magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Čukarički 3 : 1 18:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.75 (4 szavazat)

játékvezető: 2.25 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Konferencia Liga csoportkör 1. forduló
játékvezető : Cuadra Guillermo (Spanyolország)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 17.589
  3. m4sport.hu: 17.859
  4. fkcukaricki.com: 20.000
Telt ház!
  1. sárga lap 19' Docić Marko
    0 - 1 26' Ivanović Đorđe
    sárga lap 34' Kovač Stefan
    sárga lap 41' Ivanović Đorđe
    44' Varga Barnabás (11-es) 1 - 1
    sárga lap 45+3' Adetunji Sunday
    45+7' Owusu Kwabena 2 - 1
    50' Mmaee Samy sárga lap
    sárga lap 66' Subotić Luka
    79' Pešić Aleksandar 3 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.09.26, 21:50 (szerk.: 2023.09.27, 17:14)
    Gratulálok a győzelemhez. Az első félidő második fele kifejezetten erősre sikeredett. A második félidő lightosabb lett, de a győzelem nem forgott veszélyben.

    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!
    A meccs előtt úgy gondoltam, hogy Dejan Pesicet fogja kezdetni Barna helyett, nem így lett.
    Annak viszont nagyon örülök, hogy a végére beküldte a honfitársát, mert életveszélyes volt a srác. Ha kicsit szerencsésebb, akkor nem egy, hanem három gólt is szerezhetett volna. Nálam most érkezett meg Sanyi.

    Szerintem aabszolút felháboríto pár "szurkolotárs" vaksága, akik szerint a bíro teljesen fair és elfogadhato volt. Szo szerint kiakadtam, szerencsére a harmadik gol megnyugtatott.
    De azért, a harmadik percben Rami egy lépés előnyben már meghúzza a szélén, a mocskos szerb utánanyúl és lerántja. Nem is értem a bíro mit magyarázott??? Egyértemű a sárga lap, nem vitás, nem kérdés. Mit mondhatott, hogy legközelebb szándékosan ne rántsd le mikor a labda 5 méteres közelben sincs???? Amiért érdekes ez a szitu, mert az első meg nem adott tizi után pofázásért ugyanaz a paraszt kapott sárgát (vagyis elmaradt egy piros).
    Első tizi és csak azt mondom miért csalás? A bíro befújja a tizit, vagyis csak akkor érvényteleníti, ha minden kétséget kizároan cáfolo felvételt néz meg a VAR segítségével. Mivel Endi elrúgta a labdát, aztán utközött a zerb rohadékkal megint nem értem az ítéletet. Egy teljesen jogos buntetőt csalt el a rohadék.
    Második tizi. Valamelyik turhő azt írta a szabálytalanság kivul kezdődött smiley smiley smiley Gyomorforgato. Labdaátvétel, megtolás, bár a két játékos egymáshoz ér, de nincs szabálytalanság, ugyanis a nyújtott kézzel valo lökés az utolso pillanatban történt. Ezt egy magát Fradi szurkolonak valo ember természetesen fordítva látja. De maradjunk még egy picit ennél a szitunál. Utolso ember, kapuval szemben... Nem tudom eléképzelni sem egyértelműbb golhelyzetet, amiért piros jár.
    Ezt a bírot nevezik valakik közulunk fairnek. Hányinger!

    A vak is látta hogy gyenge ez a szerb csapat, be vannak kicsit tojva a Groupamában. Nyilván náluk sem lesz könnyebb, de meg kell lennie annak is. A bírók meg mind buzik. Pont.

    Jó is volt a csapat, de ahogy Csabánál itt is tartom hogy több hónap mire látni fogjuk a munkáját, egyelőre csak mentálisan jött rendbe a csapat. Aminek már tugyukkivótazoka.

    Nekem az is feltűnő volt, hogy Ben Romdane milyen jól szállt be, milyen lendületet vitt középpàlyára.
    Jók leszünk.

    Jók voltunk, a cserék is jól álltak be, Ben nevét megtanulhatná Szasza, nem Romande ahogy mondta, ideje lenne ezeket a kabaré gólokat is elfelejteni hátul, meg egy észrevétel Makreckis többet tesz hozzá jobbekként, mint középen, meg szerintem jobb is volt, mint Endi

    Szép győzelem volt fiúk! Sajnos nem kaptam jegyet mert "telt ház"volt.... kb 10 ezren befértek volna még, de a bevétel maximalizálás idén mindent felülír sajnos, még a csak 1 meccsre kimenni szándékozó - vagy képes - szurkolók igényeit is.

    Szép volt , győztünk, 3 pont.
    Az igazi erőpróba Firenzében lesz mert, senkit sem megbántva, ez Kecskemét szintű csapat volt. Mondjuk a Kecsó tavaly elvett tőlünk 7 pontot ...

    Nyilván tanácsolták is Sztankónak, hogy Botka távlatilag a 3 középhátvéd egyike lehet. Makreckissel az oldalán, aki egyébként szélső középpályásként nem volt az igazi. De ha már kritizálni akarunk, az is tanulságos lehet, hogy nagy kedvencem, a kis indián, egyáltalán nem töltötte be azt a vezető szerepet, amire képes. Samy és Cissé tanári volt. Abu Fáni kétségtelenül többet hibázott a szokásosnál, de még így is kiemelkedőt produkált. Elképesztő volt Barna sorsdöntő tizijének higgadtsága. Szóval egészében, nagy kő esett le. A szerbek egyáltalán nem voltak veszélytelenek, roppant aggresszíven kezdtek, rúgtak egy gólt, sokáig nem lehetett tudni, a spanyol bíró mit fogad el, s mit nem. Külön örülök Pesics góljának. Az egész gyönyörű támadás befejezéseként. A jó kezdés a rémes előzmények után sikerült. Utálom a lilákat, imádom Firenzét, de most hajrá Sztankó, szívemnek kedves mackó, hajrá Fradi!

    Botka jobb hátvéd, Macsek nem. Nyílván alapból azt szerepelteti akinek ez a posztja. Meccs alatt felmérte, hogy nem jó döntést hozott, változtatott rajta. Botkának ezzel aztán semmit sem ártott,sőt megmutatta, hogy bízik benne. Egy edző nem tévedhetetlen, a lényeg az, hogy felismerje a hibáját, és reagáljon rá. Ezt Ő megtette.

    Megvan a 3 pont, a játék kepe nos hát ott látszik hogy új edzőnk van. Amúgy kellemetlen csapat volt a Cukaricki viszont az látszott hogy ha ütemet váltunk akkor szelídülnek a szerbek. Nos most van lesz még pár meccs a következő körig, Firenzeben ennél sokkal több kell hogy akár 1 pontot is elhozzunk. Botka meccshianyos, Makreckis most játszott talán a leghalvanyabban mióta itt van. Védelemben néha még mindig bealszunk, nos ezen jó lesz javítani mert a csoport másik két csapata azért jóval nagyobb nyomást fog ránk helyezni, még hazai pályán is. Iden 8.5 uefa pontot szereztunk eddig ami 2. Legjobb az elmult 5 evben, es csak 2 pont esik, eddig nem rossz. Hajra!

    Nagy meccs, Deki szuper volt, a hangulat az első félidő végén brutál volt. A második félidő lötyögősebb volt, de simán győztünk egy kemény ellenfél ellen. Biztos volt már, de vendég szurkolók miért nem voltak?

    Gratulálok a csapatnak, nagyon jól játszottak, a hangulat még tévén keresztül is libabőrössé tette az embert. Igor Matity előtt meg le a kalappal, ritkán hallunk ennyire tiszteletteljes józan értékelést.

    Gratulálok. Kishitű voltam, nem gondoltam, hogy a szerbek ilyen gyengék, persze ez semmit nem von le a teljesítményből. A csere különösen ült, a jobbhátvéd helye eldőlt. Az első benyomás nagyon kellemes volt. Jó a kémia csapat és az edző között.

    Tegnap jott ki igazan, hogy mennyit fejlodtunk az elmult evekben. Egy kozepes jatekkal is siman dominaltuk a meccset egy szerb elcsapat ellen, vegig az tortent a palyan amit mi akartunk.

    Cserszeszov szelleme visszatért smiley
    Ok, győztünk, de a magabiztosság, lazaság Máté Csabéval elment. Ez még mindig Csercse csapata.
    A szerbek meg kb megnézték 20szor azt az egy meccset, ahol kikaptunk utoljára, kicsit olyan zseb-puskásakadémia voltak.
    Kíváncsi vagyok már nagyon Dejan cspatára, de a második tizinél László Csabára hajazott, ahogy fogta a fejét, és kb imádkozott, hogy adja meg.
    Egy edző a felső polcról nem ennyire emberi.
    Szó sincs róla, hogy ellene lennék, csak leírtam pár benyomásomat, persze hogy szurkolok neki, vagyis a Csapatnak, nem csak a főnöknek.
    Viszont az tetszett, hogy ha látja miben hibázott (Mac-Botka), nem arra gondol, mint kaszinós kollegája, hanem teszi, amit kell.

    Ez egy kiváló első meccs volt, nagyon élveztem. A hangulatról is csak felsőfokban lehet beszélni.
    Pestiesen szólva (Esztergomból is), minden fasza volt. Még a bab is hús.
    Soha rosszabb bemutatkozást!
    Gratulálok a csapatnak és a stábnak is.
    Kiválóan reagáltak, szinte minden helyzetben.
    És ami leginkább pozitív, hogy a cserék nagyon ültek.
    Azt meg kifejezetten jó volt látni, hogy két ilyen csatárunk van.
    Lassan el lehet gondolkodni a 2 csatáros felálláson.
    Most úgy tűnik, vétek kihagyni bármelyiket is...

    Bírom Endit, de félidőben azt mondtam, lehoznám, Makreckis hátra, Sigér be.
    Meglepett, hogy Stankovic is ezt húzta meg, de szerintem kifejezetten jót tett a játékunknak.

    Ahogy én láttam labdajáratásnál ment a Botka-Cissé-Mmaee hátul, előtte Abu-Maki és Rami, Owu két szél, Varga, Zaki, Márki elől. Szerintem nem volt rossz, de a végső passzokat elrontottuk.

    Gratulalok a csapatnak, profin lehoztuk!
    Szamomra meglepo volt, mennyire 0 volt ez a cukaricki, idejottek feltartott kezzel, hatranyban a szogleteinknel egy szem csatart nem hagytak elol, remelem a Fior meg a Genk dolgat ennel jobban megnehezitik...

    Varga Barnának a legnagyobb ereje a feje. És itt most nem a fejelésre gondolok. Egy tipikusan jó mentalitású gyerek, akiben nincs meg a félsz, hogy most a Fradiban játszom, vagy hogy most 20 ezer ember előtt kell nemzetközi meccset játszani. És ez nem csap át túlzott egoizmusba. És pont emiatt nála nincs is kifejezetten gyenge, vagy épp kifejezetten jó meccs hullámvasúton, hanem minden meccsen leteszi, amit tud és aztán megy a dolgára. Emiatt a büntetőnél sem aggódtam, hogy sokáig húzzák. Szerintem Barna pulzusa kettőt nem emelkedett.

    Mikor volt utoljára egyszerre két ekkora kaliberű gólvágónk elöl? Amikor még eszemet se tudtam, hetvenes, nyolcvanas évek?
    Jó lesz ez az idény, tartsunk magy becsben mindkettőt. Se flegmázás, se piperkőcködés, se hiszti.

    A meccs nagyon jó volt, nem az a célom, hogy elrontsam az ünnepi hangulatot. De az, hogy kb 500 D szektoros nem tudott beérni a meccskezdésre, szerintem felháborító. Értem, hogy amikor bajnokikon 50 ember ül a D oldalon akkor működik, de ne mondjuk már, hogy erre a célra lett építve a stadion. Emellett ha félidőben el akarsz menni büfébe, akkor garantált, hogy lekésed a második félidő elejét. WC-ben sorra lehet kerülni, de az is kurva lassú. A stadion alapvető szolgáltatásai (belépés, büfé, WC) 8-10 ezres nézőszám esetén működnek normálisan. Ez egy kevesebb, mint 10 éves stadion, ami átadásakor Európa egyik legmodernebb sportlétesítményeként volt beharangozva. Természetesen imádom a hangulatot meg minden, ez a “második otthonom”. Talán ezért is idegesítenek ennyire ezek a kényelmetlenségek.

    Szép volt fiúk! Megérdemelt a győzelem! A pályán bevetettek mindent, hogy a két csapat tudása közötti különbséget eltüntessék. Szimulálás, faultolás, de a lefújás után korrekt a nyilatkozat.
    A Kubatov nyilatkozat után hörgő magyar edzők figyelmébe ajánlom!

    Sztanko nagyon szimpatikus mint edző. Sosem szerettem Csecsét azzal a mélabú, unott hozzáállásával hiába voltak az eredmények aztán már az se. Szankon látszik az elszántság hogy jól érzi magát hogy mindent belead a gesztus a reakció, az elhivatottság, hogy tud mosolyogni és nevetni ,és együtt örülni a csapattal. Tele volt a tököm Csecse "holnap új edzés reggel nyolckor és ez csak egy meccs volt" mondásaival. Nem tudom milyen edző, Makre középpélyás szerepeltetése nem volt jó húzás ahogy a gyengén játszó Márki és Zaki végig tartotta a pályán de ez az ő döntése. Ez ellen a csapat ellen ez is elég volt. A keretünk nagyon jó főleg ha Besic és Traoré, Töki is velünk lesz. Gratula a csapatnak és a nagyszerű hangulatnak!

    Pesics gólja mellett kevesebb szó esik Owusuéról, pedig az is szenzációs volt. Már ahogy Varga megnyerte a párbajt, fejjel megtolta és lekészítette, az is mestermunka volt. Aztán nem is maga a lövés pontossága és ereje, amit kiemelnék, hanem hogy a lövőcsel után mennyire váratlanul, ütemtelenül verte be. Szép volt nagyon., klasszis csatárteljesítmény.

    Nagyszerű eredményt értünk el tegnap. Nagyon élvezetes meccs volt. Jól játszottunk és a mentalitás is nagyon rendben volt. Stankovic együtt élt a játékkal, mindenkit úgy kezelt mintha a fia lenne, az ilyen edzőért tud küzdeni a csapat. De olya embernek látom, aki kitapossa a belét annak, aki nem áll be a sorba. Az az érzésem, hogy nagyon illik a csapathoz.
    A két csatárunk parádés, csak pénzfeldobással tudnám eldönteni, hogy melyik kezdjen. Macreckis jobbhátvédként tökéletes, ott kell játszania. Abu nagyon jó igazolás, talán a legjobb játékosunk. Van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig lesz nálunk.
    Ami viszont szemet szúrt, hogy a középpályánk átjáróház. A Genk, Fiorentina vagy a Videoton (smiley) ellenében ez életveszélyes lenne. Kell a csapatba egy vérbeli 6-os.aki megszűri a támadásokat már itt. Ben, Besic vagy Esiti jó kérdés...
    A másik, hogy Zachariassen egyértelműen fék a csapatban. Olyan mintha pályán sem lenne. Krisztián egyértelműen jobb focista, hasznosabb nála.
    Ha mindenki egészséges nálam ez lenne a kezdő:
    Dibusz,
    Macreckis, Cisse, Samy, Rami
    Abu, Ben
    Traore, Marquinhos, Lisztes
    Varga/Pesic

    En a második félidőben értem ki és akkor már volt hivatalos nezoszam.

    A bérletet vevők közül 10-ből 1-nek jobb dolga volt.
    A 2600 fős vendég szektorból hiányzott 2600 vendég és kb máris kijön a matek.

    Én egy dolgot várok nagyon Lisztestől ebben a szezonban: hogy megtanulja a tudását 100%-ban a csapat szolgálatába állítani. Sokszor cselez passz helyett. Fiatal még, persze ez benne van, de a Bundesligában akkor fog tényleg befutni, ha ezt megtanulja

    Az első 20 perces játékunk inkább hasonlított a Csercse időszakra, illetve arra, amikor Rebrov elkezdett új játékrendszert játszatni, de még nem ment a csapatnak. Ezért nem kell csodálkozni, hogy volt akinek eszébe jutott Máté Csaba, aki rendesen feltette a lécet.
    Nagyon jó volt, hogy még az első félidőben magára talált a Csapat, ebben a Tábornak és Dejánnak is szerepe volt, meg azért ez egy nagyon jó keret, küzdeni akaró és tudó játékosokkal.

    Cisset a végén ápolni kellett, utána egyfolytában a hátul a combját fogdosta, futni nem tudott, lehetóleg a labdát se kérte.
    Remélem nem sérült meg, csak görcs volt.
    Alig maradna belső védőnk.

    Owusu 7.62
    Varga B. 7.59
    Pesic 7.36
    Sigér 7.13
    Cissé 6.85
    Abu Fani 6.75
    S. Mmaee 6.66
    Ramírez 6.51
    Dibusz 6.50
    Zachariassen 6.42
    Makreckis 6.36
    Marquinhos 6.33
    Botka 5.64

    Az 50:47 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-ben kezdtünk, majd Sigér beállása után átálltunk 4-1-4-1-re. 66%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (passztempó 15.1, PPDA 6.1, hosszú passzok aránya 8%). Az ellenfél térfelén mi 24, a vendégek 18 labdát szereztek. A párharcok aránya 88-94 volt oda, a támadópárharcok 38%-át (74/28), a védekezőpárharcok mindössze 55%-át (56/31) nyertük meg, a szabadlabdás párharcok aránya 12-12, a fejpárbajoké 17-11 – ide.

    34+1 támadásból 17 lövésig jutottunk, 6 találta el a Csukaricski kapuját (a szerbeknél ezek a mutatók: 13 / 4 / 2). Az xG-arány 2.13 – 0.61, az xcG-arány 1.58 – 0.78 volt ide. 28 cselünkből 17 volt sikeres.

    https://ulloi129.hu/2023/09/21/elo-a-csukaricski-elleni-ekl-meccsrol/
    https://ulloi129.hu/2023/09/26/lisztes-zachariassen-besic-es-owusu-varga-pesic/
    https://ulloi129.hu/2023/09/22/igy-teljesitettunk-a-csukaricski-ellen/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.09.24, 19:13
    Elindult a jegyárusítás a Csukaricski ellen
    ...
    A néhány megmaradt jegyet alighanem gyorsan el fogják vinni. A jegyárusítás elindításáig mintegy 600 hely maradt, a C3-tól a D4-es szektorig.

    https://ulloi129.hu/2023/09/21/elindult-a-jegyarusitas-a-csukaricski-ellen/
     
  3. avatar: flex
    2023.09.24, 11:24
    a vendégszektorban hárman árválkodtak és a hazai oldalon is voltak foghíjjak.Ez eléggé messze volt a telt háztól.
     
  4. avatar: Istu222
    2023.09.24, 09:08
    Eredmenyek.com és az m4 sport is 17.859 nézőt írt. Az NSO kicsit zavarban van a számokkal mostanában. Miért írjátok oda, hogy telt ház, amikor a meccs napján is lehetett belépőt venni? A klub sem kommunikálta azt, hogy minden jegy elkelt.