magyarfutball.hu

2009.05.29 Lisztesnek új szerződést ajánlott a Rostock

Mint arról korábban beszámoltunk, Lisztes Krisztián szezon hajrájában nyújtott remek teljesítménye után a Hansa Rostock vezetői több ízben is jelezték, hogy szívesen hosszabbítanának a magyar játékmesterrel. Andreas Zachhuber, a Rostock vezetőedzője a klub hivatalos honlapján kijelentette, megtették ajánlatukat Lisztesnek, és már csak a magyar légiós válaszára várnak.

Zachhuber márciusban vette át a Hansa irányítását és keze alatt a Rostocknak sikerült kiharcolnia a biztos bennmaradást.
A Bundesliga 2-es tagság megtartásában nagy szerepet játszott Lisztes Krisztián is, aki az Augsburg ellen remek kapásgóllal vétette észre magát és vállalt tevékeny részt a pontszerzésben, és az utolsó fordulóban is döntő szerepet játszott a Hansa értékes döntetlenjében.
Nem csoda hát, hogy a klub vezetői már korábban jelezték, hogy szívesen hosszabbítanának a játékossal, és ezt most maga Zachhuber is megerősítette.
- A klub megtette az új szerződésajánlatát Lisztes Krisztiánnak, most már csak arra várunk, hogy a játékos milyen döntést hoz az ügyben - fogalmazott Zachhuber a Hansa hivatalos honlapján.
A tréner természetesen szeretné megtartani a klub legnagyobb értékeit és a jelek szerint ezek közé tartozik Lisztes is. Zachhuber egyébiránt a következő szezonban a 8.-12. hely megszerzését már jó eredménynek tartaná.