magyarfutball.hu

2004.01.29 Huszti Szabolcs a Sopron kölcsönjátékosaként folytathatja

Huszti Szabolcs a tavaszi szezont nagy valószínűséggel a Matáv-Sopron együttesénél tölti. A ballábas játékost szerdán egy edzőmérkőzésen tesztelték a soproniak. Huszti jó benyomást tett Dajka László vezetőedzőre, így az átigazolással kapcsolatos egyeztetések megkezdődtek a két klub között.

- Még Decemberben jelezte nekem Laci bácsi, hogy szívesen látna Sopronban. A felkészülést mégis az Üllői úton kezdtem meg, mivel Pintér Attila ragaszkodott hozzá, hogy én is a csapattal együtt kezdjem a felkészülést. A soproniak eközben folyamatosan érdeklődtem irántam az elmúlt hetekben is, és megkeresték a Ferencvárost azzal, hogy szívesen látnának a csapatukban.
Pintér Attila jónak látta volna, ha továbbra is a Ferencvárosban készülök és itt válok stabil NB1-es játékossá, de amellett, hogy én is ragaszkodom a Ferencvároshoz nagyon szeretnék folyamatosan játéklehetőséghez jutni, és reményeim szerint erre Sopronban van esélyem. Én már szinte mindenben megegyeztem a Matávval, és tudomásom szerint a két klub között is megkezdődtek a tárgyalások.
Egyelőre fél évre vennének kölcsön a soproniak, akiknél szerdán egy edzőmeccsen már be is mutatkoztam. A szlovák Bacsfa csapatát vertük 3-1-re, én az első félidőben léptem pályára. Úgy érzem, jól ment a játék, Dajka László elsősorban azzal bízott meg, hogy a baloldalon segítsem a támadásokat. Legközelebb kedden lép pályára a csapat az egyik pozsonyi együttes ellen. Ha létrejön a kölcsönszerződés, akkor azon a meccsen valószínűleg szintén pályára lépnék. A terembajnokság hétvégi döntőjében viszont még egészen biztosan nem játszom majd a Sopron csapatában.