magyarfutball.hu

2011.01.04 Sándor Tamás visszatért a Lokihoz - edző lesz a klubikon

A dvsc.hu beszámolója szerint megtörtént az, amire a Loki-szurkolók vártak: Sándor Tamás a DVSC-TEVA szakmai munkáját segíti a jövőben. Az A-licences végzettségű egykori csapatkapitány az NB II-es csapatnál lesz pályaedző, de Kondás Elemérrel együtt részt vesznek az első csapat szakmai munkájában is Zdenek Scasny és Meszlényi Tibor mellett.

A dvsc.hu cikke szerint Sándorhoz tartozik majd az NB II-es csapat pályaedzősée mellett a - főleg fiatal - játékosok egyéni képzése, illetve Kondás Elemérrel együtt részt vesznek az első csapat szakmai munkájában a nemrégiben kinevezett vezetőedző, a cseh Zdenek Scasny és segítője, Meszlényi Tibor mellett.
A profi futballtól két éve visszavonult Sándor Tamás most először bizonyíthat edzőként, igaz, a kicsiknél korábban besegédkezett, illetve Bárándon játékosedző volt az elmúlt szezonban.
- Jó érzéssel tölt el, hogy a DVSC-TEVA csapatánál dolgozhatok. Régebben is voltak beszélgetéseink az elnök úrral, de akkor még nem találtuk meg azt a munkakört, amit végezhettem volna, most azonban igen: a második csapat pályaedzője leszek Kondás Elemér mellett . Emellett az első csapatnál, ha szükség lesz ránk, segédkezünk a közeljövőben, valamint a klub már régóta tervezte, hogy a fiatal játékosok egyéni képzésben vegyenek részt, és ezt a feladatot is ellátjuk. Izgatottan várom a munkát. Szeretnék tapasztalatot szerezni, ami az idő múlásával szükség lesz az edzősködéshez. Jó döntésnek tartom, hogy a Debrecennél külföldi edző van, hiszen teljesen más mentalitás. Remélem, sokat fogok tanulni, és szeretném a játékosmúltamból szerzett tapasztalataimat átadni a fiataloknak - mondta a klubhonlapnak a debreceni legenda, aki négy bajnoki címnek volt a részese a Lokiban.
Sándor Tamás elmondta, hogy a tavaszi szezont szeretné végigjátszani a megye I-es Bárándban, ennek ügyében még zajlanak az egyeztetések.