magyarfutball.hu

Fan Art
  1. Fan Art / 1. Kabát Péter vs. Harkivi őrbódé

    kép
    Készítő: ?

    Történet:
    A DVSC 2-1-re kikapott az ukrán Metaliszttól Európa Liga-mérkőzésen, a meccs után két debreceni labdarúgó randalírozott Harkivban, adta hírül csütörtökön internetes oldalán több ukrán újság.

    A lapok szerint a meg nem nevezett futballisták kora hajnalban megrongálták a harkivi lengyel főkonzulátus előtti őrbódét. A hatóságok őrizetbe vették őket, az adatfelvétel után távozhattak a rendőrségről.

    Az sq.com.ua és a vecherniy.kharkov.ua információját a mediaport.ua azzal egészítette ki, hogy a magyar labdarúgók a meccs után sétálni indultak a városban, majd egyikük ököllel betörte az őrbódé ablakát. Az újság több képet is közölt a megrongált utcai fülkéről. A Loki játékosainak szállást adó hotel ugyanabban az utcában van, mint az őrbódé. Arról, hogy a focisták ittasak voltak-e, a rendőrség nem adott ki információt.

    A Loki gépe délután fél 3 körül landolt a debreceni reptéren. A Dehir.hu természetesen rákérdezett arra, hogy mi igaz a híresztelésekből, de a klubnál teljes hírzárlat volt. A klubvezetők rögtön a kipakolás után megbeszélik az esetet a játékosokkal. Ezután a DVSC közleményt jelentette meg honlapján.

    „A Metaliszt Harkiv elleni Európa Liga-csoportmérkőzés után a DVSC három játékosa – Kabát Péter, Laczkó Zsolt és Szakály Péter – az elrendelt takarodó után elhagyta a csapat szálláshelyét, és sétálni indult a városba. Séta közben Kabát Péter megütötte a lengyel nagykövetség előtt álló őrbódé oldalát, melynek üvege elrepedt. Az őrbódéban tartózkodó őrök intézkedtek a játékosokkal szemben: 120 euró pénzbírságot kellett fizetniük, ezt követően távozhattak a helyszínről” – olvasható a DVSC.hu-n.

    A Kabát Péter és Laczkó Zsolt által lakott szállodai szobában is megsérült néhány berendezési tárgy, amelyek értékét a játékosok megtérítették. A megtörtént események miatt a klub kiszabja a megfelelő büntetést az érintettek részére.

    A DVSC egyébként nagy csatában, a 88. percben kapott potyagóllal kapott ki Ukrajnában, a debreceniek öt forduló után pont nélkül az utolsó helyen állnak csoportjukban.

    forrás:
    http://www.dehir.hu/sport/elismerte-a-loki-a-harkivi-rendbontast/2010/12/02/
dátum: 2012.12.31, 13:07
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
  1. egyéb (35)
  2. Bolhapiaci kincsek (55)
  3. Fan Art (7)
  4. Focis játékok (8)
  5. Futball és művészet (15)
  6. Gépház blog (17)
  7. Grund focipályák (4)
  8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
  9. Játékvezetők (2)
  10. Külföldi példák (3)
  11. Magyar foci mindenhol (24)
  12. Magyarfoci in English (3)
  13. Magyarfoci máshogy (31)
  14. Meccsen jártunk (4)
  15. Mezek (6)
  16. Programajánló (17)
  17. Retro (1)
  18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!