magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 3 : 2 18:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.31, 14:43
    Minden jó, ha jó a vége, de azért a csapat már mentálisan és fizikailag elfáradt.

    Amikor néhányan nem értették, hogy miért voltam elégedetlen vasárnap, amikor jó játékkal, de elszorakoztunk egy győzelmet, hát azért, mert az vezet az ilyen beleszarós meccsekhez, mint a mai vagy az iváncsai. Persze így, hogy nyertünk sokkal jobb érzés, még ha közünk nem is sok volt a meccshez, persze a Paksnak sem.
    És persze az ősz így is nagyon szép lett. smiley

    Vasarnap akart focizni az ellenfel, igy mi is tudtunk. Ki-ki a maga szintjen. Ma nem. Nyilvan nem csak ezen mult a mai, de volt benne boven szerepe.

    Vezettetek egy lesgóllal, aztán egy mákos megpattanóval, egyébként egész meccsen betoltátok a buszt és még 2 büntetőt nem adtak meg nekünk.

    Nem volt lesgól, azt el kell ismerni. Inkább az volt a probléma, hogy egy antifocit játszottak 92 percen át, amíg nekik kedvezett az eredmény, s ehhez Andó folyamatosan asszisztált. Nyilván, a 92. percben veszíteni rossz érzés, de csak azért volt esélyük, mert tompák voltunk és néhány játékosunk, főleg Traoré formán kívül van.

    az esetleges les sem menti fel Pászkát és Kovacsevicset, tragikus védekezést mutattak be tegnap, a csapat baloldala átjáróház volt

    Érdekes és tanulságos meccs volt. Endi gólja szenzációs volt. Tudtam, hogy nehéz lesz a Paks ellen játszani, de ennyire... a lényeg a három pont.

    Jöhet a zárómeccs. Kérdés kivel smiley Se Boli, se közlegény.. kìváncsi leszek a szakmai stáb mit fog kitalálni.

    Párszor megint szétrúgtam a hátam mögötti üres széket a B1-ben, de végül is így sokkal viccesebb lett, mintha egy sima 3-0 lett volna. Érthető módon nagyon fáradtak már fejben a srácok, egy szar győzelemmel tudjuk le az utolsó meccset, aztán mehetünk pihenni.

    Waltner jól felkészítette a Paksot. Pont azt játszották ellenünk, amit kellett, de azért azt ne feledje, hogy kiket akart legyőzni. A bravúr nem jött össze.

    Nem érdemelt döntetlent ez a Paks! Végig csak romboltak! Azért Waltner jól leépítette, amit Bognár össze rakott atomvárosban!

    Nagyon jó, hogy nyerni tudunk ilyen meccseket. Nagyon fáradtak már a játékosok, ennek ellenére hatalmas köszönet, hogy a második félidőre belehúztak. A vb-re készülőknek, külföldi válogatottaknak már otthon jár minden gondolatuk, a hátuk közepére kívánják ezeket az utolsó meccseket a zimankóban. Még tartsatok ki egy utolsó párharcra!

    Borzalmasan gyenge meccs volt. Eszméletlen lassan, enerváltan jászottunk. Csercsének a végén jött a tipikus szláv faszmák.

    A mai meccsen tapintható volt, hogy a srácok mennyire fáradtak. Érthető.
    Ennek ellenére küzdöttek a végéig, és bár nem játszottunk jól, de megérdemeltük a győzelmet.
    Waltner meg elmehet a sunyiba, hogy megérdemeltek volna egy ikszet.
    71-29 volt a labdabirtoklás, 610-255 a passz arány.
    5-4-1-ben betolták a buszt, aztán néha kinyitották az ajtót.
    Nálunk volt egy-két olyan teljesítmény, amivel csoda volt végigjátszani, de hoztuk a 3 pontot, és ma csak ez volt a lényeg.

    A teljes csapatuk ott betonozott 25 meterre a kapujuktol. A osszes tamado elkepzelesuk az volt hogy amit tudtak berugtak, bedobtak a 16oson belulre akar sajat terfelrol aztan majd lesz mazlijuk. Erre senki nem erdemel pontot.

    Az egy masik kerdes hogy mi is pocsekul jatszottunk. Legyen mar vege a szezonnak

    Ma nem játszottunk jól, nem voltak igazán helyzeteink, legalábbis nem több, mint a Paksnak. A döntetlen lett volna igazságosabb.

    Senki nem vár novemberben a szünet, vb kezdete előtt sziporkázó játékot, különösen egy ilyen ősz után. A győzelem maximális ajándék tőlük.

    Volt a 2 góljuk, 1 kapufa, meg a fejes, azt kifújt.
    Nekünk 2 gól, 3 kapufa, Mercier lövés, Márki ziccer, Traoré ziccer...

    A vesztes csapat és edzője számára ez a legütősebb vereség. Robi igyál rá egyet. Az egy más kérdés, hogy több homályba veszett momentum volt a meccsen, éppen a bírónak, VAR-nak köszönhetően. Igaz ma csak egy csapat akart focizni, éppen az amelyik kb. eddig 3x annyi meccset játszott mint a másik. És nyert is amelyhez ezer gratula!

    Endi gólja mindent vitt, de sajnos a kiállítás-műsor elvitte a showt...

    A lényeg a 3 pont.

    Most olvasom, hogy pár helyen megkérdőjelezik a tizenegyes jogosságát.
    Kint a kapu mögött nem lehetett látni rendesen, de most a közvetítésből látható, hogy Kádár hátulról belerúgott Közlegénybe. Aztán, amikor videózás után megítélte az a tahó, akkor Kádár már nem reklamált. Ez is sokat elmond...

    Ryant végig gyötörték. Rúgták, két kézzel fogták, ahhoz képest egész nyugodt maradt.

    Az 50:42 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, 70%-ban birtokoltuk a labdát, 85%-kal passzoltunk (17.6 passz/perc), hosszúpasszok aránya 5.7%. 25 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (a Paks 9-et), a vendégeknek 44-szer (!) kellett tisztázniuk, nekünk kétszer. A párharcarány 95-100 volt az ellenfél javára, 91 támadópárharcból 41-et nyertünk (45%), 50 védekezőpárharcból 28-at. A paksiak a fejpárbajokat 18-20-ra vitték. Két labdaeladásunkból lett lövés, a másik oldalon 5 ilyen alkalom volt.

    55+1 támadásból 14 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (+1 kapufa), a Paksnál ezek a mutatók: 15 / 8 / 4. 31 beadásunkból mindössze 6 talált embert. Az xG-arány 2.02 – 0.73, az xcG-arány pedig 2.12 – 1.67 volt. A mi PPDA-mutatónk 6.5, a Paksé 17 volt.

    Dibusz 7.45
    S. Mmaee 6.78
    Zachariassen 6.78
    Besic 6.43
    Laidouni 6.43
    Marquinhos 6.33
    R. Mmaee 6.13
    Wingo 6.05
    Traoré 5.98
    Kovacevic 5.80
    Tokmac 5.75
    Pászka 5.40

    https://ulloi129.hu/2022/11/09/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-23/
    https://ulloi129.hu/2022/11/11/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-22/
    https://ulloi129.hu/2022/11/15/mmaee-dibusz-besic-es-dibusz-mmaee-zachariassen/#more-263391