magyarfutball.hu

2009.08.19 Németh és Gulácsi szerződést hosszabbított Liverpoolban

Németh Krisztián és Gulácsi Péter meghosszabbította szerződését a Liverpool labdarúgó-csapatával. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csatár 2012-ig, a kapus 2013-ig kötelezte el magát a Mersey-parti alakulathoz. Megkeresésünkre az ügyeiket intéző CMG menedzseriroda megerősítette a hírt.

A Liverpool hivatalos honlapja kiemelt hírként hozza, hogy a gárda két magyar légiósa, Németh Krisztián és Gulácsi Péter meghosszabbította szerződését a Vörösökkel. A támadó 2012-ig, a kapus 2013-ig írt alá a sztárklubhoz.
Mindketten már huzamosabb ideje az első csapat keretéhez tartoznak, a felkészülési időszakban több edzőmérkőzésen is lehetőséget kaptak Gerrardék között, az ázsiai túrára is elutazhattak. Németh két góllal vétette észre magát Szingapúr ellen, és Gulácsi is rendre szerepet kapott a háló előtt.
Természetesen megkerestük a két játékos (és az összes többi liverpooli magyar légiós) ügyeit intéző CMG menedzserirodát is, ahol megerősítették a hírt. Elmondták, Gulácsi valóban meghosszabbította szerződését, ami egyértelműen annak a jele, hogy Reina és Cavalieri mellett hosszú távon számítanak rá. Németh Krisztián esetén némileg más a helyzet, ő új kontraktust szignált, ami szintén annak a megerősítése, komolyan terveznek vele a Vörösök vezetői.