magyarfutball.hu

Argentína Lodico Gastón (Avellaneda 1998.05.28 - )

alias
Gastón Lódico

Ladik
Lódi Guszti
nemzetiség
Argentína
életkor
25 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
CA Lanús
2015 -
Ferencvárosi TC (kölcsönben)
2020. január 7 - 2020. július
Aldosivi kölcsönben
2021
O'Higgins de Rancagua kölcsönben
2022
Instituto Atlético Central Córdoba kölcsönben
2023
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
5 elsőosztályú bajnoki

Lodico Gastón magyar bajnoki mérkőzései:

NB I 2019/2020

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 2020.01.25 17 Ferencvárosi TC - Paksi FC BEcserélve 4 : 0
2 2020.02.05 19 Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC BEcserélve 0 : 0
3 2020.02.22 22 Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC BEcserélve 3 : 0
4 2020.03.07 24 Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC LEcserélve 1 : 1
5 2020.06.23 32 MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC BEcserélve 1 : 0
5 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.27, 16:46
    Sajnalom, sokkal tobb volt benne szerintem. Lehet h nem tudott itt megszokni...

    Tehetséges volt. Azt hittem,hogy "rátolunk"egy kis izmot és egy darabig elvagyunk vele.

    Azt gondoltuk, majd megerősödik, és beépül a csapatba, de pont jött a világjárvány. Kár érte.

    Az első mozdulatainál látszott, hogy a magyar labdarúgás szintjén is kevés. Azt nem mondanám, hogy labda ügyetlen, a hazájában ismét kibontakozhat. Nem illett bele abba a képbe, amilyen Rebrov csapata volt. Példának ott van Szignevics példája, aki az első labdaérintésénél megmutatta, hogy van benne valami. Később aztán sokan nem szívesen látták a csapatban, pedig csereként sokszor jó. Na mindegy, nem okoskodom. A stáb jobban tudja.

    A komentek alapján úgy tűnik Lodico egyetlen említésre méltó momentuma Lodiconé volt.

    138 perc 5 meccsre osztva.. de ja mindenki látta, hogy szar.. azért tényleg vicc..

    Ha az edzéseken nem "bravírozott" akkor Rebrovnál megette a fene.

    Ez az a sztori ahol a szurkolóknak volt igaza, amikor felmerült az ideigazolása és senki nem értette, mit látott benne Hajnal, elötte kb fél-1 évvel nem játszott mérközést, szóval amikor kiment Hajnal dél-Amerikába, nem láthatta őt játszani kvázi csak videó felvételek alapján lett leszerződtetve (amik meg egyáltalán nem voltak meggyözőek).

    Sok vizet nem zavart a kiskrapek. Nagy jövőt nem jósolok neki, ha a Fradi szintről is visszapattant Európából. Dél-Amerikai szinten lehet még közepes játékos, bár sokat nem láttuk játszani.

    Még az is lehet, hogy annyira magas a kivásárlási ára, amennyit nem rizikózhatunk. Talán olcsón megtartottuk volna, de úgy emlékszem, hogy nem keveset kérnek érte..

    Több, mint kétszer annyit játszott az nb1-ben, mint Matías, szóval látszik a fejlődéssmiley azért ebből is látszik, hogy inkább közép-kelet Európa a mi piacunk, onnan jobb százalékkal válnak be az igazolások

    szerintem szegény a szarság kezdete előtt egyre jobban játszott abban a pár percben, amit kapott (a ZTE ellen kifejezetten jól), nyilván roppant nehéz megélni egy világjárványt egy idegen országban 1 hónappal azután, hogy ideérkezett. Sok sikert!

    https://ulloi129.hu/2020/06/26/lodico-hazater/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.07, 09:24
    Lodico amúgy mit szeretne játszani? Egyelőre Józsi Gyuri argentin megfelelőjét látom benne, bár még nagyon keveset játszott.

    2 honapja azt sem tudta hol van Magyarorszag,
    3 hete volt rajta eloszor a mezunk,

    Lehet hogy kap fel evet es egy teljes alapozast hogy megnezzuk tud-e valamit?

    Mielott 25 percbol megszakerted hogy “szar” volt...

    Erdekes, en Lodicoban pont azt a zsenialitast latom, mint ami Isaelben is megvan. Szerintem par meccs mulva legalabb akkora spiler lesz, mint Isael

    Ellenvélemény. smiley Nem baj az. Nekem egyelőre az a gondom vele, hogy nem látom, hogy le tudna fedni egy adott posztot. Vannak esetleges jó megoldásai, de olyan idegen az egész ember. És nem most látok először új igazolást. Egyelőre furcsa nekem a játéka, aztán majd kiderül, hogy kinek lesz igaza.

    Persze, álljunk bele egy másik kontinensről épp beeső fiatal srácba is, jogos! Persze, hogy meg van még illetődve és nem érzi annyira a ritmust, de kis túlzással már ezalatt a két rövid szereplése alatt is több váratlant húzott, mint Józsi Gyuri egész pályafutása során.

    Csak nem értem, nyilatkozta, hogy csatár mögött szeret igazán játszani, vagy védők előtt. Hát én nem látom rajta a gólra éhes pillantásokat.

    https://ulloi129.hu/2020/02/05/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-16/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.01.07, 22:16 (szerk.: 2020.01.07, 22:18)
    AZ ARGENTIN BAJNOKSÁGBÓL VETTÜNK KÖLCSÖN KÖZÉPPÁLYÁST
    kép
    Az argentin élvonal jelenlegi bronzérmesének középpályása, Gastón Lódico csatlakozott a Ferencvároshoz.

    Labdarúgócsapatunk másfél évre, opciós joggal kölcsönvette az argentin élvonalbeli Lanús fiatal játékosát, Gastón Lódicót. A 21 esztendős, nagy munkabírású futballista elsősorban a középpályán lehet erőssége a Ferencvárosnak. Lódico az argentin első osztály jelenlegi harmadikját hagyta el a Fradi hívására.

    Bemutatás

    Gastón Lódico 1998. május 28-án született a Buenos Aires tartományban található Avellaneda kikötővárosban. Először a 18-szoros argentin bajnok és 1-szeres Libertadores Kupa-győztes Racingnál kezdett futballozni, de tízéves korától már a Lanúsnál szerepelhetett, amelyet most elhagyott a Ferencváros kedvéért.

    A Lanús közelmúltja igen fényes, 2016-ban megnyerte az argentin bajnokságot és az Argentin Szuperkupát is, egy évvel később pedig döntőt játszott a Libertadores-kupában (Dél-Amerika legnagyobb sorozatában). Lódico nem sokkal később, a 2017/18-as szezonban mutatkozott be a Lanúsnál az első osztályban, első szezonjában 14 bajnokin szerepelt, egy gólt és egy gólpasszt jegyzett. De volt két-két meccse az Argentin Kupában és a Copa Sudamericában is (ez utóbbi Dél-Amerika második legnagyobb presztízsű nemzetközi sorozata).

    Az előző szezonban is 14-szer szerepelt az argentin élvonalban, amelyet a Lanús a 11. helyen zárt (a pontvadászat 26 csapatos, de mindenki csak egyszer játszik mindenkivel), ezzel újra kvalifikálta magát a csapat a Copa Sudamericanába.

    A fiatal, tehetséges futballistának idén négy meccse volt eddig a Lanúsban, amely remekel és a harmadik helyen áll a tabellán. Lódico csereként pályára lépett a Boca Juniors elleni rangadón is, amelyen az ellenfélnél olyan játékosok szerepeltek, mint a Benficával 3-szoros portugál bajnok Lisandro López, az Atlético Madriddal két EL-t nyerő Eduardo Salvio vagy a korábbi Lazio-sztár, Mauro Zárate.

    Az egyik, a legtehetségesebb fiatal labdarúgókkal foglalkozó honlap így hívta fel rá a figyelmet a tavalyi szezon előtt: „nagy munkabírású, technikás középpályás jó labdakezeléssel, aki lenyűgöző, 85,8 %-os pontossággal passzolt első szezonjában, és nagyszerűen érkeznek a pontrúgásai is.”

    Névjegy

    Név: Gastón Lódico

    Nemzetiség: argentin

    Születési idő, hely: 1998. május 28., Avellaneda

    Profi klubjai: Lanús (2018-)


    2020.01.06
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/az-argentin-bajnoksagbol-vettunk-kolcson-kozeppalyast