magyarfutball.hu

2013.06.07 Csank nem tárgyal hosszabbításról, távozik Gyirmótról

Az NB II-es Gyirmót FC tulajdonos-ügyvezetője, Horváth Ernő már korábban elmondta, elégedetlen a bronzéremmel záruló szezonnal. Ezzel egyetért a csapat lejáró szerződésű vezetőedzője, Csank János is, aki a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, nem tárgyal a vezetőkkel lejáró megállapodásának meghosszabbításáról.

Horváth Ernő tulajdonos-ügyvezető, a Gyirmót FC múlt heti évadzáró vacsoráján elmondta, csalódást jelent számukra a bronzéremmel záruló szezon, hiszen a feljutást tűzték ki célul. Az eseményen Csank János vezetőedző is csalódását fejezte ki, de megköszönte a játékosok becsületes hozzáállását és elvégzett munkáját.
A közös munka azonban nem fog folytatódni, bár ezt egyértelműen még egyik fél sem mondta ki – az azonban sokatmondó, hogy nem tárgyalnak a tréner lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
„Maradjunk annyiban, ugyanazt tudom mondani a szezonunkkal kapcsolatban, mint a tulajdonos. Egyformán gondolkodunk. Ennek fényében nem hiszem, hogy tárgyalunk a szerződéshosszabbításról, de jelenleg még él a megállapodásom, június 30-ig. Más klubtól még nem kaptam konkrét megkeresést" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére sokat sejtetően Csank János.