magyarfutball.hu

Dunaújvárosi Kohász SE - Hévíz FC 0 : 2 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2024.05.12, 23:18
    Meccs helyett buszos kaland...

    Elmaradt az NB II-es Hévíz labdarúgócsapatának szombati mérkőzése. A zalai csapatot szállító busz motorja ugyanis kigyulladt, így a fürdővárosiak nem érkezhettek meg Dunaújvárosba.

    Szombaton a Hévíz csapata időben elindult Dunaújvárosba, sőt, hogy a Balaton melletti forgalmat elkerülje, a 8-as főút felé vette az irányt, azonban csak Jánosházáig jutott...
    Itt ugyanis kigyulladt az együttest szállító gépjármű motorja, s végül a tűzoltók segítségével fékezték meg a lángokat.
    Györe Barnabás, az együttes védője volt az egyik, aki a busz hátsó részében foglalt helyet, s szombat este már a ZTE-Tatabánya találkozó előtt számolhatott be a történtekről.
    - Előbb csak füstöt éreztünk, majd néhány kisebb láng is felcsapott az utastér hátsó részében — mesélte a játékos. — Szerencsére mindenki gyorsan ki tudott szállni a buszból, majd a járművezető poroltóval kezdte oltani a tüzet, s a később kiérkező tűzoltók fejezték be teljesen az oltást.
    A hévíziek szerették volna folytatni az utat, így Wirtz Róbert technikai vezető megpróbált új buszt rendelni. A próbálkozás időt vett igénybe, végül Ajkáról érkezett a mentesítő járat, ám ekkor már háromnegyed négyet mutatott az óra.
    A fél hatos kezdésre így már nem érhetett volna Dunaújvárosba a csapat, amiről értesítették a vendéglátókat.

    Zalai Hírlap, 2005. augusztus 8. (Arcanum DT)