magyarfutball.hu

2016.01.13 Balogh Norbert az olasz első osztályú Palermóba igazolt!

A mai napon a DVSC és a Palermo között megszületett a végleges megállapodás, amelyet a felek aláírtak. Ennek értelmében Balogh Norbert négy és fél évre az olasz klub játékosa lett.

A csatár játékjogával kapcsolatban a két klub 2.200.000 euróban állapodott meg, amely összeg a mai napon teljes egészében átutalásra került a DVSC számlájára.

Balogh Norbert a DVSC saját nevelésű játékosa. Még nincs húszéves, de alapember volt a Lokiban, az elmúlt egy évben az első csapatban futballozott. Rendkívüli tehetségére gyorsan felfigyelt több nagyobb európai futballklub, végül az olasz élvonalban szereplő Palermo vásárolta meg a játékjogát.

A DVSC tegnap megkereste a Palermo elnökét, Maurizio Zamparini urat a napokban tett nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint 5 millió eurót fizetett Balogh Norbertért. Az elnök válaszában úgy fogalmazott, hogy az általa említett összeg magában foglalja a játékos négy és féléves fizetését is, amely 2.800.000 euró. A Palermo elnöke hozzájárult, hogy az általa elküldött ezzel kapcsolatos levelét a DVSC honlapja nyilvánosságra hozza.