magyarfutball.hu

Fan Art
  1. Fan Art / 5. LEGO Albert Flórián Stadion

    Az Üllői129.hu cikkét ossztjuk meg az alábbiakban, segítsetek hogy megvalósulhasson az Albert stadion LEGO változata!

    A dán cég még 2008-ban indította el a japán Cuusoo partnerével közösen a LEGO Cuusoo weboldalt, amely arra ad lehetőséget, hogy a rajongók feltölthessék rá saját LEGO készlet terveiket. A feltöltést egy gyors ellenőrzés követ, utána publikussá teszik a projekt oldalát, amely ekkor kezdheti meg a támogatók gyűjtését.
    kép kép

    Egy szurkolótársunk hosszú hónapok munkájával elkészítette a lebontásra ítélt Albert stadion LEGO elemekből készült makettjének terveit és feltöltötte az oldalra, amelyet már jóvá is hagytak, így csak rajtunk áll, hogy összejön-e a tízezer támogató.

    A projekt saját oldala: http://lego.cuusoo.com/ideas/view/37971

    A támogatáshoz nincs más dolgunk, mint regisztrálni az oldalra. Ezt meg lehet tenni a szokásos módon, vagy ha rendelkezel Facebook / Twitter felhasználóval, akkor ezeket is használhatod, talán még gyorsabb is, mint az előbbi módszer. A bejelentkezés után a projekt oldalán jobb oldalt látható szép zöld “Support” feliratú gombra kell kattintani, aminek hatására felugrik egy ablak. Az első oldalon az országodat, nemedet és foglalkozásod bő kategóriáját kell megadnod és bepipálnod a kis négyzetet, hogy támogatod a tervet. Ha ez kész, akkor a kis zöld “Support” gombra kell kattintani, amely a következő oldalra visz. Itt meg kell adnod, hogy mekkora összeget fizetnél a készletért (dollár, euró, jen valamelyikére kell váltani, választható), ha bolti forgalomba kerülne. A második dobozba azt a számot kérik, hogy hány készletet vásárolnál, ha lehetne, míg a harmadikban azt, hogy miért támogatod a tervet. Ezek után ismét a kis zöld “Support” gombra kell kattintani és készen is vagy.

    Adódik a kérdés, hogy mi történik, ha összejön a tízezer támogató. Ekkor a projekt megkapja az “Achieved” státuszt és bekerül a vizsgálatra váró tervek sorába. A LEGO negyedévente vesz ki a sorból terveket, ekkor kerül át a projekt a “Review stage” státuszba, ezalatt vizsgálják meg minden szempontból (üzleti, gyártási, …). Ez egy több hónapig tartó folyamat, amelynek két lehetséges kimenetele van, az egyik, hogy elvetik a tervet, a másik pedig, hogy elfogadják és gyártásba kerül.

    Jól látszik tehát, hogy a legkönnyebben és leggyorsabban teljesíthető feladat a miénk, a támogatók megszerzése. Ne is késlekedjünk, szóljunk minden ismerősnek, focibarátnak, hogy segítse ügyünket, terjesszük a fórumokon, közösségi oldalakon, hogy minél előbb meglegyen a tízezer támogató. Hajrá Fradi, hajrá LEGO stadion!

    forrás: http://ulloi129.wordpress.com/2013/03/28/albert-stadion-lego-bol/
    2013.03.28
dátum: 2013.03.28, 17:41
szerző: NNS
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
  1. egyéb (33)
  2. Bolhapiaci kincsek (55)
  3. Fan Art (7)
  4. Focis játékok (8)
  5. Futball és művészet (15)
  6. Gépház blog (17)
  7. Grund focipályák (4)
  8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
  9. Játékvezetők (2)
  10. Külföldi példák (3)
  11. Magyar foci mindenhol (24)
  12. Magyarfoci in English (3)
  13. Magyarfoci máshogy (31)
  14. Meccsen jártunk (4)
  15. Mezek (6)
  16. Programajánló (17)
  17. Retro (1)
  18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!