magyarfutball.hu

2008.05.07 Műtét vár a Debrecen vezérére

Meg kell operálni Sándor Tamás térdét. A DVSC-TEVA játékmestere egy hónapja nem lépett pályára, térdét injekciókúrával próbálták rendbe tenni, sikertelenül.

A haon.hu cikkéből az derül ki, hogy mindenképpen műtétre van szükség, bár egy hete még optimista volt a debreceni orvosi stáb. Akkor úgy nyilatkoztak, a kúra végeztével indulhat a rehabilitáció. Most mégis visszalépés van az ügyben. A futballista természetesen a mai Győr elleni Liga Kupa-döntőn sem szerepel.
- Próbálunk úgy felállni a szerdai meccsen, hogy friss és erős gárdát alkossunk. Le akarjuk győzni a Győrt, ebben a szellemben állítjuk össze a csapatot. A helyzetünk nem túl jó, hiszen idegenben nem tudtunk gólt rúgni, így itthon három találatot kell elérnünk, természetesen úgy, hogy egyet sem kapunk. Ezzel együtt a játékosok képesek lehetnek erre, hiszen eddig is minden mérkőzésen tisztességesen, akarattal tették a dolgukat, s ez szerdán sem lesz másképp. Kimegyünk a pályára, és csináljuk, amit kell! – mondta Herczeg András a haon.hu-nak.