magyarfutball.hu

2021.05.07, Gulácsi Péter hosszabbított a Leipzig csapatával!
Az RB Leipzig labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2025-ig meghosszabbította Gulácsi Péter eredetileg 2023 nyarán lejáró szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.06.05, Németországba igazolt Gulácsi Péter
Klubot vált és a német másodosztályú RasenBallsport Leipzig labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Gulácsi Péter, aki 2019-ig szóló szerződést írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.08.29, Gulácsi hosszabbított, jövőre osztrák riválist kap
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a jelenleg is élen álló Salzburg két évvel, 2019-ig meghosszabbította Gulácsi Péter szerződését, akinek az eddig érvényben lévő megállapodása 2017 nyarán járt volna le.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.06.07, Gulácsi Péter a Salzburghoz igazolt - hivatalos
A Red Bull Salzburg csapata hivatalosan is bejelentette, hogy 2017 nyaráig szerződést kötött Gulácsi Péterrel. Az eddig Liverpoolban szereplő U-válogatott kapus az elsőszámú hálóőr akar lenni az osztrák csapatnál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.04.11, Visszahívta Gulácsit a Liverpool az év meccsére
Gulácsi Pétert visszarendeli a Liverpool hull-i kölcsönjátékából, miután csak egy felnőttkorú kapusa maradt a Vörösöknek az Everton elleni FA-kupa elődöntőre. A Pool az év meccsére készül, hisz az utolsó esélyét egy igazán nagy trófeára épp a legnagyobb rivális ellen őrizheti meg, ám sem Reina, sem a kedden kiállított Doni nem lesz ott a derbin, a magyar U-válogatott kapus viszont így bevethető lehet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.02, Gulácsi: Részleges szakadás, minimum 6 hét kihagyás
Gulácsi Péterre 6-8 hét kihagyás vár majd, ezt állapították meg az őt vizsgáló orvosok Liverpoolban. A Hull Citynél kölcsönben védő magyar kapust szombaton kellett lecserélni egy önfeláldozó ütközést követően, az első jelentések pedig már egyértelműsítették, hogy térdsérülése több hét pihenőt is jelenthet számára. Gulácsi a pepsifoci.hu megkeresésére elmondta, a negyedik hét után derül ki, pontosan mennyit kell kihagynia.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.18, Gulácsival szerződést hosszabbított a Liverpool
Gulácsi Péterrel szerződést hosszabbított a világhírű Liverpool FC. A magyar U21-es válogatott csapatkapitánya és kapusa 2014-ig szóló kontraktust írt alá a Vörösökkel, és napokon belül kölcsönadhatják a Hull City-nek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.01, Gulácsi Anglián belül vált csapatot
A brit Daily Star értesülése szerint a Championshipben szereplő Hull City kölcsönveszi Gulácsi Pétert a Liverpooltól, a fiatal magyar hálóőr tehát Anglián belül vált klubot ideiglenesen. A lapinformációt a játékost képviselő CMG társtulajdonosa, Kövesdi Viktor is megerősítette, mondván egy évre kerülhet a kapus a Tigrisekhez, az pedig, hogy az apróbb részletek tisztázása után mikor csatlakozik új klubjához az U21-es válogatott csapatkapitánya, az azon is múlik, hogy Gulácsi elutazik-e még a Vörösökkel az ázsiai edzőtáborba.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.10.19, Gulácsit újra kölcsönadta a Liverpool
Gulácsi Péter, a Liverpool futballistája továbbra is a Tranmere Rovers együttesénél marad, miután a Vörösök újabb egy hónapra kölcsönadták az utánpótlás-válogatott elsőszámú kapusát a League One-ban szereplő alakulatnak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.09.07, Gulácsit kölcsönadta a Liverpool - visszatér sikerei színhelyére
Ismét kölcsönadja a Liverpool Gulácsi Pétert, a kapus ahhoz a Tranmere-hez kerül, amelyet az előző szezon végén már bentmaradáshoz segített. A futballista honlapunknak elmondta, jó tapasztalatokat szerzett a Roversről korábban, és szeretne segédkezni abban, hogy a gárda elhagyja az alsó régiókat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.26, Gulácsit a sorsdöntő hajrára is elkérték Liverpoolból
Gulácsi Péter kölcsönadását meghosszabbította a Liverpool és a Tranmere Rovers, így a portás a szezon utolsó két mérkőzésén is a harmadik ligás együttes rendelkezésére áll majd. A hálóőrnek olyan jól ment az előző összecsapásokon, hogy a kék-fehérek vezetői mindenképpen szerették volna maguknál tartani.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.16, Gulácsi Pétert kölcsönadta a Liverpool
Gulácsi Péter szombaton már pályára lép a League One-ban szereplő Tranmere Rovers csapatában. Az U20-as világbajnoki bronzérmes játékos az Angliában szokásos idény közbeni úgynevezett vész-kölcsönadás keretében kerül a Tranmere csapatához. A Liverpool szomszédságában található Tranmere-nek kiesési gondjai vannak, melyet tetéz az is, hogy megsérült az első számú kapusuk, ezért fordultak Rafa Benitezhez, és kérték kölcsön Gulácsit.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.08.19, Németh és Gulácsi szerződést hosszabbított Liverpoolban
Németh Krisztián és Gulácsi Péter meghosszabbította szerződését a Liverpool labdarúgó-csapatával. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csatár 2012-ig, a kapus 2013-ig kötelezte el magát a Mersey-parti alakulathoz. Megkeresésünkre az ügyeiket intéző CMG menedzseriroda megerősítette a hírt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.02.02, Gulácsi az angol harmadosztályba igazolt
Gulácsi Pétert ma kölcsönadja a Liverpool együttese. A pepsifoci.hu értesülései szerint már meg is van a tehetséges magyar kapus új klubja, amely a League One-ban (angol harmadosztály) szereplő Hereford United FC lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.09.01, Gulácsi végleg a Liverpool játékosa
Gulácsi Péter a Liverpoolhoz szerződött! Az U-19-es válogatott kiváló kapusa a tavalyi szezonban kölcsönjátékosként szerepelt a világ egyik legnépszerűbb klubjánál, amely most jelezte, hogy megvásárolja az MTK, illetve a Sándor Károly Akadémia egykori játékosát.

...tovább: teljes bejegyzés »