magyarfutball.hu

Ukrajna Rebrov Serhiy (Horlivka 1974.06.03 - )

alias
Serhiy Stanislavovych Rebrov
Сергій Станіславович Ребров
Szerhij Sztanyiszlavovics Rebrov
Serhiy Rebrov
Szerhij Rebrov
Sergei Rebrov
Szergej Rebrov

"Kóklerov"
"Ukrosz"
"kettővel ezelőtti edző"
nemzetiség
Ukrajna
életkor
49 éves

játékos

pályafutás
Shakhtar Donetsk
1991 - 1992
Dynamo Kyiv
1992 - 2000
Tottenham Hotspur
2000 - 2004
Fenerbahce (kölcsönbe)
2002 - 2004
West Ham United
2004 - 2005
Dynamo Kyiv
2005 - 2008
Rubin Kazan
2008 - 2009
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
Dynamo Kyiv
2014 - 2017
Al-Ahli Saudi FC
2017 - 2018
Ferencvárosi TC
2018 augusztus - 2021. június 4
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.04, 17:48
    A Fraditól való távozása kapcsán:
    Nem örülök, hogy így lett vége a Rebrov érának, de mit tudunk mi szurkolók csinálni? Értetlenkedünk, bosszankodunk, találgatjuk, ki/mi miatt történt így ez az egész,de mást úgysem tehetünk. Bízom benne, hogy a csapat nem fogja megszenvedni ennek a szakításnak az árát súlyosan, már ami a BL selejtezős szereplést illeti,de a bajnoki szereplést is ide vehetjük. Reméljük jól döntött a klub az új edző személyével is, (ha Stöger lesz, ha nem, és ugyanannyira sikeres lesz a csapattal, mint Rebrov volt.

    Sokkal elegánsabb lenne egy sajtótájékoztató, ahol legalább az igazság egy részét megismerhetnénk.
    Ez egy profi világ, ahol 90 %-ban a pénz dominál. Meg lehet azt mondani, ha így van.

    Ha arra gondolok, hogy hogyan lépkedett előre a klub a külföldi edzőkkel az elmúlt években (Moniz, Doll, Rebrov), akkor nem kell félni a holnaptól.

    Most közös megegyezéssel távozott, vagy kirúgtuk, vagy felmondott?

    Végre eldőlt, vége ennek a szánalmas szappanoperának.

    Ez van, köszönünk mindent Szergej.

    Amiért jött, elvégezte.
    Talán most volt reálisan várható a távozása is, a csúcson kell abbahagyni.
    A búcsúzás mikéntje lehetett volna szebb, de a lényeg, hogy lezárult.
    Sokan eret készülnek vágni most, de az igazság az, hogy Rebrov is csak egy szelet a tortában. Van itt egy vezetőség, egy háttér, egy játékoskeret, egy szurkolótábor, és egy edző. Évről évre fejlődünk, ehhez Rebrov is hozzátett, de a BL részvételt kizárólagosan az ő érdemeként említeni, az egy kicsit erős. Bármennyire is megutáltam Dollt annak idején, de azt azért be kell ismerni, hogy ezzel a kerettel, háttérrel nem pottyantunk volna ki vele az albánok ellen.
    Rebrovot imádtam, számomra nem említhető egy lapon Dollal, de azért maradjunk a realitások talaján, a Fradi továbbra is egy erős csapat lesz, a fejlődés pedig folytatódik.

    Respect Szergej, good luck!

    Köszönjük Szergej! További sok sikert!
    Egy kicsit azért sajnálom, hogy a három szezonjából kettőt is beárnyékolt a Covid.

    Valaki meg tudná mondani, hogy febrárban kit igazoltunk, amit Rebrov ennyire sérelmesnek talált?

    Nem tudom, melyiket találta "sérelmesnek", de februárban Mmaee jött és Karaisvili. Januárban Wingo, Gera, és Katona.

    Nagyon kiváncsi vagyok, hogy játékfelfogásban mekkora változás lesz. Szergejnél nagyon leszabályozott volt a foci, nem tudom, mennyire könnyű az átjárás egy ilyen rendszerből.

    Elmondhatatlanul szomorú vagyok. Egy nagyon jó szakembert vesztettünk. Az elmúlt 3 évének tükrében méltatlan a szakítás.
    Sok sikert Mester!

    Köszönöm ezt a csodálatos 3 évet Szergej! Annyi év sikertelenség után végre azt láttam , hogy bárkivel pariban tudunk lenni nemzetközi porondon is, nem volt teleszart gatya, a játékosokkal is eltudta hitetni, hogy bárkit meg lehet verni. Mindig is egy ilyen típusú edzőt szerettem volna a Fradinál, aki kőkemény profi, nem bratyizgatni jött, nem az a nice guy, szemrebbenés nélkül kirakta az egyénieskedő, nem csapat ember Lanzafamet, és a közönségkedvenc Danit is mert a csapat sikeressége ezt megkövetelte. Igazi munkamániás fanatikus ember akinek a foci az élete, nem minden bokorban terem ilyen. Nekem még az is szimpatikus volt mikor a képeket vágta az idiótábbnál idiótább kérdésekre az interjúk soran. Közben meg volt egy masik arca, rengeteget járt más szakosztályok meccseire, kiment még a serdülőkhöz is focizgatni, nem kamu volt, hogy szeretett itt dolgozni. A Csisztu interjúból is kiderült, hogy magánemberként egy szimpatikus szerethető figura, viszont a pályán és az öltözőben nem ismer tréfát. Van egy olyan érzésem sajnos, hogy nem mostanában lesz itt nálunk ilyen kaliberű edző. De nincs mit tenni, ez van, reméljük a legjobbakat. Aktuális edzőktől, elnököktől, játékosoktól függetlenül Hajrá Fradi mindörökké!

    Nekem folyamatosan jönnek a gondolatok... Hiba vagy nem hiba... Ha marad Rebrov ezek után, és esetleg nem jön össze semelyik csoport, illetve a bajnokságban nem jönnek az eredmények a nem túl szép játékunk mellett, akkor meg jöttek volna a hangok hogy miért nem lett kirugva, motiválatlan, stb stb..
    Nehéz időszak ez, én megtartottam volna.

    aki ezt a Hajnalos sztorit kitalálta azt jól picsán kellene rúgni, semmilyen szinten sem volt ő indikátor a folyamatban

    Bár már benne volt a levegőben napok, sőt hetek óta, mérhetetlenül szomorú vagyok. Azt gondolná az ember 3 ilyen év után aláírunk még 3 évre. Rebrov többet akart, aztán visszatáncolt de már késő lett. Ebből arcvesztés nélkül nem jöhetett ki senki. A legszomorúbb az, hogy nem egy csodacsapat vitte hanem így lett vége. Azért neheztelek is egy kicsit mindkét félre. Jó lenne tudni a részleteket, ami persze sosem fog kiderülni.
    Stögert nem ismerem, de Rebrov eszméletlen magasra tette a lécet. Remélem vele is legalább ilyen sikeresek leszünk, de nincs jó megérzésem. A bizalmat persze megkapja.
    Játékosok, edzők jönnek-mennek de a Ferencváros örök.
    Hajrá Fradi!!

    Well, fakk... Decemberben 12 2 - -ás mérleggel álltunk, nem gondoltam volna, hogy 6 hónappal később se Heister, se Lovre, se Rebrov... Kívánom, ne legyen politikai mellékszál, mert elég szar volt a körítés. Sok sikert Szergej, nem felejtem a BL meccseket és a 3 bajnoki címet!!

    Jól van, féltem, mert lehetett volna ennél csúnyább is a vége az elmúlt napok / hetek után. Ez szomorú, de még vállalható. Normális ember nem vitatja, hogy Rebrov korszakos alak a focinkban, de én bízom benne, hogy van még feljebb. Pl. ha valaki hasonló sikereket tudna elérni, de Fradi hagyományhoz jobban passzoló (támadó) focival. Sőt, szerintem a sikerességet sem maxoltuk ki, egy nemzetközi kupatavasz pl. simán benne lehet a pakliban.
    Szergejnek köszönjük, az új edzőt (Stögert) pedig fogadjuk azzal a bizalommal, ami minden újoncnak kijár.

    Na akkor már csak a részleteket várom. Mi is történt valójában, miért kellett távoznia a Fradi történetének egyik legsikeresebb edzőjének?

    1.2.3....

    Robrov remek munkát végzett, de talán túl nagy falat volt számunkra. Három év alatt mindent kihozott a csapatból, többre vágyott, elment. Sajnálom, mert nagyot alkotott. Köszönet érte, szerettük sokan. Egyszer találkoztam vele a liftben, szimpatikus volt ott is, a ellátóról nézve is.
    Nézzünk előre, reménykedjünk a hasonló folytatásban.
    Hajrá Fradi!

    kétszer volt alkalmam beszélni vele..
    teljesen más a hétköznapi életben, mint amit a kamerák előtt ad
    az emberi rész rendben van nála, szakmailag pedig megkérdőjelezhetetlen...
    óriási köszönet neki mindenért
    hiányozni fog brutál módon, de menni kell tovább, az ember a Fradikának szurkol, nem egy-egy embernek, bármilyen kivételes is az egyén...

    Hozzá, úgy érzem, két kézzel kellett volna ragaszkodni. A faszméregetés szerintem elhibázott és felesleges volt. Engedni kellett volna a vezetőségnek, ilyen eredmények után járt volna neki a különleges bánásmód. Sajnálom.

    Nekem továbbra is Szergej marad az ideális edző, aki megtalálta az egyensúlyt az itthoni, és a nemzetközi foci között a csapattal, ami egészen nagy dolog. Bár Stöger is képes lenne erre! Szurkolok neki!

    max egy évig maradt volna, ha most nem kapott volna jó ajánlatot, és a helyzet is elmérgesedett már közte és a vezetés között.
    A klub és a koncepció mindig fontosabb, mint az egyének érdeke.

    Ha egy mondatben kéne összefoglalni, akkor az a következő lenne. "Visszarakott minket az európai foci térképére." És ezért csak a köszönet jár, persze ő is jól járt velünk.

    Csodálatos három év volt ez, az irányítása alatt mentálisan, taktikailag, önérzetben, szemléletben rengeteget fejlődtünk, fantasztikus sikereket értünk el - vitán felül a Ferencváros történetének egyik legjobb edzője.

    Köszönjük, Szergej!

    Köszönjük Sergei a 3 magabiztos bajnokságot és a 2 hihetetlen európai menetelést, a Ferencváros történetében aranybetűs fejezet a Tied!
    A Ludo oda-vissza verése, a CSKA és az Espanyol elleni összesen 6 pont, a Celtic és a Zágráb kiejtése, de még a Kijev elleni itthoni 1 pont is örökké emlékezetes élmények, eredmények maradnak, olyanok, amikre hosszú éveket vártunk.
    A cseresznye a torta habján a Juve elleni 1 pont és/vagy egy EL tavasz lehetett volna, ez utóbbit mondjuk a döntő meccseken a bírók nem igazán így akarták, de ezt a habos tortát 3 éve elképzelni sem tudtuk volna, hogy milyen édes megenni, megannyi kínkeserves nemzetközi kudarc után.
    Bár az utóbbi hetekben már páran pedzegették, hogy mennyi mák volt ezekben, de a szerencse amellé áll, aki tesz érte... Remélem Herr Stögerrel is tudjuk tartani/emelni a tétet, de előbb-utóbb még a fanyalgóknak is le fog esni, hogy mennyit adtál klubunknak.
    Remélem szakmailag/pénzügyileg találsz számodra jó csapatot és azt is, hogy valamikor leszel még szeretett klubunk edzője! A végéért kicsit kár... Hajrá Fradi!

    https://ulloi129.hu/2021/06/04/koszonjuk-szergej/