magyarfutball.hu

2013.08.21 Czvitkovics a Puskás Akadémiához igazolt

Az újonc Puskás Akadémia együttesénél folytatja pályafutását Czvitkovics Péter, a DVSC válogatott labdarúgója. A középpályás a Strömsgodset elleni visszavágó óta nem lépett pályára a hajdúsági alakulatban, sőt az utóbbi hetekben már a meccskeretbe sem került be. A labdarúgó kettő plusz egy évre írt alá új munkaadójához.
kép
A nemzetközi kupamérkőzéseken még szerephez jutott a debreceni csapatban Czvitkovics Péter, a Kaposvár elleni bajnoki idénynyitón viszont már csak a kispadon ücsörgött, azóta pedig már a meccskeretben sem jutott hely neki.

Honlapunk már egy hete jelezte, hogy klubváltás lehet a dolog vége, a 10-szeres válogatott futballista odébb is állt, és a Puskás Akadémia együtteséhez szegődött. A pfla.hu oldalon megjelent közlemény értelmében nem kölcsönadásról van szó, a játékos kettő plusz egy évre kötelezte el magát a felcsútiakhoz.

Az újonc gyengén kezdte az évadot, négy forduló után mindössze egy pontot tud felmutatni, az utóbbi napokban viszont Paco Gallardo és Czvitkovics személyében újabb két neves labdarúgót szerződtetett.