magyarfutball.hu

2011.02.15 Lisztesnek már csak alá kell írnia a Vasashoz

Lisztes Krisztián szóban megegyezett a Vasas vezetőivel, így gyakorlatilag már a klub játékosának tekinthető - erősítette meg az angyalföldiek honlapja a pepsifoci.hu korábbi információját. A középpályás elmondta, szerinte lényegesen több van a csapatban, mint amit a tabella mutat.

Komoly esély mutatkozik arra, hogy Lisztes Krisztián a Vasasban folytassa pályafutását.
A labdarugas.vasassc.hu beszámolója szerint a felek szóban mindenben megegyeztek, így már gyakorlatilag csak a szerződés aláírása van hátra.
– A tapogatózó megbeszélések már egy ideje folytak, amikor jó két hete a REAC-cal itt játszottunk edzőmérkőzést, már alakult a lehetősége annak, hogy a Vasasban folytatom. Örülök, hogy rendeződtek a dolgok, és sikerült megállapodnunk. Számomra a hagyományai miatt a Vasas, a Fradi, az Újpest, vagy a Honvéd többet és mást jelent mint egy egyszerű futballcsapat. Tudom, hogy idén lesz a klub centenáriuma, megtiszteltetés számomra, hogy ennek én is részese lehetek. Számos ismerősöm van az öltözőben, úgyhogy nem hinném, hogy nehezen menne majd a beilleszkedés, a jó hangulatot pedig már az első edzésen megtapasztaltam. Abszolút képben vagyok az őszi idénnyel kapcsolatban, azt gondolom tavasszal lényegesen jobb szezont produkálunk majd, a potenciál legalább is benne van ebben a gárdában. Remélem én is sokat fogok ehhez hozzátenni – nyilatkozta a 49-szeres válogatott labdarúgó.