magyarfutball.hu

Spanyolország Magyarország Stefan Raúl Martín (Madrid 2004.06.11 - )

alias
Raúl Stefan
Raúl Martín Stefan
nemzetiség
Spanyolország

Magyarország

életkor
19 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Kisvárda-Master Good
2022. december 1 -
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
1 elsőosztályú bajnoki

Stefan Raúl Martín magyar bajnoki mérkőzései:

NB I 2023/2024

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 2023.10.21 10 Kisvárda-Master Good - Mezőkövesd Zsóry FC BEcserélve 2 : 1
1 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.03.24, 14:48
    A meccs háttérsztorijához hozzátartozik, hogy magyar mezben lépett pályára Raúl Martin Stefan, akiről februárban hangulatkeltő címmel írt a bukaresti ProSport. A románok akkor azt írták, a Kisvárda apai ágon román, anyai ágon magyar származású, de Spanyolországban született és most már spanyol-magyar kettős állampolgárságú védője akár a magyar utánpótlás-válogatottban is kiköthet, ha a román szakemberek nem eszmélnek.

    „Háború van Románia és Magyarország között egy labdarúgóért”– írta főcímében a román portál. Nos, Stefan – aki egyébként sosem futballozott Romániában, mert a Getafénál nevelkedett és onnan szerződött 2022 decemberében Kisvárdára – szerdán be is mutatkozott a magyar U20-as válogatottban, győzelemmel.

    2024.03.20
    https://www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/03/valogatott-ettol-feltek-bukarestben-stefan-bemutakozott-az-u20-as-magyar-csapatban
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.22, 20:57
    Ifjú védő a Getafe utánpótlásából
    kép
    Magyar édesanyától született 18 éves labdarúgót szerződtettünk. Raúl Martín Stefan 2004. január 1-jén Madridban látta meg a napvilágot, gyermekként ott is kezdett futballozni a CDE Santa Barbara színeiben, majd öt és fél év eltelte után csatlakozott a szintén a spanyol fővárosban található Getafe csapatához, amelynek U19-es korosztályáig jutott, de már a felnőttek között is edzett. Az anyai ágon több generáción keresztül magyar felmenőkkel rendelkező játékos honosítása folyamatban van.

    „Profi labdarúgóvá akarok válni, és úgy ítéltem meg, hogy ennek fontos állomása lehet a kisvárdai lehetőség – nyilatkozta a szerződés aláírása után Raúl Martín Stefan. – A csapatot hozzá szeretném segíteni a céljai eléréséhez, miközben a klub színeiben válhatnék ismert játékossá. Tudom a Kisvárdáról, hogy idén kijutott a nemzetközi porondra, bízom benne, hogy a mostani bajnokság végére is elérjük ezt a célt. A fejlődésemet itt garantálva látom, a Kisvárda tökéletes választás az első profi klubomnak."

    Raúl Martín Stefan – aki elsősorban belső és jobboldali védőként jöhet számításba – kisvárdai karrierjéhez sok sikert kívánunk!

    2022.12.01
    https://kisvardafc.hu/hir/ifju-vedo-a-getafe-utanpotlasabol/6005