magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Fehérvár FC 1 : 0 15:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.04.29, 20:59
    Szokás szerint Tóth volt a legjobb, az is látszik hogy Gradisarral jól befürödtünk szart sem ér, értékelhető megmozdulása sincs.

    Többiek is szarok voltak ma, pedig nagy esély volt menni a 2. helyre megint.

    Kieső ellen ez, ilyen játékkal kurva nagy égés.

    Én abban bíztam, hogy majd valahogy megoldjuk ezt a hatos posztot, de Sigér nem tudja ezt megoldani, Csongvai csak csak. Grzelak már Fityót tolta fel oda a meccs végén.

    Volt 2 felnőtt cserénk, meg 3 ifi. Egy sérült Hangya ült a padon, hogy kinézzen valahogy, de kb ez volt egész tavasszal.

    Lassúak voltunk, és körülményesek, többen is rossz napot fogtak ki. Van ilyen. Kell a frissítés a keretbe, jönni is fognak majd, most ezzel a csapattal kell megoldani a következő három meccset.

    Nem gondolom, hogy a hozzáállás volt a gond. Ettől még a Várda az életéért küzdött, jobb csapat annál, mint ahol jelenleg állnak.

    Hú de rohadt hosszú volt ez a túra, hat elötti indulás, volt vagy hajnali egy mire hazaestem. Elég volt egszer oda elmenni, remélem azért a várda esik ki, bármennyire is igyekeznek a lilák lefelé.

    Minden tiszteltem az utazóké!

    A szereplésünk egyik kulcsa valóban a kispadunk rövidsége.

    Sigi tényleg nem találja a helyét, de gyakorlatilag Tóthon kívül mindenki gyenge volt.

    Katona is nagyon visszafogottan játszik hetek óta, Christensen sem tudott tegnap felpörögni, Karamoko is úgy tűnik, hogy hosszabb távon nem terhelhető eredményesen, de Stefanelli és Gradisar sem tudja pótolni Kodró teljesítményét.

    A következő 3 fordulóból bármi lehet, de legalább a két hazait kellene hozni. 6 pontnak már örülnék, de a realitás inkább 4. Az MTK-t talán hozzuk, de Debrecenben nem számítok pontra és sajnos az dupla értékű meccs lesz. Az utolsó meccsen meg a Diókat szerintem egy döntetlenre kihozzuk itthon. A dobogó talán meglehet.

    Igazolni kell pár minőségi játékost, szinte minden csapategységbe kell létszám, de egy irányító nagyon kéne és egy befejező csatár, aki mer és vállal párharcokat. Remélem, hogy KZs még tud legalább egy teljes szezont, jó formában játszani.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177