magyarfutball.hu

2009.01.12 Nikolov Kína helyett Paksra igazolt

Egy kínai szerződésre várt vasárnap estig Nikolov Balázs. Az ázsiai ajánlat végül nem futott be, így a Győrből távozó védő, ahogy azt korábban jeleztük, a Paks együtteséhez igazolt, miután ma délelőtt másfél évre szóló szerződést kötött a Tolna megyeiekkel.

Nikolov szóban már korábban elkötelezte magát a paksiakhoz, ám szerződését még nem írta alá, mert vasárnap estig egy kínai ajánlatra várt.
Miután azonban az ázsiai országból nem érkezett számára megfelelő ajánlat, a korábbi megállapodás értelmében a paksifc.hu tájékoztatása szerint alá is írta másfél évre szóló szerződését a Tolna megyeiekkel. A 31 éves, rutinos védő elmondása szerint nem is gondolkodott más magyar csapat ajánlatán, és a meghiúsult külföldi szerződés miatt sem bánkódik.
- Itt is megtalálom a számításomat, minden tekintetben. Nem is agyaltam rajta sokat, hogy hova igazoljak. Nem volt kérdés, hogy ha Magyarország, akkor Paks! Nem is foglalkoztam más ajánlatokkal. Minden biztosított, ahhoz, hogy egy sikeres tavasz következzen a Paksi FC életében. A játékosállomány nagyon jó, a szakmai stáb is felkészült. Most már itt vagyok egy hete, és látom, hogy mindenki profi munkát végez. Ez vonatkozik, a szakmai stábra, és a vezetőségre egyaránt – nyilatkozta a szerződéskötést követően Nikolov a paksifc.hu-nak.