magyarfutball.hu

2013.11.17 Mucha József távozik Kozármislenyből!

A mai nap Feleki Attila és Szabó Zsolt átbeszélte az idei szezon történéseit, majd úgy álltak fel az asztaltól hogy a Klub érdekében az a legjobb döntés, ha közös megegyezéssel felbontják szerződésüket. A vezetőedző mellett segítője Mucha József másodedző is távozik a szakmai stábból.

Mindannyian tudjuk, hogy ugyanezeknek a személyeknek is volt köszönhető a kimagasló eredménynek számító ezüstérem az előző szezonban, de be kell látni, hogy a jelenlegi helyzetben változtatásra van szükség.
Ez a döntés nem menti fel a játékosokat a felelősség alól, az eredménytelenség több összetevőből áll.
Zsolttal barátságban válunk el és sok sikert kívánunk neki a jövőben, mindketten a Klub érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Én is szemrehányást teszek magamnak, a jelen helyzet az én felelősségem is. Sajnálom a kudarcokat, és kicsit csalódott vagyok. Csapatom mellett a szurkolóinkban is csalódtam, talán túlzottan elkényeztettük őket az elmúlt két évben, és ma már elvárás, hogy a hatalmas különbségeket eltüntessünk a pályán ami a hátterekben van. Nem volt ez ránk jellemző, hogy szidjuk a játékosokat, vagy elégedetlenkedünk. A legtöbb csapatnak itt NB I-es múltja és jövőképe van, megyeszékhelyek vagy nagyvárosok és tudomásul kell venni hogy alacsonyabb osztályban is számos ilyen nagyváros nézi irigykedve a mislenyi sikereket. Hét éve minden évben a kieső helyet jósolták nekünk, de rengeteg sikert hoztunk a városunknak, ezt nem lehet pár hónapos sikertelenségben rögtön elfelejteni, most kell az erő hatványozottan.
A csapatot erre az átmeneti időszakra a Klub korábbi kiváló játékosára, Németh Zsoltra bíztam, az edző keresése megkezdődik, de nem kapkodjuk el – mondta el honlapunknak Feleki Attila klubtulajdonos.
Zsoltinak és Józsi bácsinak mi is további sok sikert kívánunk!
Hajrá Kozármisleny!