magyarfutball.hu

2003.06.21 Gyepes 2006-ig a Fradiban!

Vasárnap délelőtt több mint ezerötszáz Fradi szurkoló vett részt a FRADI CLUB nyitórendezvényén, melyet az FTC Rt. a népligeti kézilabdacsarnokban tartott. Az ünneplő szurkolók jelenlétében jelentette be Szeiler József vezérigazgató, hogy a klub 2006-ig szerződést hosszabbított saját nevelésű válogatott játékosunkkal, Gyepes Gáborral.

Mint ismert, a közel egy éve súlyos sérüléssel bajlódó védő szerződése 2004-ben lejárt volna, de a klub már idén áprilisban, még a betegágyán újabb két éves kontraktust ajánlott számára, melyet Gyepi elfogadott.
A bejelentést követően Szeiler József, illetve Gyepes Gábor az alábbi mondatokkal kommentálták a szerződéshosszabbítást:

Sz. J.: - Gábor saját nevelésű játékosunk, ezért különösen fontosnak tartottuk, hogy nálunk maradjon. Már a keresztszalagműtét után napokkal elkezdtük a tárgyalásokat vele, de a bejelentést szerettük volna egy olyan ünnepélyes napra időzíteni, mely méltó válogatott játékosunkhoz. Ma egy csodálatos rendezvényen, a Ferencváros történetében még soha nem látott külsőségek közepette jelenthettük be Gyepi szerződését. Azt gondolom, hogy a válogatott védőnkkel kötött megállapodás jól mutatja, hogy továbbra is a két éve megkezdett úton haladunk, azaz úgy építjük a csapatot, hogy igyekszünk megtartani értékeinket. Szűcs Lajos, Gera Zoltán, és Lipcsei Péter után immár Gyepes Gábor a negyedik olyan válogatott labdarúgónk, aki évekre a klubhoz kötötte magát. Nagyon boldog vagyok, és Gyepinek mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok.

Gy. G.: - Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen élményben lesz részem. Azt hiszem minden magyar labdarúgó csak álmodhat olyan szeretetről, amit ma én kaptam társaimmal együtt a jelenlévő szurkolóktól. A FRADI CLUB tagjai előtt bizony kicsit akadoztak a szavaim, hiszen nagyon meghatott voltam. Nagyon sokat jelent nekem ez a klub, és boldog vagyok, hogy a vezetők sérülésem ellenére is kitartottak mellettem, és már betegágyamon biztosítottak arról, hogy továbbra is velem képzelik el a csapat védelmét. Amikor 2006-ig aláírtam nagyon sokat nyomott az is a latba, hogy előttem már több játékostársam, így a külföldi ajánlatok között válogató Gera Zoltán is a Fradit választotta.