magyarfutball.hu

2009.03.08 Bokarepedés és gipsz - A legjobb magyar bíró le sem fújta

A Haladás Nyíregyházán aratott győzelme komoly áldozattal járt, hiszen Simon Ádám, a vasiak tehetséges futballistája egy repedés miatt három-négy hétig gipszben lesz kénytelen közlekedni. A sérülés érdekessége, hogy Kassai Viktor játékvezető le sem fújta az azt kiváltó esetet. A bíró teljesítménye a Hali mellett a hazai szurkolókat sem tette túl boldoggá, meg is dobták a pályáról levonuló sípmestert.

Az utánpótlás-válogatott Simon Ádám a második félidőben lépett pályára csereként, azonban nem sok időt tölthetett játékkal, hiszen öt perccel becserélését követően máris el kellett hagynia a játékteret egy sérülés miatt. A tehetséges középpályást a haladasfc.hu beszámolója szerint a lefújás után a helyi kórházba szállították, ahol az előzetes félelem, azaz a lábtörés szerencsére nem igazolódott be, viszont kiderült, a játékos bokacsontja elrepedt.
A meccs nagy pillanatai itt – kattints!
Simon a következő három-négy hétben gipszet lesz kénytelen viselni. Az eset érdekessége, hogy a sérülést eredményező összecsapást le sem fújta Kassai Viktor játékvezető, amit a Haladás stábja érthetően nehezményezett.
A szerencsétlenül járt futballista szerint nem volt benne egy ilyen sérülés a meccsben.
– Nem értem az egészet, nem volt benne a meccsben semmi ilyesmi. Megszereztem egy labdát, amikor az egyik nyíregyházi játékos páros lábbal rácsúszott a támaszkodó bokámra. Ez szerencsére ugyan nem a korábban megsérült lábam, de az is lehet, hogy ezzel elúszott számomra az U19-es Európa-bajnokság, amit tavaly is egy pont ilyen belépő miatt kellett kihagynom – mondta Simon a pepsifoci.hu-nak.
A bíró ténykedése egyébként a hazai drukkereknek sem tetszett, a Szpari szurkolói a beszámolók szerint a levonulásnál megdobták a jelenlegi legjobb magyar bírónak tartott sípmestert.