magyarfutball.hu

2008.07.08 Újabb magyar a Liverpoolnál: Pölöskei Zsolt érkezett az MTK-tól

Újabb magyar játékost szerződtetett a Liverpool: Pölöskei Zsolt egy évig a „vörösök” játékosa lesz. Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter után Pölöskei a negyedik magyar játékos, aki rövid időn belül lehetőséghez jut a nagymúltú angol klubnál. A labdarúgó egyéves kölcsönszerződést kötött a Poollal.

A Sándor Károly Akadémiáról a világ egyik leghíresebb egyesületéhez került Pölöskei Zsolt.

A Liverpool honlapja vezető hírben számolt be a szerződés létrejöttéről, melynek értelmében a magyar játékos Gary Ablett tartalékcsapatának tagja lesz.

A támadó középpályásként bevethető Pölöskei Zsolt a nemrégiben kinevezett Budapest Honvéd-vezetőedző, Pölöskei Gábor fia.

A játékos egyéves kölcsönszerződést írt alá az angol klubbal.

Már korábban megírtuk, hogy három fiatal magyar futballistára is felfigyelt a Liverpool, Kelemen Dávid, Ódé Norbert és Pölöskei Zsolt el is utazott az angol városba, ahol együtt készültek a klub tartalékcsapatával.

A „vörösök” szakemberei korábban a Sándor Károly Akadémia decemberi, liverpooli túráján és a hollandiai U17-es Eb-selejtezőn is megfigyelték a fiúkat, és úgy döntöttek, hogy ismét meghívják őket a klub bázisára.

Most kiderült, Pölöskei egy évig maradhat, és csapattársa lesz a legutóbbi szezonban is ott szereplő triónak, Németh Krisztiánnak, Simon Andrásnak és Gulácsi Péternek.