magyarfutball.hu

Románia Turcu Traian (? 1975.03.23 - )

alias
Catalin Turcu
nemzetiség
Románia
életkor
49 éves
poszt
csatár
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
1 másodosztályú bajnoki

Turcu Traian magyar bajnoki mérkőzései:

NB I/B Kelet 2001/2002

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 2001.08.26 5 BKV Előre - Diósgyőri VTK 2 : 0
1 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.25, 22:39
    Nem volt módjuk beilleszkedni
    Közös megegyezéssel szerződést bontott Streltovval és Turcuval a DVTK.

    Megvált két román labdarúgójától az NB I/B-s labdarúgócsapatot üzemeltető Diósgyőri VTK Kft. ügyvezetése. Az Andrássy úton a jövőben sem Catalin Turcu, sem Cristian Streltov játékára nem tartanak igényt.
    Catalin Turcu és Cristian Streltov a bajnokság kezdete előtti pillanatokban toppant be az Avas-aljára és kerültek be a másodosztályú Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának keretébe.

    Utóbbi játékost sérülése miatt mindössze néhány percig – az első fordulóban a Merland-Csepel AT ellen – láthatta játék közben a diósgyőri publikum, míg honfitársa, a támadó szerepkörben foglalkoztatott Turcu általában kezdőként kapott lehetőséget a diósgyőri szakvezetéstől. A román csatár csak Kecskeméten nem jutott szóhoz, a bizalmat pedig hét forduló alatt egy gólrúgással (a Fóti SE ellen) hálálta meg.
    A 9. fordulóban, az elmúlt hét végén a Rákospalotai EAC otthonába már el sem utazott Turcu, aminek információink szerint az volt az oka, hogy eltanácsolták őt és Streltovot Diósgyőrből.

    – A Diósgyőri VTK Kft. ügyvezetésnek az az álláspontja az ügyben, hogy a két román labdarúgónak – finoman fogalmazva – nem volt módja megfelelően beilleszkedni a csapatba – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Kecskés László, a Diósgyőri VTK Kft. ügyvezető igazgatója.
    Ezért a DVTK Kft. ügyvezetése október 10-ei hatállyal, közös megegyezéssel, mindenféle külön (anyagi) kötelezettség nélkül szerződést bont az említettekkel. Ezt, Kecskés László állítása szerint, a játékosok romániai és magyar menedzsereivel is közölték. Arra a kérdésre, hogy kik pótolhatják a keret üresen maradt helyeit, az ügyvezető kijelentette: ha szükségét látják, erre a téli átigazolási időszakban fognak visszatérni.
    Kecskés László fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy diósgyőri gárda néhány játékosával is el fognak beszélgetni a napokban, ugyanis az ügyvezető által meg nem nevezettek teljesítményétől „nincsenek elájulva”.

    Természetesen kíváncsiak voltunk a Diósgyőri VTK vezetőedzőjének, Huszák Gézának a véleményére is. A szakember azonban nagyon szűkszavúnak bizonyult, és hosszas kérdezősködés után csak ennyit mondott a keretcsökkenésről:
    – Alkalmazkodni fogunk a körülményekhez...

    2001.09.25
    forrás: ?