve egy másik húzóember, a félévet kihagyó Cseke Ferenc is csatlakozik a jövő héten rajtoló felkészüléshez.


    Forrás: https://www.bama.hu/sport/helyi-sport/egy-nagy-barati-tarsasagot-alkotnak-a-himeshaziak-1921799/