magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 3 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2023
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 4.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.16, 13:23 (szerk.: 2023.11.28, 14:37)
    A mai este ismét szépre sikeredett. Több hiba jellemezte a játékunkat, mint pl. a Genk ellen, de ez a körülményeket ismerve nem meglepő. A lényeg, hogy nem csak a jobb csapat, hanem egyben a jobban akaró csapat győzött, amely kombináció recept a sikerre. Varga teljesítményére nehéz szavakat találni, nagyjából dibuszi teljesítményt hozott. Abu Fani első meccse óta a legjobbak közé tartozik, de ma a saját átlagához képest is extrát hozott. Egyértelműen feldobta a kiemelkedő hangulat, konkrétan mindehol ott volt. Abena, Pesic, Makre és Samy is teljesítménye kiemelésre érdemes, de ami a legfontosabb, hogy ismét nagyon jól teljesítettük csapatként. Hajrá Fradi!

    Sokadszorra vertük megint a lila makikat. Ez az élet rendje. Varga Ádám kellemes meglepetés szerencsére. Sok jó teljesítmény volt ma is. A teljesség igénye nélkül Abu, Makreckis, Abena, Márki, Samy. Stankovic pedig egyértelműen nagyszerű edző!

    Csak szuperlatívuszokban tudok írni a csapatról és Stankovicról.... Varga, Abena, Abu Fani fantasztikus volt, Owosu végre védekezett is, Samy pedig meccsek óta visszatért a világbajnokság előtti énjéhez és tanári módon játszik. Nem gondoltam, hogy Pesic végig fogja bírni....

    Fasza volt a hangulat.
    Nagyon örülök Varga teljesítményének, mostantól kaphatna majd több lehetőséget, ha Dininek pihennie kell.
    Samy nagyon jó volt megint, kezdi hozni a tavaly őszi formáját, a két EKL meccsen is faszán nyomta.
    Abu Fani szokásos extra.
    Owusu játszott szerintem még kifejezetten jól. Emlékszem, hogy nem bántam, amikor megjelent a hír, hogy visszatért a Qarabag-ba. Nem gondoltam volna, hogy még lesznek nálunk jó meccsei.

    Boldogság!
    Tudtam, hogy ha porog a csapat, nem lehet baj, a kezdot latva kicsit feltem, es a masodik felido eleje is nehez volt, de ott meg is vertek magukat a majmok, nem birjak ezt a tempot.
    Ja es a belga tura is fasza volt smiley)
    Az viszont meglepett, Abena belepoje hogy nem lett tizi? Nem mintha sokat segitett volna rajtuk.

    Varga előtt le a kalappal. Megvan a kapusunk, ha Dini visszavonul! Le a kalappal a csapat előtt, hogy ilyen sorozatban, ilyen szinten teljesít. Sztankó meg úgy illeszkedik a Fradihoz mint a piramisok kövei. És ismét nullára hoztuk a meccset.

    Majd megint hallgathatjuk, hogy legalább 1 pontot megérdemeltek volna, meg szerintem elindulnak a bírózó világbajnokságon is. Pedig ha az első 10 percben megkapja 2 maki is a sárgáját, más lett volna a játékuk is. Hall meg az 53. perctől élvezhette volna a meleg vizet az öltözőben.

    Röviden
    Fradi B és C vegyes - Dózsa
    3 - 0

    Az egészben az a szép,hogy a majmok tényleg jól fociztak,kb egy órán keresztül.
    Remélem , így jobban fáj !smiley

    Nem nagyon szoktam bírózni, de ez a büdösgeci Karakó élvezhetetlenné fújta a meccset. Minden apró érintésnél fújta a liláknak a szabadokat a 16-osunk környékén.
    A dózsa azt hozta, amit mindig, amikor Vignyevity az edző. 60 perc után kipukkannak, aztán laza lötyögés a vége. A második félidő elején benne volt, hogy találnak egy gólt, volt helyzetük hozzá, de utána sima volt.
    Nálam Varga a meccs embere, nagyokat fogott. Igazi tökös Fradista gyerek. Meccs közben ugrált a dalokra, tapsolt, énekelt. Biztos vagyok benne, hogy ilyen meccsekről álmodott gyerekként.
    A lila tábor meg egészen szánalmas. Megy a netes szájkarate, a bajnoki címről pofázás, meg a leszurkolásról álmodozás. Aztán a 70. perctől állva, kussolva hallgatták a meccs végéig, hogy szarrá alázzuk őket. Milyen csicska szurkolók ezek? Egy kommunista, büdösfos bohóc tábor. Ha másért nem, csak azért is a klubodért szurkolsz... De ezek? Tartás nélküli szartartály.
    Összességében jól szórakoztam.
    Hajrá Fradi!

    Abena hátul tanár, elöl király volt. Most már nyilvánvaló hogy megérkezett. Samyvel nagyon jó párost alkotnak.

    Varga Ádám az év egyik legnagyobb védését mutatta be, szenzációs bravúr volt. Nagyon kellett a mai győzelemhez ő is. És hogy rögtön egy derbin bemutatkozva ilyen magabiztos volt, az azt is mutatja, hogy mentálisan nagyon erős. Szép volt fiúk, szép volt Ádám!

    Gratulálok mindenkinek! Uraltuk a meccset. A középpályán nem hagytuk kibontakozni öket. Végig érezhető volt a technikai fölény. Stankovity nagy mágus. Kézben tartja a srácokat, mindezt egy nagyon szerethető mentalitással.

    Tiszta szívből gratulálok a Csapatnak, az egész stábnak! Sztankó meg a legjobb választás volt! Imádja a játékosait és imádják a játékosai! Számomra egy játékos van akivel megfordult a világ! Lisztes Krisztián! Amióta leigazolták, egyszerűen nem lehet ráismerni! Arogáns lett és ami szembetűnő, hogy eszméletlen önző, mindent egyedül akar megoldani, amivel hátrányos helyzetbe kerül a csapat játéka! Tegnap legalább háromszor is gólpasszt adhatott volna,ha nem tekeredik a labdára!
    Én megértem, hogy gólt szeretne rúgni,de már nagyon szembe megy a csapat játékával az önzősége!

    Vignyevics túl nagy terhet rakott a lilákra azzal, hogy most van a legnagyobb esélyük végre nyerni. Nem is bírtak vele. Pontatlanabbul játszottak, mint máskor.

    Szerintem meg pontosan ugyanúgy játszottak, mint máskor. Csak éppen ez a játék a magyar bajnokság minden más csapata ellen elegendő.
    A Fradi viszont egész más felfogásban játszik, mint a magyar bajnokság többi csapata.
    Ellenünk nem elég az, hogy felrugdossák a labdát, aztán hátha valamelyik futóbolond a szélen tud kezdeni a lepattanó labdákkal valamit.......

    Nekem tetszettek Sztanko döntései :
    Botka lett a balhátvéd, hogy faragja Kiss Tamást (mint Paintsilt Belgiumban), ne hagyja fickándozni. Wingo tán először játszott (nem néztem utána) nála jobb hátvédet a gyors Csoboth megfékezése miatt, Makreckist pedig ráállította Tajtira, hogy ki vegye az észt a Dózsából.

    Más.
    SP élete meccsét játszotta, Abu 1 polccal a csapatunk fölötti szint, Makreckis zseniális, Abena lassan jobb Cisse-nél is.

    Boldogság.

    Az szembetűnő volt, hogy SP mennyivel jobban rúgja fel a labdákat. A védései pedig Dibusz szintűek voltak. Természetesen Dini az első számú kapus, de jó volt nézni hogy van mögötte minőség. Ráadásul egy percig nem izgultam ha hátra került a labda… Már bocsánat, de Dini él azért van izgalom, mert lábbal pocsék. Ezzel együtt Dini a jobb kapus, de van vetélytársa… és nem is rossz! Egy más karakterű, vagànyabb és fiatal kora ellenére megkockáztatom komplexebb kapus. Bár nem volt még tesztelve igazán. Dini azért földöntúliakat véd, de SP-nek is volt ma egy év védése. Van benne potencia. Fradi nevelés, jó karakter, és minőség. Jó volt ezt nézni. Nagy rajongója vagyok Dininek, de akkor is jó érzés, hogy van posztriválisa. Nagyon helyesen.

    Ádám fantasztikus volt. Azért az még kemény volt, ahogy az első gólnál Makreckis lefutotta a fél újpestet, meg ahogy a harmadiknál Abu amilyen tempóban megérkezett a kipattanóra.

    Jó csapatunk van hála Istennek és mi lett volna, ha bemennek a kapufáink, vagy ha mindenki egészséges végig. Azért Dini, Traoré, Toki, Mume, Sigi, Esiti, Varga, igencsak veretes névsor mennyei szinten.

    Nézem az ünneplést, micsoda táncolások vannak és ami nem semmi Zaki énekli a "mert ti vagytok a legjobbak"-at és a "Budapest zöld fehér"-et, leolvasható a szájáról. smiley

    Még bőven tartott a meccs, mikor láttam, hogy Varga a tábor előtt folyamatosan dúdolta magában a dalokat, ütemre járt a lába és a feje, miközben figyelte az eseményeket a pálya túloldalán, szerencsére ezt is gyorsan átvette Dinitől smiley

    Stanko absz, érti és érzi ezt az egészet, a játékosok és a szurkolók nyelvét egyaránt. Mindeközben viszont munkában és a taktikai készülésben, begyakorlásban egyértelműen Rebrov tudatosságát követi. Elég győztes kombó lehet ez, ha így marad smiley

    Megint elhitték, hogy van keresnivalójuk, micsoda elképesztő butaság, hozzá nem értés. Valahogy nem jön át nekik a tévén keresztül az a minőségi különbség, amiben minden játékosunk jobb, az ő minden játékosuknál. A 60. perc után pl Mackerckist vagy Abut már felrúgni sem tudták, hozzá sem fértek a labdához. Néha a csoboth lecsapott egy flegma felpasszra, abból volt pár helyzetük, de aki nem látta, hogy az első perctől kezdve osztálykülönbség volt a két csapat között, az nem érti ezt a játékot.

    Abena becsúszásán mit kattognak? Tök mindegy volt, mert előtte lesről indultak. Lelátóról is tisztán látszott. A varnál azért nem ment át.

    1-0 és 2-0 között azért ott volt a zabszem.
    Utolsó 20 perc meg tanár-diák foci volt.

    Pont azért volt tanár-diák, mert úgy jöttek ide,hogy elhitték. Mentálisan ott összeomlottak, mert szembesültek vele, hogy "megint nem". Ettől volt még édesebb ez a siker

    Most lattam, h Zaki adta a zsugat Owusunak a harmadik gol elott? Zaki amugy jol lehozta ezt a 8as posztot, mukodott ez az Abu-Makre-Zaki belso kozeppalya. Nyilvan megint nem o volt a leginkabb technikas es labdabiztos ember, de nagyon hasznosan jatszott o is.

    Abena nagyot melózott azzal a feka csatárral. Nem volt könnyű dolga vele, egyébként ez az újpest most nem olyan fos, mint az elmúlt években, szerintem dobogón lesznek.

    Újpesti ultrák milyen szép verset írtak Győzikének

    Árok partján őzike, szopjon le a Győzike”

    Varga Á. 8.96
    Abu Fani 8.74
    Makreckis 8.17
    S. Mmaee 7.93
    Abena 7.85
    Pesic 7.46
    Marquinhos 7.14
    Owusu 6.94
    Botka 6.73
    Zacharissen 6.73
    Ramírez 6.71
    Wingo 6.61
    Lisztes 6.13

    Az 50:57 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, 63%-ban birtokoltuk a labdát, 90%-kal passzoltunk, a passztempónk 16.4, a PPDA 8.9 volt. A párharcarány 101-106 volt oda, 80 támadópárharcunk 38%-a, 61 védekezőpárharcunk 61%-a volt sikeres. A fejpárbajokat a vendégek „vitték” 17-20-ra, a szabadlabdás párharcokat 17-12-re mi. Mi 19, a vendégek 26 labdát szereztek az ellenfél térfelén.

    29 támadásból 15 lövésig jutottunk, 6 talált kaput (Dózsa 20+2 / 13 / 6), az xG-arány 1.68 – 2.01 volt oda, az xcG-arány pedig 2.88 – 1.41 volt ide.

    https://ulloi129.hu/2023/10/29/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-14/
    https://ulloi129.hu/2023/11/03/varga-abu-fani-makreckis-2/
    https://ulloi129.hu/2023/10/30/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-24/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.09, 17:15
    Telt ház! Több mint egy héttel a derbi előtt minden jegy elkelt. Hajrá, Fradi!

    https://www.facebook.com/kubatovgabor/posts/959365595558564
    Minden vendégjegy elkelt a derbire, de előtte még vár ránk egy feladat szombaton

    https://www.facebook.com/ujpestfootballclub/posts/713044754200327