magyarfutball.hu

  1. Hogy ne kelljen dönteni: síelés vagy meccsnézés

    Ha a téli sportok szerelmese vagy, de nem akarsz lemaradni a kedvenc focicsapatod meccséről sem, akkor van néhány dolog, amit érdemes magaddal vinned a sípályára. Így nemcsak élvezheted a havas kalandot, hanem követheted is az élő közvetítést a tv-ben vagy az interneten. Lássuk, mire lesz szükséged!
    kép
    Sífelszerelés, megfelelő öltözet
    Ez alapvető, ha síelni akarsz. Vízálló síruházat, testsúlyodhoz beállított kötés, rendesen szervizelt síléc, síbotok, síkesztyű, sisak, síszemüveg, kényelmes sícipő. Ezek nélkül nem érdemes nekivágni a lejtőknek. Ha nincs saját felszerelésed, akkor bérelhetsz is a síközpontban. Az esti lazulásokhoz jó, ha bedobsz egy fürdőnadrágot, fürdőruhát, mert a legtöbb helyen van már spa részleg is. Focirajongóknak pedig azt nem is kell mondanunk, hogy a kedvenc csapatod meze, szurkolói sál mindenképp legyen nálad, ha meccs is lesz a csúszás hetében.

    Tablet
    Ha nem akarsz lemaradni a focimeccsről, akkor egy iPad jó választás az utazáshoz. Például egy iPad Air 5 könnyű, kompakt és nagy kijelzője van, így bármelyik online platformon nézheted a meccset, például az M4 Sport oldalon. Az iPadet egy vízálló tokban vidd magaddal, hogy megvéd a hótól és a nedvességtől, hogyha esetleg a pályán egy hüttében ülnél, amikor megy a meccs. Utazás előtt ellenőrizd, hogyan lesz internetkapcsolatod a készüléken, elegendő-e a mobilinternet csomagod, lesz-e wifi a szálláson vagy a környéken. A biztonság kedvéért pedig jó, ha egy power bank is van nálad.

    Fülhallgató
    Ha nem akarsz zavarni másokat a meccsnézéssel, akkor egy jó minőségű fülhallgatóra is szükséged lesz. Válassz olyat, amelyik jól illeszkedik a füledbe, és nem esik ki a mozgás közben. A fülhallgató segít abban is, hogy jobban halld a kommentátort és a stadion hangulatát. Ha vezeték nélküli fülesed van, akkor töltsd fel indulás előtt.

    Hátizsák
    Ha ezeket a dolgokat magaddal akarod vinni a sípályára, akkor egy hátizsákra is szükséged lesz. Válassz egy strapabíró, vízálló és kényelmes hátizsákot, amelyik elég nagy ahhoz, hogy beférjen az iPaded és a fülhallgatód, de nem akadályoz a síelésben. A hátizsákban tarts még egy kulacsot is, hogy ihass valamit a meccs alatt. Persze, ha egy hüttében töltöd ezt az időt, akkor ez arra is remek alkalom, hogy megkóstold a helyi specialitásokat és igyál egy forró italt.
dátum: 2022.06.21, 12:00
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
  1. egyéb (35)
  2. Bolhapiaci kincsek (55)
  3. Fan Art (7)
  4. Focis játékok (8)
  5. Futball és művészet (15)
  6. Gépház blog (17)
  7. Grund focipályák (4)
  8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
  9. Játékvezetők (2)
  10. Külföldi példák (3)
  11. Magyar foci mindenhol (24)
  12. Magyarfoci in English (3)
  13. Magyarfoci máshogy (31)
  14. Meccsen jártunk (4)
  15. Mezek (6)
  16. Programajánló (17)
  17. Retro (1)
  18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!