magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.12.12, 17:20 (szerk.: 2023.12.14, 15:41)
    Valahogy így kell bedarálni az ellenfelet ! Mozgalmas, munkás meccs volt megdolgoztunk minden pillanatáért! Jó volt látni, hogy szinte mindenki odatette magát ! Hajrá FRADI !
    Pakson is győzni tudunk !

    Tegnap jó volt Fradi szurkolónak lenni,helyenként játszottunk is ,bár Dibusz megint a mezőny egyik legjobbja volt..meg a kapufánk is,de a körülményekhez képest jó volt ez ,Lisztes és Katona gyors játéka üdítő látványt keltett.

    Nézzük,miből élünk...kellemes meglepetés Katona játéka,nem először.Aeneba,kurva fontos láncszem lehet,eddig egy nagyon higgadt,okos játékosnak tűnik,szerelni is tud,megelőzni is,finoman szólva nem lassú,főleg azon a poszton és ha fejelni kell sem jön zavarba.Momo meg úgy kell,mint egy falat kenyér.A mezőny legjobbja Márki...magasan.Káprázatos mennyiséget futott,szerelt,letámadott és ugye gólpassz és gól.Zaki is kezd magára találni...

    Kellett már ez a győzelem mint egy falat kenyér az éhezőnek.
    A meccs előtt azt írtam, hogy kell egy korai gól, ez nagyjából meg is volt, csak vártam volna a folytatást. Persze a gól utáni óvatos játékban benne van az elmúlt négy bajnoki kudarcélménye is, de a lehetőség megvolt, mert próbált egyenlíteni a kövesd, így kivételesen volt mögöttük tér. Maquinhos ma tíz centit nőtt a szememben azzal hogy nem passzolt egy sokadikat hanem inkább rátette 14-ről és milyen jól tette smiley

    Amúgy kutyus nagyot húzott. Levette a Konkolyt, vagy ki a faszt, aki radírozott minket a Groupamában, és betette helyette Kállait. Mindkét gólban vastagon benne volt a titán.

    Hála Isten nyertünk!
    A meccset 1-0 után hamarabb lezárhattuk volna,biztos ziccereket rontottunk .Volt egy kis szerencsénk Drazic emelésekor,de megúsztuk.A világ igazságtalansága lett volna,ha Marquinhos gólját nem adják meg.Volt egy-két kiemelkedő teljesítmény is.
    Vasárnap is nyerni kell!

    Rutinból, ésszel lehozott meccs volt , 1percig sem kellet izgulni. Szép volt fiúk! Ui: külön öröm Besic tanári játéka, nagy szükség lenne rá a jövőben

    Kellően jó hozzáállás, koncentráció és néhány átlagnál jobb teljesítmény máris meghozza az eredményt. Meglepett, hogy olykor milyen frissen pattantunk oda egy-egy labdáért . Köszönöm, ez ma rendben volt. Hajrá Fradi !

    Nagyon távol volt ez a ki-ki meccstől. Jó teljesítményt nyújtott a Kövesd, ezért is értékes ez a győzelem. Jól műendszerködött ez a 4-1-4-1 és rendszeres letámadás, és a cserék akkor álltak be, mikor sok lehetőségünk volt a támadásra. Korábban is megszerezhettük volna a 2. gólt, de az is igaz, nem tudhatjuk, ha Drazics emelése bemegy, hogyan reagáltunk volna rá ebben az erős győzelmi kényszerben, Nagyon tetszett Besics játéka! Remélem, lassan helyrebillen az önbizalmunk is. A játékvezetés ellen nehezen tudunk mit tenni. Amikor Berke nem előnyszabályt adott ziccerben, azt nem tudom nem csalásként értelmezni!

    Bárki bármit mondhat, jól nyúlt bele a csapatba Deki.
    Minden pályán lévő hozzá tudott tenni valamit a játékhoz.

    Jellemző a szurkolói lélektanra, hogy az utàlt játékos pl Gojak tegnap nem lógott ki lefele a csapatból, sokan mégis megtalálták egy kihagyott helyzet miatt.
    Pedig mezőnyben óriási munkát végzett.

    Besic játékát még mindig csodálom. Hatalmas szív és magabiztosság jellemzi.
    Neki is sokkal többet kell játszania

    Katona is remekül megállta a helyét, ennyi időt meccs nélkül is tudja mi a feladata.

    Lisztes is kezdi összekapni magát. Ahogy én láttam a játékát egy picit ideges, túlgondolt és görcsös...
    Remélem tovább fog javulni és végre nem azt fogom itt olvasni, hogy a Frankfurt megbánta..

    Engem Gojak kapcsán a kihagyott helyzet nem feltétlen zavar. Van ilyen. Bár az igaz, hogy nehezebb volt kihagyni, mint belőni.
    Ami jobban zavart az az elpasszolt labdája a saját térfélen Drazicnak. Lendületből vitte a labdát a két belső védőre. Mindezt úgy, hogy a senki sem zavarta, senki sem volt a környékén.

    Hihetetlen, hogy Mumme mennyire megnyugtatta a középpályánkat. Végig jó helyen volt nála a labda. Nagyon kellene az Ő folyamatos játéka.

    A gyors passzos játék adta a különbséget.

    nem zárja ki azt, amit te mondasz, de szerintem az adta a különbséget, hogy három nap múlva tudtunk kb ugyanazon a szinten focizni (ami nem volt magas azért hozzánk képest), míg a Kövesd nem.

    Pont a taktikához (folyamatos letámadás) rakta össze a csapatot. Ezért tett be friss embereket, s a Kövesd játékát ez meg is folytotta. A helyzeteiket elsősorban Drazsics kvalitásának köszönhették, aki szerencsére nem talált be.

    az első félidőben gyakorlatilag ugyanaz volt az passztempó (16.8). A Kövesdnek 516/451 passza volt, nekünk 398/338, náluk bolt 55%-ban a labda.

    Az első gól után azt játszottunk, amit ők szerettek volna nálunk.

    A gyors passzos támadás építést nem tükrözi a passztempó átlag, de lám még abban is látszott különbség az első félidő javára.
    Ahogy írod, azt gondolom ebben szerdán végre megint jók voltunk.

    a gyors passzis támadásépítésben nem voltunk jók tegnap, amiben jók voltunk, az a hosszú passzos kontra játék, mert valaki támadni próbált ellenünk.

    A gyorspasszos támadásépítésben vasárnap is jobbak voltunksmiley

    tegnap a gyorspasszos játék az első gólig volt ránk jellemző. Onnan átadtuk a területeket, és gyors kontrákat indítottunk, hosszú labdákkal, mint az elmúlt 5 évben a nemzetközi meccseken, ezek miatt vagyunk sikeresek nemzetközi szinten. Ezekben mindig jók voltunk, csak az NBI-ben nagyon ritka, mikor erre esélyünk van, mert az ellenfél beparkolja a buszt a kapuja elé.

    a gólhoz nem a gyorspasszos játék vezetett, hanem egy kevéspasszos kontra. Egy kövesdi szöglet után Krisz a saját térfelén szerzett egy labdát, majd megindult, vezette a labdát 30-40 métert, a még nem rendeződött védelemre, kitette a labdát Márkinak, aki beadott, a beadás meg a menteni igyekvő védőről Zakira pattantsmiley

    Végre egy jó ébredés! Jók voltunk, kicsit tartalékoltunk is, maradt benne, de ez nem baj , ha rúgtunk volna még 2 gólt az is ugyanúgy 3 pontot ér. Paks ellen is maradtak még gólok. Győztes meccs után nem kell senkit kritizálni, vannak hibák , da a srácok mentek becsülettel, az ellenfél töredékét tette a győzelemért. Cissé, Besic most talán a legjobb, de Katona is jobb lehet , egyre többet játszogat, Gojakot is be kell dobni, ha másra nem tehermentesítésre biztos jó, és neki is sokkal jobb, hogy pályán van, én örülök ennek, persze lehet a kényszer szüli a szerepeltetését, nb1 -be simán felrakható. Nagy pihenés, aztán irány Paks!

    A csapat nagyrésze már kétszer volt a töltőn, vagy cserélt elemet, de Marquinos még mindig nem merült le. Tegnap is a legjobbunk volt, Besic pedig jól tért vissza. Fradi!

    Jó meccs volt, bár mindösszesen annyi változott vasárnap óta, hogy a nagyjából 6 100%-os helyzetből kettőt be is lőttünk. Mégis ég és föld a különbség.

    Gratulálok a csapatnak! Szép munka volt! Ha formában van a csapat, akkor ez egy sok gólos meccs lett volna. Volna.

    Jó volt a csapat. Védekezésben voltak szerintem helyezkedési hibáink, de Drazic emelésén kívül nem emlékszem komoly ellenfél helyzetre.

    Stankovicnak is jár a gratuláció, mert jó kezdőt dobott össze. Mert változtatni! Viccesen mondhatnám, hogy olvassa a fórumot. A kevesebbet játszók is jól szálltak be. Talán egy játékban levő Gojak, tegnap a 2 helyzetéből egyet bevert volna.

    Berke is jól vezette a meccset. Egyetlen egy hibát találtam nála, amikor Babunski feldobta magát, majd az ellenből szabálytalankodott. Ott felmutattam volna neki a sárgát minimum. Egy tökös bíró 2 sárgát is adott volna érte.

    Marquinhos 7.94
    Zachariassen 7.52
    Besic 7.00
    Cissé 6.68
    Dibusz 6.65
    Aaneba 6.43
    Civic 6.10
    Abu Fani 5.95
    Wingo 5.95
    Katona 5.81
    Pesic 5.56
    Lisztes 5.29
    Gojak 5.19

    A találkozón 4-1-4-1-ben játszottunk, 45%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (passztempó 15.7, hosszúpasszarány 10.6%, PPDA 11). A párharcarány 102-116 volt oda, 83 támadópárharcunk 41%-át, a védekezőpárharcok 57%-át nyertük meg, a légpárharcok aránya pedig 12-18 oda. Mi 28 (Katona 5, Wingo és Gojak 4-4) labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a hazaiak 24-et a miénken. 10-szer adtuk el a labdát úgy, hogy abból lövés lett (Besic, Aaneba, Gojak 2-2), 8-szor kerültünk így helyzetbe. A saját térfelünkön 46 labdát adtunk el (Besic 7, Gojak és Aaneba 6-6).

    31+5 támadásból 14 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (Mezőkövesd 22 / 14 / 4). Az xG-arány 2.1 – 1.25, az xcG-arány pedig 2.36 – 0.12 volt.

    Dibusz 4 védést kellett bemutasson (0.12), 17 passzából 14 volt pontos (10/13 hosszú), 1-szer jött ki.

    Wingo 79 akciójának 66%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert, 10 labdát adott el, 11-et szerzett, 5 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.16).

    Aaneba 91 akciójának 74%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 17 párharcból 10-et nyert meg. 11 labdát vesztett, 17-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Cissé 56 akciójának 88%-a volt sikeres, 98%-kal passzolt, 8 párharcból 5-t nyert meg. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Civic 84 percet játszott, 52 akciójának 67%-a volt sikeres, 82%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyert, 4 labdát vesztett, 8-at szerzett, 4 passzt lopott.

    Besic is 84 percet játszott, 78 akciójának 71%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.04). 89%-kal passzolt, 16 párharcának felét nyerte meg. 9 labdát vesztett, 10-et szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.32).

    Marquinhos 79 akciójának 48%-a volt sikeres, 1 lövésből 1 gólt szerzett (0.07). 77%-kal passzolt, 23 párharcból 10-et nyert. 4 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 6 (!) lövést készített elő (0.79), ebből 1 gól lett.

    Gojak 72 percet kapott, 68 akciójának 56%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.61), 79%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert meg. 7 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Katona 63 percet játszott, 55 akciójának 55%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.1). 90%-kal passzolt, 15 párharcból 8-at nyert meg, 6 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Zachariassen 75 akciójának 39%-a volt sikeres, 2 helyzetből (0.62) 1 gólt szerzett, 65%-kal passzolt, 32 párharcból 12-t nyert meg. 6 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Lisztes 63 percet játszott, 43 akciójának 28%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.21), mind a 6 passza pontos volt. 18 párharcából 5-t nyert meg, 1 labdát szerzett.

    Abu Fani 33 percet játszott, 29 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.15), 11 passzából 11 volt pontos, 8 párharcból 5-t nyert. 5 labdát szerzett, 4 passzt lopott.

    Pesity is 33 percet kapott, 19 akciójának 53%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.31). 7 passzából 5 volt pontos, 9 párharcból 4-et nyert. 1 labdát szerzett, 1 gólpasszt adott (0.07).

    Makreckis 23 percet kapott, 25 akciójának 53%-a volt sikeres, 10 passzból 9 volt pontos. 9 párharcból 3-at szerzett, 1 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Baráth 12 percet kapott, 7 akciójából 3 volt sikeres, 2 passza pontos volt, 1 párharcát elvesztette. 2 labdát vesztett, 2-t szerzett, 3 passzt lopott.

    Ramírez is 12 percet kapott, mind a 8 akciója sikeres volt, 5 passza, 1 párharca volt, 3 labdát szerzett.

    https://ulloi129.hu/2023/12/06/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-23/
    https://ulloi129.hu/2023/12/11/dibusz-cisse-abena-es-marquinhos-zachariassen-besic/
    https://ulloi129.hu/2023/12/07/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-21/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.08.14, 11:14
    Halasztási kérelemmel fordult klubunkhoz a Ferencváros.

    Az OTP Bank Liga 4. fordulójában eredetileg 2023. augusztus 21. hétfő 18:00-ra kiírt Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC mérkőzéssel kapcsolatban a fővárosi klub halasztási kérelemmel fordult klubunkhoz és a Magyar Labdarúgó Szövetséghez. Abban az esetben, ha a zöld-fehérek továbbjutnak csütörtökön a máltai Hamrun Spartans FC ellen az Európa Konferencia-ligában, a hétfői találkozó halasztásra kerül. Az FTC a nemzetközi sorozat 3. fordulójának első mérkőzésén 6-1-re nyert Máltán.

    A halasztási kérelem miatt nem kezdjük meg a belépők értékesítését a szokásos rend szerint hétfőn.

    A Ferencváros továbbjutása esetén az MLSZ pénteken reggel adhat ki erről hivatalos határozatot.

    https://mezokovesdzsory.hu/halasztasi-kerelem/