magyarfutball.hu

  1. A Club Manager 2019-ben a kedvenc csapatod menedzsere lehetsz

    A futball a világ legnépszerűbb sportága.

    A világ különböző bajnokságaitól kezdve a globális seregszemléig, a FIFA labdarúgó-világbajnokságig, a sportág képes felülemelkedni minden kulturális és vallási különbségen.

    Világszerte milliók követik figyelemmel a mérkőzéseket, de csak kevesen játsszák a játékot a legmagasabb szinten – és még kevesebben olyan szerencsések, hogy egy futballklub menedzserei lehessenek. Ez az utóbbi viszont igencsak megváltozhat a legújabb piaci szereplő színrelépésével.
    kép
    A Club Manager 2019 megadja a lehetőséget, hogy a játékon belül pontosan megtapasztald azt, hogy milyen érzés a kedvenc csapatod edzőjének lenni.
    Pep Guardiolától José Mourinhoig, Jürgen Klopptól Diego Simeonéig láthatjuk, hogy az elismert csapatok közül jó néhány általában jól tükrözi menedzsereik kiállását és stílusát.

    Egy csapat arculatában mindig megjelenik az edző személyisége, és a Club Manager 2019 játékélménye során ezt te is megtapasztalhatod. A program egyszerű, ámde alapos felhasználói felülettel készült, ami a játék élvezete közben segít neked abban is, hogy feszegethesd a választott csapatod határait.

    Menedzserként szabad kezet kapsz a pénzügyeidben, és a rendkívül tehetséges játékosok összeválogatásában; felállíthatod azt a csapatot, amivel esélyed lehet a világ bármelyik bajnokságát vagy kupáját megnyerni.

    Azt se felejtsd el, hogy az ellenfelet a megfelelő taktikával kell megdolgozni ahhoz, hogy a csapatod a csúcsra érhessen. A játék lehetőséget nyújt arra, hogy a személyiségedhez és a játékstílusodhoz illő taktikai változtatásokat és technikákat alkalmazz, ahogyan azt a valóságban is tennéd.
    Ha gyorsan fejlődsz, bónuszokat szerezhetsz, amivel aztán tovább javíthatod a keretet, és növelheted a csapatod elismertségét.

    Mindezen túl lehetőséged van arra is, hogy átalakítsd magát a pályát, hogy a játékosaid kisebb eséllyel szenvedjenek sérülést. Fejlesztheted az edzőtermet, hogy növeld a produktivitást, és fejleszd a játékosaid kulcsképességeit, valamint megteheted azt is, hogy a meccs-menedzser funkció fejlesztésével csökkented a két bajnoki mérkőzés között eltelő időt. A Club Manager 2019-cel játék közben megtapasztalhatod a vállaidon nyugvó menedzseri felelősségekkel járó érzelmek széles skáláját.

    A különböző Ligákon át tartó felkapaszkodás közben főleg bajnoki meccseket fogsz játszani, de részt vehetsz barátságos mérkőzéseken is, hogy felmérd a taktikai felkészültségedet, és hogy cseréket és változtatásokat próbálhass ki a csapatod összeállításában. Megteremtheted a saját egyedi mérkőzéslistádat, aminek a folyamán a többi felhasználó ellen körmérkőzéses rendszerben állíthatod fel a csapatodat.

    Minden felsorolt funkció elérhető lesz PC, iOS és Android felületen is a játék 2019-es megjelenésekor. Biztosan nem maradsz le tehát arról, hogy menedzserként tehesd magadat próbára a barátaid, vagy bármelyik másik játékos ellen.

    A Club Manager 2019 vitathatatlanul a világ legjobb futballmenedzser-játéka lesz, szóval tartsd rajta a szemed a hamarosan érkező hivatalos bejelentésen.
dátum: 2018.12.03, 11:21
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
  1. egyéb (33)
  2. Bolhapiaci kincsek (55)
  3. Fan Art (7)
  4. Focis játékok (8)
  5. Futball és művészet (15)
  6. Gépház blog (17)
  7. Grund focipályák (4)
  8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
  9. Játékvezetők (2)
  10. Külföldi példák (3)
  11. Magyar foci mindenhol (24)
  12. Magyarfoci in English (3)
  13. Magyarfoci máshogy (31)
  14. Meccsen jártunk (4)
  15. Mezek (6)
  16. Programajánló (17)
  17. Retro (1)
  18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!