magyarfutball.hu

2009.03.05 Válogatott csatárt igazolt a Vasas

Orosz Péter a Vasasban folytatja pályafutását. A Görögországból visszatérő válogatott csatár a szezon végéig játszik Angyalföldön. Egy másik válogatott játékos viszont távozik az Illovszky Rudolf Stadionból: Németh Norbert ügyében a mai napon írásban egyezett meg a Vasas és az orosz Tom Tomszk vezetősége, így a középpályás napokon belül keletebbre költözhet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orosz a télen otthagyta a görög élvonalbeli OFI Kréta csapatát, miután az öt hónapja tartozott neki. A Vasasnál nevelkedett, háromszoros válogatott támadó ezután Belgiumban, a Charleroi együttesénél próbálkozott, ám a végállomás – legalábbis a nyárig minden bizonnyal – Budapest, azon belül is Angyalföld lett.
A Vasas tájékoztatása szerint a Görögországból hazatérő játékos a szezon végéig lett Mészöly Géza csapatának tagja.
Egy kulcsember viszont napokon belül elhagyhatja a Fáy utcát, úgy tűnik, Németh Norbert és az orosz Tom Tomszk kapcsolata végre révbe ér.
A Vasas Sport Club és az orosz Tom Tomszk vezetői a mai napon aláírták Németh Norbert átigazolási szerződését. Ha a következő napokban a megállapodásban foglaltak szerint teljesül minden, akkor Németh Norbert Oroszországban folytatja pályafutását – olvasható a vasassc.hu oldalán.