magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Callum Styles
Callum John Styles
"Stílusos Kálmán"
"Budapesti Baggio"
"Bury Baggio"
"Kálmi"
"Kálumsztájlsz"
nemzetiség
Magyarország

Anglia

életkor
24 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Bury FC
2016 - 2018
Barnsley FC
2018 -
Bury FC (kölcsönben)
2018 - 2019
Millwall FC (kölcsönben)
2022. szeptember - 2023. május 31
Sunderland AFC (kölcsönben)
2024. február 1 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

Bury FC, 2016-2018

...

Barnsley FC, 2018-

...

Bury FC, 2018-2019, kölcsönben

...

Millwall FC, 2022-2023, kölcsönben

...

Sunderland AFC, 2024-,kölcsönben

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.10, 18:01
    A Millwallhoz való igazolása kapcsán:
    Amúgy 2025-ig meghosszabbította a szerződését a Barnsley-val. Gondolom jövőre eladják majd jó pénzért, ha jól teljesít. De a Millwallnak nem adtak vételi opció lehetőséget.

    Pont tegnap írtam, hogy ez így marha nagy gáz, és szerintem egy még az angol 3-ban is gyenge csapatból nem kellene behívni. egyszerűen igénytelennek tűnt a hozzáállása. A játéka, a kora és a jó ideje elég szépen futó magyar válogatottban lévő pozíciója, továbbá az ügynöksége teljesen értelmezhetetlenné tette a helyzetet. Mondjuk a millwal is egy iszonyat nudli galeri, és itt is csak annak lehet örülni, hogy ez legalább a kettő.
    Több van ebben a srácban...

    Most már be lehet hívni a válogatottba. Akkor most sokak vágya teljesült azzal hogy nem maradt az Angol III-ban, hanem felment újra az Angol II-be, ahonnan tavaly kiestek. A Bransley csapatától ment kölcsönbe a Millwall csapatához.

    ezek szerint kálmán szintje a másodosztály....a harmadik ligás nem tudja megtartani, az első ligások meg nem keresik

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2911425
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.06, 08:31
    Esetleges Fradiba való igazolása kapcsán:
    Nem a mi szemünk által szokott futballban szocializálódott. Nagy dinamika, sok futás. Balbekk, belső kp, balszélső sőt baloldali támadót is tud. Kapuson kívül bármit eljátszik. 22 éves, 2 jó szezon után befektetésnek sem volna rossz.

    Brutál jó igazolás lenne, fő erénye, hogy rendkívül jól presszingel, nem hagy levegőt az ellenfélnek, gyors, mozgékony, jól bírja a nyomást, kiváló a rugótechnikája, jól lő távolról, és van esze a játékhoz, az meg hogy több poszton bevethető, csak hab a tortán.

    Egyébként valaki írta, hogy bokafosós lenne, amit nem értek miért. Azért egy angol másodosztályból kieső klub játékosa, aki a válogatottban egyelőre Nagy Zsoltot sem tudta kiszorítani.

    Nem mondom, hogy nem lehet jó, de azért messze van a bokafosóstól

    Én írtam, az első cikknél. Idén kiesett a Barnsley, tavaly 5. helyezett lett a championshipben. Styles mindkét évben alapember volt. Fiatal, de már komoly tapasztalatt bír. Több poszton bevethető, igazi box-to-box játékos. Az eddig látottak alapján sokat látok benne, kifejezetten gyors, jó a rúgótechnikája, labdabiztos. Szóval egy komplex játékos, akiben komoly potenciál van.

    Egy random angol 2-ből kieső 3* válogatott nem lenne az, de egy 22 évesen mindent figyelembe véve kb 150 felnőtt meccsen szereplő több poszton bevethető válogatott játékos lehet az.
    és a lényeg, őt már láttuk is játszani.

    https://ulloi129.hu/2022/06/05/styles-a-fradi-is-egy-lehetoseg/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.03.17, 17:46
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.23, 13:10
    Ha Rossi mesternek kell, és a srác jönni akar, akkor gyerünk! Ettől még nem lesz légiós a válogatottunk. A harcossága okán hamar közönségkedvenc lehetne, úgy, mint Vili. Magyar felmenői vannak, úgyhogy Hajrá Callum!
    Most pedig jöhetnek a kommentek, h "de hát az akadémiáink...: smiley))

    Nem akarom bántani a gyereket, mert nem tehet arról, hogy a nagymamája Angliában telepedett le, és a szülei nem tanították meg magyarul, valószínűleg ők sem tudtak már.
    De neki mi köze van Mo-hoz vagy a válogatotthoz? Nego és Orbán sem tud magyarul, ez lesz az új irány? Tényleg nem akarom megbántani őket, biztos remek srácok, de akkor ennyi erővel honosítsunk bárkit vagy szélsőnek hozzunk ide gepárdokat, erőcsatárnak meg egy gorillát.

    ezert ez mar elegge ciki mikor egy angol masodligas kiesojelolt csapatabol kell hozni a magyar valogatottba egy istentudja kicsodat..hat ennyit a magyar tehetsegekrol, itt tart a magyar foci. ezek szerint tenyleg ennyire sz@r az ififoci Magyarorszagon............mondjuk nem meglepo. lenyeg, hogy stadionok mar vannak smiley

    Hajrá! 21 éves, két év Champs tapasztalattal. Válogatott szerepléssel könnyen komolyabb csapatot is találhat magának. Mellesleg többet jártam Bury St. Edmundsban (nagyon kellemes kisváros, remek színházzal) mint például Csángóföldön vagy a Vajdaságban, így tapasztalatból mondom: a szittya magyar kelet-angliai gyerekeknek a vérében van a futball.

    Sokan írják, hogy a Championship kiesőjelöltjéből nem erősítés egy játékos. Az a helyzet, hogy bármelyik Championship csapat bármelyik Magyar NB1-es egyletet bucira verné. (Persze ez nem nagy dicsőség) Ennek fényében ez a srác simán elférne pár embéegyes labdakergető helyett a válogatottban.

    angol válogatott szeretne lenni, de jó az ukrán vagy a magyar is, ha előbbi nem jön össze. Ez az ember elmenne Timbuktuba is, ha lenne ottani felmenője és hívnák.

    A Barnsley fórumàn teljesen biztosak abban, hogy ez Styles utolsó szezonja nàluk, óriàsi tehetsègnek tartjàk. A Celtic és a Nottingham nagyon komolyan èrdeklődik, de egy PL csapat ajànlata is benne van a pakliban. Ő nem egy futottak mèg Championship játèkos, hatalmas erősítés lenne a vàlogatottnak.

    Styles csapata tavaly rájátszásban esett el a feljutástól a PL-be. Az idei év katasztrófa nekik, de ő tavaly is ott volt és játszott. Ha kiesnek szinte biztos, hogy elviszik onnan. Szóval aki ezen rúgózik legalább akkora seggfej mint aki Tangónak hívja magát a szamba országában. Azon vitatkozni meg, hogy a nagyszülő miatt érezheti e magát magyarnak nehéz olyanokkal akik eladnák az országot vagy az anyjukat is egy libatollért… Esetleg írjatok a Fifának, hogy ne lehessen honosítani, de cserébe aki ükszülőtől vegyítve van valamivel neki hozzanak létre egy válogatottat ahol játszani tud.

    Alapos szakmai elemzést kaptunk, amiből kiderül, hogy nincs gyenge pontja. Miért ne jöhetne, ha valamennyire magyarnak érzi magát? De azt gondolom, hogy a baloldalon elég jól állunk minőségi játékosokból. Szerintem, ha Nagy Zsolt kapna olyan szabad teret, "kezet", amit ez a srác, hát tőle is láthatnánk hasonló megoldásokat. Nem beszélve arról, hogy a "honvédos" Holender bőven hozta ezt a játékot, mint Callum. Sajnos szerintem ő sem kap olyan lehetőséget, ami kihozná belőle azt amit tud.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2877941