magyarfutball.hu

2014.06.16 Véber elkötelezte magát

A PMFC-MATIAS új vezetőedzője hétfőn szignózta 2+1 éves kontraktusát.
kép
Véber György hétfőn reggel útra kelt, mert fontos tárgyalás várt rá Pécsett. A kiváló középpályásból lett edző ugyanis a Stadion utcába igyekezett, hogy még egyszer személyesen is tárgyaljon szerződéséről klubunk vezetőivel.

A részletek rögzítése után sportigazgatónkkal, Győri Jánossal egyeztettek a tervezett szakmai munkáról. A több órásra sikerült beszélgetés végén a felek elégedetten állapították meg, hogy azonos elképzeléseik vannak a PMFC-MATIAS sikeres jövőjéről, így nyugodt szívvel csaptak egymás tenyerébe.


Új vezetőedzőnk hozzáállását és munkakedvét kiválóan mutatja, hogy a megbeszélés után rögtön az edzőpályákat kívánta felfedezni. A játékosokra valószínűleg kemény hetek várnak, mert Véber legelőször arról érdeklődött, van-e konditerem a Stadion utcai sporttelepen.

- Alig várom, hogy június 25-én elkezdhessük a közös munkát a csapattal, hiszen ahogy korábban is nyilatkoztam, még soha nem dolgoztam ilyen tehetséges kerettel. A jó szakmai munkához azonban megfelelő körülményekre van szükség, ezért nagyon érdekelt az edzőpályák állapota, hogy tudjam, mire számíthatok. A gyepre még ráfér egy kis gondoskodás, de biztos vagyok benne, hogy a kezdésre minden feltétel adott lesz - osztotta meg tapasztalatait a frissen kinevezett Véber György.