magyarfutball.hu

2013.08.14 Nikolov Balázs: NB II után megyei I. osztály

Bár sokáig nem lehetett tudni, hová igazol az NB II, Keleti csoportjában másodikként záró Vasastól távozó Nikolov Balázs, a Dunaferr, a Debrecen, a Győr és a Paks korábbi labdarúgója a megyei élvonalba szerződött, mi több, az első tétmérkőzésén góllal mutatkozott be.

A 36 esztendős, több poszton is bevethető futballista a Pest megyei I. osztályban induló Biatorbágy együttesét erősíti az előttünk álló szezonban, ahol együtt futballozhat Mico Szmiljaniccsal vagy Nagy Lajossal, mint ismeretes, nyáron utóbbi lett a Viadukt játékos-edzője.

Nikolov az elmúlt évadban 15 NB II-es bajnokin lépett pályára és ötször volt eredményes. A futballista góllal nyitott új együttesében is, hiszen a Biatorbágy vasárnap a Magyar Kupa 1. fordulójában a Ménfőcsanakot fogadta, amelyet 0–0-s első félidőt követően 3–0-ra győzött le, a találatokon Nikolov Balázs, Szép Imre és a Mórról szerződtetett, szépreményű Arany Zoltán osztozott.

A Biatorbágy a Pest megyei I. osztályú bajnokság 1. fordulójában az Érd otthonában lép pályára, mégpedig pénteken, 18 órai kezdettel.