magyarfutball.hu

2018.07.03 Gyepes Gábor a III. kerületi TVE csapatához igazolt!

A ma már 37 éves Gyepes Gábor három esztendeje, 2015. szeptemberében, malájziai szerződése lejártával igazolt Soroksárra. Azóta 72 bajnoki mérkőzésen viselte csapatunk sárga-fekete szerelését, és védő létére 19 (!) gólt szerzett.

A korábbi 26-szoros válogatott játékos kétszer nyert magyar bajnoki címet, kupa- és szuperkupa győztes, itthon a Ferencváros, a Vasas és a Videoton játékosa volt, míg légiósként éveken keresztül játszott Nagy-Britanniában (Wolverhampton, Northampton, Cardiff City, Portsmouth), valamint Malájziában (Sarawak FC).

Gyepes Gábor azért még nem hagy fel az aktív játékkal, a 2018-19-es idényben a Buzsáky Ákos irányította, NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttest erősíti.

Dragóner Attila

Hétfő délelőtt lezárult egy fejezet a Soroksár SC történelmében is, bejelentette távozását a klub egyik legismertebb játékosa, Gyepes Gábor. Barátságban váltunk el, megértettük Gyepi döntését, köszönjük, hogy az elmúlt években csapatunkat erősítette. További sok sikert kívánunk neki mind a pályán, mind a civil életben.