magyarfutball.hu

  1. Cash-Out funkció: fogadások kifizetése, még a mérkőzés előtt vagy alatt

    kép
    Biztosan mindenki ismeri azt az érzést, amikor elhelyezett egy sportfogadást, és a mérkőzés 85. percéig minden jól néz ki, amíg az eredmény teljesen fel nem borul. Ezt a szituációt minden sportfogadó rémálomnak nevezheti.

    Vagy tegyük fel, hogy egy öt egyéni tippből álló kombinált fogadást játszasz, négy tipp bejön, de az utolsó téves, így a kombinált szelvény végül mégis vesztes. Átkozottul bosszantó, gondolhatod.
    De van-e orvosság ezekre a szituációkra? Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni, milyen lehetőségek vannak az utolsó pillanatos veszteségek megakadályozására.

    Hogyan működik a fogadóirodák Cash Out funkciója?
    A Cash Out funkció új lehetőségeket kínál a nyeremények biztosítására.
    Vegyünk egy következő példát: fogadást teszel a Fradi győzelmére az Újpest elleni rangadón. A Fradi végül az 50. percben vezetést szerez. Ekkor a választott fogadóiroda lehetőséget kínál a Cash Out funkció használatára, amit igénybe veszel.

    Így sok esetben nyereménnyel szállhatsz ki a játékból még a mérkőzés lejárta előtt. Természetesen itt meg kell jegyezni, hogy a nyeremény nyilvánvalóan kisebb lesz, mint ha a sportfogadást végig futtatod és nyersz. Mi az új TippmixPro cashout funkciót ajánljuk ilyen esetben.
    Gyakorlatilag nagyobb biztonságot „vásárolsz”és a megnövekedett biztonság miatt természetesen a nyeremények is csökkennek.

    Ha az Újpest végül behúzza a döntetlent vagy akár győzelmet arat, ez kevéssé érdekel, mivel a Fradi vezetésének idején a cash out funkciónak köszönhetően már lezártad a fogadást..
    Nem említettük még, de példánkban egy élőben kínált Cash Out funkció ról van szó. Ilyenkor lehet a leghasznosabb igénybe venni a hasonló lehetőségeket.

    A Cash Out funkció részletesen
    A Cash Out funkció hasznos eszköz lehet a tippelők számára, de ahhoz, hogy a korai Cash Out előnyökkel járjon, először helyesen kell megítélni a mérkőzés esélyeit..
    Természetesen bármikor megváltozhat egy mérkőzés menete, így annak kimenetele nem jósolható meg tökéletesen – ez teszi végül is izgalmassá a sportot mindenki számára.

    Az élő fogadásokhoz hasonlóan a Cash-Out lehetővé teszi a fogadások élőben történő követését, figyelni a meccs alakulását, így jobban fel lehet mérni a csapatok aktuális formáját és a győzelmi esélyeket, majd élőben dönteni a fogadásról.

    A Cash Outtal kapcsolatban általánosan figyelembe kell venni a következőket:
    Az előzetes elszámolás akkor éri meg, ha helyesen tippeltél, de attól tartasz, hogy az eredmény még megváltozhat.

    Ha rosszul tippeltél, és a győzelmi esélyeket alacsonynak ítélted meg, akkor a Cash Outtal korlátozhatod a veszteségeket..

    A fogadóirodák tapasztalataink szerint nagy árengedménnyel biztosítják a Cash Out-ot.
    A Cash Out funkció nem áll folyamatosan rendelkezésre. A fogadóiroda időközben rövid időre vagy akár teljesen felfüggesztheti a Cash Out funkciót egy adott mérkőzésre.

    Létezik részleges Cash Out is, például a magyarországi fogadóirodánál a Vegas Sports-nál. A fogadásunk eredeti tétjének csak egy adott részét igényeljük, a többi marad eredeti elképzelés szerint.

    Mikor kerül a Cash Out összege a fogadási számlára?
    A Cash Out kapcsán a következőket kell figyelembe venni: az összeg csak akkor kerül jóváírásra, amikor minden meccs a fogadási szelvényen befejeződött és kiértékelt.

    Mely fogadóirodák kínálnak Cash Out fogadásokat?
    Manapság már számos bukméker kínál Cash Out fogadásokat, az új TippmixPro és a Vegas Sports is köztük van.

    Általánosságban csak annyit kell megjegyezni, hogy ez egy módszer a nyereségeid biztosítására vagy a veszteségeid minimalizálására.
dátum: 2022.06.21, 12:00
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
  1. egyéb (35)
  2. Bolhapiaci kincsek (55)
  3. Fan Art (7)
  4. Focis játékok (8)
  5. Futball és művészet (15)
  6. Gépház blog (17)
  7. Grund focipályák (4)
  8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
  9. Játékvezetők (2)
  10. Külföldi példák (3)
  11. Magyar foci mindenhol (24)
  12. Magyarfoci in English (3)
  13. Magyarfoci máshogy (31)
  14. Meccsen jártunk (4)
  15. Mezek (6)
  16. Programajánló (17)
  17. Retro (1)
  18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!