magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 3 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2023/2024, 16. forduló
játékvezető : Andó-Szabó Sándor
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 4.201
  3. paksifc.hu: 4.201
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.12.11, 14:24 (szerk.: 2023.12.20, 22:27)
    10 szeres a szorzó a két csapat költségvetése között. Lehet bírózni, meg mindenki másra kenni a felelőséget, meg a meccs végén magyarázkodni, meg szimpatikusan nyilatkozni, meg jövőhéten lesz az év meccse, meg, meg, meg. Csak egy dolog nincs, JÁTÉK.

    Az első félidő után azt gondoltam, hogy ez bizony kurva gyenge. A második félidő után viszont csak annyit tudok mondani, hogy a bíró nyerte meg ezt a meccset a Paksnak. Az egyik legelfogultabb és szarabb játékvezetés volt, amit kassai ténykedése óta láttam.

    Az utolsó pár forduló biztos nem néz ki szépen, de talán azért jó mert téli a szünetben a játékosok el tudnak picit gondolkodni hogy ez a bajnokság nem is olyan könnyű és nem egy lefutott meccs és rájönnek hogy minden meccsen 100% kell koncentrációban is. Kilépnek ebből kissé elkényelmesedett szerepből hogy úgy is nyernek vagy fordítanak , meg mindig vezettetik a tabellát mint ahogy azt az elmúlt években megszokták. Egyébként a fizikális akarattal ma sem volt különösen gond mint ahogy anno Csercsenel.
    Egy jó téli alapozás kell és egy kis vérfrissítés és az elmúlt évek talán legjobb Fradi tavaszára számítok, olyan igazán hatalmas gondot azért most nem látok. Hajrá Ferencváros!

    Csak ezen a mai meccsen volt 2 genya bírói húzás: a tizi meg a Macsek 2. sárgája. Ez két gól. Annyira nem jó a Fradi, hogy ezt tolerálja! Hát még ha hozzájön egy olyan gól, amit az Aaneba hozott össze: ilyen gólt még sörmeccsen se lehet mindennap látni... Ja, és a lényeg: nincs a Fradinak 22 egyforma erős játékosa, de a világ egyetlen csapatának se! Annó, a nagy Barcában a Messi, Suárez, Neymar csatárhármas mögött volt 3 ugyanilyen képességű fiú? Na, ugye hogy nem? Azonkívül: mikor tudott 3 meccsen változatlanul, a legjobb összeállításban felállni a Fradi?

    Nem a Sztankovics a fő baj a Csapattal momentán, hanem a súlyosan részrehajló, bMLSZ-vezérelt bíráskodás. A tizi nem volt az, a megelőző paksi szabálytalanság miatt vissza kellett volna fújni, és szabad kifelé. A Macsek tényleg be volt pöccenve, no, de kinek nem gurulna el a gyógyszere, ha a paksiak a legkisebb kontakt, sőt egyszerű érintés után is összerogytak, mintha a lábuk tört volna el. Ezt az ellenszelet szerintem nagyon kevés csapat képes tolerálni. Summa-summárum, Ondó barátunk elvezette a meccset, gratula bMLSZ!!!

    Biztos a bíró meg a var miatt fejeli ki az első védő a beadásainkat, szögleteinket, vagy a bíró miatt jutunk el az ellenfél tizenhatosától vissza Dibuszig…
    Vagy a VAR miatt nincs osszejatek, elkepzeles, otlet a játékunkban?

    Az elso gol elotti szoglet ami nem szoglet. A Kriszbe a goljanal nyujtott talppal beleszallo szabo fereg esetenek meg sem vizsgalasa.

    Akik szerint nem szabadna bírózni, azt megkérném számolja már össze, hogy a tucatnyi sérültünk közül mennyi lett sérült abban a mennyei bajnokságban ahol a bírók büntetlenül hagyják, hogy szétrúgják a játékosainkat? A mai napon két olyan eset volt ahol a paksi játékos nyújtott lábbal és talppal találta telibe valamelyik játékosunkat és egyetlen piros lap sem járt érte, sőt az egyikért még sárga sem.
    Úgyhogy a "ne bírózzunk" emberkéknek csak annyit tudok üzenni tisztelettel, hogy bő nyállal szopja le az Ondó Szabót, a Karakót és utána a Csányit is!

    Nem felmentve Makrét, de ott baszta fel az agyát, amikor a kis cigó Szabó odalépett neki és visszanyomta a földre.
    Nyújtott lábbal, stoplikkal felfelé, ahogy illik. És csak az ő reakciója számított a sporttársnál. Nem is tudta utána türtőztetni magát. Nyilván kellett volna.
    Böde meg konkrétan belerúgott Makre már földön lévő lábába a második sárgánál.
    Lisztesre úgy ment rá méterekről repülve a másik Szabó a gólnál, hogy ott kábé csodaszámba menően úszta meg a ripityára rúgott térdet.

    Húú a kurva életbe! Nem elég, hogy főleg az első félidőben szarul játszottunk, Aaneba gólpasszt adott Könyvesnek. Ondó és a VAR ellenünk való ténykedése pedig felháborító volt még ráadásul. Marquinhos vezérletével a második félidőben teljes erővel támadtunk. Érezte a mocsok bíró is a bajt. Gyorsan kiállította Makreckist nehogy egyenlítsünk. Ma úgy látszik a paksnak mindenképpen nyernie kellett.

    Paks első gólja tökéletesen kivitelezett volt.
    Szinte lehetetlen kivédeni.
    Szerintem a Real M. vagy az M.City is megette volna.Második gólnál a játékos bénázott.
    Nem a csapat hibája.
    A 3. Gól vitatható 11es.
    Ezzel szemben szereztünk 2 akciógólt.
    Egyiket 10 emberrel.
    Nincs itt semmi tragédia.

    Azért ha az ott lebzselő 4 védőből nem csak egy ugrik fel rossz ütemben, hanem a másik három is próbálkozik, akkor lehet, hogy elakadt volna az a labda.
    Hogyan lehetne kivenni a játékunkból a védők orbitális hibáit? Más csapatnál is van ennyi átlagban? Egy ennyire egyszerű helyzetet nem lehet elrontani. Ha nem a kapu felé teszi, hanem elrúgja keresztbe, esetleg bedobásra, akkor meg abból kapunk utána gólt? Milyen hatása lesz ennek a játékára? Eddig nem szállt be rosszul, amikor lehetőséget kapott, most majd nyuszi módjára elkezd szerencsétlenkedni? Eddig talán Cissé az, aki direktben még nem lövetett gólt az ellenféllel, remélem nem is kezdi el.

    Három ugrott fel, de egyik sem fejelte el a labdát, ráadásul Dibusz sem ért át a másik kapufától, ami kb. hat méterre volt!!!

    azt kihagytad, hogy az első gól nem volt szöglet, kirúgással kellet volna jönnünk.

    Lássuk be, Sztankovity egy középszerű edző, arra a célra amit beleláttak teljesen alkalmatlan ez kiderült már eddig, a kérdés, hogy meddig húzzuk.
    Lehet itt okoskodni, hogy Máté Csaba segédedző meg szintet kell lépni, de a hülye sem hiszi el, hogy szintet majd pont azzal fogunk lépni aki a csapat potenciáljának a felét sem hozza ki. Ez lenne pont amúgy a dolga az edzőnek, hogy körülményektől függetlenül eredményt érjen el, ezért van magasabb polcon. Mindig lesznek sérültek, lesznek csaló bírók, formán kívüli játékosok, kihagyott helyzetek, rossz talajú pályák, ha valaki ezt nem tudja kezelni, akkor alkalmatlan a célra, ez ennyire egyszerű.
    Tragikomikus azzal takarózni, hogy bezzeg Máténak jó formában voltak a játékosai. Akkor mégis miben különb Sztankovity ha ő is csak akkor tud eredményt elérni, ha neki is minden klappol mint a noname segédedzőnek.
    Lehet itt nyomni a dumáty de a vak is látja, hogy a szerb nem passzol a csapathoz, nincs kémia.

    Sztankovics bajnoki eredményei védhetetlenek. A csapat 90 százaléka leépült a kezei között. Nincs semmi csapatjáték. Szerintem a játékosok se tudják, hogy mit kellene csináljanak. Mindig az volt a kifogás, hogy betömörülő csapat ellen nem megy. Hát a Paks tegnap az első félidőben nem tömörült, mégse tudtuk megközelíteni a kapujukat. Nem térképezte fel az ellenfelet? Vagy annyi volt a taktika, hogy legutóbb Mezőkövesden működött ez a felállás, próbáljuk meg újra? Az, hogy Besicsre jutott vagy három ember, az smafu.
    Szerintem ez az edző teljesen fogalmatlan, a minimalista impotens focijával nem lehet sikeres a Fradi. Egy Fiorentina elleni továbbjutás csak elfedné a gondokat, nem oldaná meg.

    Alap:
    Dibusz - Macsek, Cissé, X, X - Fani, ??? (szerintem itt Besic simán mondható alapjátékosnak) - Márki, Zaki, X - X. *
    Szerintem a tegnapi, inkább A-B volt.

    *A nevek akik tegnap kezdők voltak, az X-ek, ahol nem a legjobb játszott. A kérdőjelet megmagyaráztam. Ott nem tudom ki az alapjátékos.

    4 játékos volt, aki nem rendszeres kezdő idén a kezdőben, Gojak, Esiti, Aaneba, Civic! A többi az alap, sok, kevés, mindenki eldöntheti.

    Nekem most nem volt bajom a támadójátékunkkal, azt leszámítva hogy kettő kivételével kihagytuk a tucatnyi helyzetünket. A srácok mentek előre, azzal nem volt baj. Azzal már inkább, hogy az elején ajándékoztunk 2 gól előnyt a paksiaknak. Ilyen védelemmel a Fiorentina kivégez minket, ezzel tenni kell valamit addig a meccsig. Van rá pár napja Sztankovics védelemspecialista haverjának.

    Ezután a meccs után,egy dolgot vetek Sztanko szemére,ami már magyarázhatatlan.Gojak szerepeltetése.Annak a csókának az arcán,látott már valaki érzelmet?A felkészülési időszakban is az volt a véleményem,hogy inkább Őt engedjük el és Loncar maradjon,azon legalább látszott,hogy bántja,a saját szar teljesítménye.Jobb játékos is ,erről meg voltam/vagyok győződve.

    Egesz konkretan kit jatszattal volna Gojak helyett? Kb nem volt senki. Abu meg nala is gyengebb volt ma. Ezen kivul Besic aki meg alig all a laban. Nincs jelenleg emberunk a kozeppalyara Abu forma hanyatlasa es a serulesek miatt

    Mondjuk Barni ahogy bejött egyből összehozott egy gólt tulkeppen. Nem is tudjuk mennyire függünk tőle! Gyanítom a jó edző, rossz edző titulus eléggé függ attól, pályán van-e. A védelmünk Csabával is kaotikus volt. Abena2 indítása nem tom mennyiben Deki bűne. Szóval ez a Csabázás nem tom mennyire alapos. Mikor a vidi ellen fordítottunk idegenben 3 kapott góllal mindenki el volt alélva. Pedig lehet ha ott is ez a fasz Karakó nézelődik a VAR szobában ondó meg a pályán, pont így kiszopunk. Akkor nehezebb lenne romantikázni.

    Többek között meg kéne tanulni végre szabályosan szerelni,ütközni.Civic is flegmán felborítja ostoba módon az ellenfél játékosát a 16-os nál,a szabadból majdnem meglett a harmadik.Katonáról már ne is beszéljünk.És rengeteg hasonló buta szabálytalanság volt a részünkről.Azok meg dobálták is magukat rendesen.

    Azért Civic megmozdulását, igazi Fair play díjas dolog előzte meg...
    Paksi csóka eljátszotta, hogy kirúgja, majd megindult a kapura, miután mindenki megállt

    Bárki aki meg van győződve arról, hogy Stankovic a megfelelő ember a feladatra, vagy csak akár hagyná tavaszra az legyen olyan kedves és válaszolja meg a következő kérdést:
    Mi indokolta, hogy ma ne Katona kezdjen Gojak helyett?
    És akkor nem kell belemenni semmi másba, ami egyébként az edző ellen szól.

    Miután kiesett a gála csapatunk jó pár meghatározó embere az érződik szerintem,hogy Stanko tesztelget. Gojakot is ebbe a kategóriába tenném. Mikor égett a ház leis hozta. Ha Katona játszik csütörtökön az adhat igazán választ erre a kérdésre

    Ez a vereség az összes közül a legkevésbé múlt Stankovicson. Az, hogy 4 védő között 3 méterről fejel valaki be egy szögletet, majd egy profi játékos senkitől nem zavartatva gólpasszt ad az ellenfél csatárának, nem az edzőn múlik. Ami rajta múlt, hogy ebből a gödörből csapatként kihúzza a srácokat. Jól cserélt, rendben volt a meccs az első 15 percet kivéve.
    Arról szintén nem ő tehet, hogy egyértelmű, rendszerszintű csalás történik most már nem az első alkalommal!!!! A röhej az, hogy megtehetik velünk, és még ő is elmondja, hogy nem mondhat semmit, mert még ha igaza is van, akkor is eltiltják hetekre...

    Arról viszont ő tehet, ha olyanokat küld pályára, aki nem készült fel mentálisan. Abu Fani ténfergett, Macreckis meg dühöngő bika volt. Szóval Bognár nem tévedett nagyot, a Fradi hisztériázik, ha kibillentik a komfortzónájából. A mentális felkészítés az edző dolga. Szóval kezdjen Sztankó hozzá végre...

    Az a bosszantó, hogy tökéletesen tudjuk mit játszanak mégse találunk ki ellenük semmit.
    Mintha Bognár valami fenomén lenne.
    Rebrov megette őket reggelire

    egyetlen taktikai értekezletnek, meg előzetes meccstervnek sem része, hogy egy szögletből, ami nem is volt szöglet, már az elején gólt kapunk. ez egyéni hiba, olyan, amire nincs edző, aki fel tudna készíteni. a második gól ugyanez. Aaneba elbaszta, pedig eddig tényleg nem bakizott nagyot. az elbaszott hazaadást sem lehet épp ésszel edzői hibának adni. onnantól borul a taktika, a meccsterv, minden. lehet futni az eredmény után. aztán, ha még nem akarod feladni, akkor befújnak egy lélekromboló kamutizit, csak hogy érezd a törődést. meg le is zavarják az egyetlen láthatóan frusztrált és feszült játékosod a pályáról, hagy baszódjon meg ott ahol van.

    A helyzínen néztem. Lófaszt sem láttam, jórészt a köd miatt. A büntető előtt kifelé szabadrúgás járt volna nekünk. Amúgy megérdemeltük?

    A védelmet nagyon össze kéne rakni. Egy Paks szintű csapatnak nem adhatunk 2 gólt.
    A támadójátékunk meg esetleges, jelenleg csak Zakira meg Marquinhosra támaszkodik, és ma Zaki fáradt volt. Abu formán kívül mióta a vállogatotból visszatért. Makreckis görcsösen akar. Ma nem kapott meg pár jogos szabit és ezen felhúzta magát. Első sárgája jogos volt, a második sima sárgát se ért nemhogy második sárgát. A 3 gól előtt semmi nem volt. Színészkedésért sárga Kovácsnak. De Katona miért nem reklomál?
    Ezt a Paksot 80%-on simázná a csapat, de jelenleg azt se érjük el. Nagyon de nagyon kell már ez a téli szünet. Csütörtökre össze kell drótozni Samyt, és aki pályára lép annak még egyszer el kell menni a falig és bele kell adni mindent. Akkor még lehet a tovább jutás és rendben zárhatjuk a szezont

    Pista azt mondta füst volt. smiley

    Egyébként az egyik kameraállásból látszott is egyszer egy füstöt okádó kémény.
    Nem sok foci volt a meccsen, de az ajándék gólon kívül azt is mi mutattuk.
    Makre kiállítása is lófasz volt.
    A tizi pedig vérlázító kamu.

    Stankovic sem áll a helyzet magaslatán, de rossz nézni, hogy a minőségibb játékosaink idegeit felzabálja a hulladék mlsz. (amatőr, következetlen, pökhendi játékvezetők; var használatára alkalmatlan személyzet, beködösített pálya, kecskeméti dagonya)
    Makreckis, Ramirez és Abu, akiken leginkább látszik, hogy tele a tökük.

    Abu Fani erőssége a mélységi irányítás, és a labdakihizatalok. Ennek ellenére kötetlen pozícióban, kissé légüres térben mozgott egész meccsen, ami láthatóan fizikálisan nem fekszik neki. Ezután meg lekapja Sztanko mert nincs megelégedve vele, holott a saját posztján játszatva adhatna egy jó alapot a csapatjátéknak…

    Ekkora faszságot is régen láttam smiley Nem látni a pályát mer fűteneksmiley

    Simán köd volt.
    A második félidőre látványosan lekapcsolták a gázfűtést, mégsem lett jobb.

    A magyar edzőpápa, bognárgyörgy megmondta, hogy még két-három góllal is nyerhettek volna!
    Azt ugyan senki nem tudja rajta kívül, hogy kapuralövés nélkül hogyan, de ez nem érdekes.
    Megkapja megint az év edzője díjat (szerintem nem kellene kiosztani minden évben, oda kell adni neki élete végéig), aztán majd homorítanak a nemzetközi kupában, ha egyáltalán odaérnek és nem bukják a meccseket az utolsó 3-4 fordulóban.

    Gyűlölöm az állandó felesleges bírózást, de itt most valami nagyon aljas dolog történik és a klub cinkos némasággal tűri! Nehéz nem látni, hogy a játékosok lelkivilágában a Kecskeméti értelmetlen dagonya hozott egy törést, Rami szétesett, Makreckis összezavarodott. Mintha a játékosok nem értenék, hogy a klub miért hagyta őket magukra, miért nem volt egy felelős vezető aki az asztalra csap, hogy egy ilyen trágyalében nem futbalozunk, miért hagytuk szó nélkül Vágó hentesmunkáját vagy Makreckis megalázó hajhúzását. A Bogár, Karakó, Pintér, Ondó féle csapat belekezdett valamibe és mi némán tűrjük. Bírói tévedések a foci örök részei, de ha egy meccsen négy mérkőzést befolyásoló döntést (tévedést) a VAR még csak meg sem vizsgál az nem tévedés, hanem CSALÁS. Márpedig itt a 11-es, a kiállítás és a két játékosunk nyújtottlábas lerúgása miatt elmaradt két piros lap egyenként is mérkőzést befolyásoló téves döntés, nem ám együtt. De a legmegdöbbentőbb, hogy még csak nem is reklamáltunk egyik esetnél sem, a 11-esnél és a kiállításnál is csak bambán nézett mindenki. Persze hogy vérszemet kapnak a VAR kocsiban. Pedig a paksi Klinyik meg is mutatta, hogy hogyan kell reagálni ha befújnak ellened egy teljesen röhejes szabadot. De a teljesen megalázott Makreckist már másodszor hagyta magára a teljes szakami stáb egy ilyen csalás után. Mit érezhet a játékos? Poziciót fog, izomból belerúgnak, őt állítják ki és senki nem szól egy szót se? Hogy lehet az, hogy ilyen méretű szakmai stábnál nem ül a padon az edző mellett egy videóelemző, aki azonnal élőben visszanéz egy ilyen szituációt az edzővel és nem rohan be rögtön a teljes kispad a pályára a VAR ellenőrzést követelve??? De ha most legalább utólag nem lép valami nagyon határozott intézkedést - akár ÓVÁST is - a klub, akkor többet ne reklamáljon itt bírók miatt senki, akkor megérdemeljük hogy úgy szórakozzanak velünk ahogy csak akarnak.

    Fújható volt a tizenegyes, labdához Katonának köze nem volt, egy egyszerű kényszerítővel ketten 4 emberünket szopatták meg előtte és kerültünk ebbe a helyzetbe. (annyiban módosítanám, hogy Ondó ezeket mindig fújja, a mezőnyben is, ő kb egy kibaszott kosárlabda játékvezető vagy nemtudom mi, de minden egyes kontaktot fúj mindenhol...)

    Makreckist meg meg kéne kérdezni, érdemes volt e az első sárgát összekalapoznia magának az eszetlenségével.

    Gondolom Aanebára is Andó szólt, hogy szöktesse Könyvest, Dibusz helyezkedését meg érdemes megnézni az első gól előtt, szépen elbújt a hosszúba 2 paksi mögé, sokadszor fejelnek neki 2,5 méterről gólt. A kecskemétivel egyetértek, ott már játszani is hiba volt, az első sort felküldeni meg egyenesen bűn.

    - Makreckis sárgája szerintem adható volt, mert kétségtelenül Böde rúgta el a labdát. Mondjuk az is igaz, hogy a kiállítás miatt mérlegelhetett volna a spori, de ezt hajlandó vagyok elfogadni.
    - A tizenegyes viszont egyáltalán nem volt fújható!!! 1000% röhej, hogy ezt megadták, és még meg se VAR-ozták. Ha valamit fúj a spori, akkor szabad kifelé! Semmi más szóba se jöhet, és ez nem elfogultság.

    Szerintem a VAR megnézte a tizit (függetlenül attól, hogy kiírta-e az M4), szabály szerint meg kell néznie (?!), és ha találnak rá bizonyítékot, vagy úgy ítélik, hogy téves a bírói ítélet, szólnak. Belépett a támadó a védő elé, volt egy kis kontakt, ondó ezeket fújja, ahhoz meg nem elég egyértelmű hiba, hogy visszavonják, és hiába írják itt páran, hogy talán még bognár is röhögött rajta, mert én meg biztos vagyok benne, hogy jogosnak érzik, sőt abban is, ha megkérdezek 10 nem Fradi szurkolót, legalább 5 szerint adható (arra is kíváncsi lennék, ha mi kapjuk ugyanezt, mi lenne itt az általános vélemény róla).

    Én nem vagyok az a fázós fajta, de tegnap rendesen átfagytam. A köd is idegesítő volt, Lisztes góljából konkrétan semmit nem lehetett látni, egyszer csak a semmiből jött egy középkezdés. Ondó g.ci elmehet az anyjába. Rendes bíráskodás mellett biztos vagyok benne, hogy nem kaptunk volna ki. Egyébként ha a helyzeteket be tudtuk volna lőni, nem lett volna itt semmi gond. Jól fog jönni a téli pihenő, az biztos. Csütörtökön ki kell harcolni a továbbjutást, vasárnap kötelező győzelem a ZTE ellen. Tavasszal a többit megoldjuk. Hajrá Fradi!

    A 43:50 (a második félidőben mindössze 19:30 [!]) tiszta játékidejű vesztes találkozón a kiállításig 4-3-3-as felállásban játszottunk, 64.5%-ban birtokoltuk a labdát, 83%-kal passzoltunk: hosszúpasszarány 8.1%, PPDA 5.4, passztempó 17.1 – a Paksnál ezek az értékek: 65%, 22.9%, 9.7, 14. A párharcarány 105-123 volt oda, 89 támadópárharcunk 35%-a, a 64 védekezőpárharcunk 53%-a volt sikeres, a fejpárbajarány 20-19 volt ide. Andó-Szabó szerint mi 25-ször, a hazaiak 15-ször szabálytalankodtak. Mi 34, a Paks 23 labdát szerzett az ellenfél térfelén. Négy labdaeladásunkból lett lövés (Aanebáéból gól is), a másik oldalon ez a szám 11.

    34+1 támadásból 20 lövésig jutottunk, 7 talált kaput (Paks 19 / 10 / 3), az xG-arány 2.79 – 2.3, az xcG-arány 2.74 – 2.33 volt. 31 beadásunk volt, ezek 35.5%-a volt pontos.

    Dibusz 3 lövésből (2.33) 3 gólt kapott, 20 passzából 18 volt pontos.

    Makreckis 82 percet játszott kiállításáig, 83 akciójának 75%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 16 párharcból 6-ot nyert meg. 14 labdát adott el, 12-t szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.03).

    Aaneba 76 akciójának 78%-a volt sikees, 2 helyzete volt (1.18), 90%-kal passzolt, 17 párharcból 10-et nyert meg. 9 labdát adott el, 15-öt szerzett, 4 passzt lopott.

    Cissé 81 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.15). 94%-kal passzolt, 17 párharcból 9-et nyert. 6 labdát vesztett, 17-et szerzett, 6 passzt lopott.

    Civic 110 akciójának 65%-a volt sikeres, 5 lövése volt (0.28), 76%-kal passzolt, 10 beadásának fele volt pontos. 20 párharcból 12-t nyert meg. 19 labdát adott el, 10-et szerzett, 2 passzt lopott. 2 helyzetett készített elő (0.22).

    Gojak 73 percet kapott, 61 akciójának 48%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 69%-kal passzolt, 17 párharcból 5-t nyert meg. 15 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Besic is 73 percet játszott, 76 akciójának 70%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 17 párharcból 7-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 7-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Abu Fani 50 percet kapott, 42 akciójának 52%-a volt sikees, 1 lövése volt (0.06). 61%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert meg. 12 labdát vesztett, csak 1-et szerzett. 1 lövést készített elő (0.58).

    Zachariassen 79 percet játszott, 36 akciójának 58%-a volt sikeres, 74%-kal passzolt, 14 párharcának felét nyerte meg, 4 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.17).

    Pesity 73 percet játszott, 36 akciójának 37%-át nyerte meg. 3 lövése volt (0.26), 11 passzából 6 volt pontos, 18 párharcának harmadát nyerte meg.

    Marquinhos 67 akciójának 60%-a volt sikeres, 4 lövésből (0.11) 1 gólt szerzett. 82%-kal passzolt, 22 párharcból 9-et nyert meg. 6 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.12).

    Katona 49 percet játszott, 44 akciójának 52%-a volt sikees, 1 lövése volt. 84%-kal passzolt, 20 párharcából 7-et nyert meg. 6 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott. 1 gólpasszt adott (0.02).

    Esiti 27 percet játszott, 29 akciójának 69%-a volt sikeres, 12 passzából 11 volt pontos, 12 párharcból 8-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Ben Romadan 27 percet kapott, 17 akciójának 65%-a volt sikeres, 10 passzából 9 volt pontos, 4 párharcból 1-et nyert. 1 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Varga is 27 percet kapott, 14 akciójából 10 volt sikeres. 1 lövése bolt (0.12), 6 passzából 4 volt pontos. 7 párharcból 5-t nyert meg.

    Lisztes 21 percet kapott, 9 akciójából 5 volt sikeres, 1 lövésből (0.62) 1 gólt szerzett, mind a 2 gólja pontos volt, 4 párharcának felét nyerte meg, 2 labdát szerzett.

    Marquinhos 6.39
    Lisztes 5.40
    Cissé 5.15
    Varga B. 4.93
    Besic 4.73
    Dibusz 4.57
    Zachariassen 4.57
    Ben Romadan 4.55
    Katona 4.40
    Civic 4.12
    Makreckis 4.10
    Esiti 4.06
    Abu Fani 3.69
    Aaneba 3.27
    Pesic 3.24
    Gojak 3.01

    https://ulloi129.hu/2023/12/10/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-27/
    https://ulloi129.hu/2023/12/11/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-26/
    https://ulloi129.hu/2023/12/19/marquinhos-lisztes-cisse-es-zachariassen-marquinhos-cisse/
     
  2. avatar: fgymat
    2023.12.11, 04:13
    Leandro asszisztensedző a 38, Stanković Dejan a 80. percben sárga lapot kapott.