magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 4 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
  2. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
  3. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
  4. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
  5. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
  6. Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers FC 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga rájátszás 1. mérkőzés
játékvezető : Nyberg Glenn (Svédország)
nézőszámok:
  1. shamrockrovers.ie: -
  2. fradi.hu: 15.239
  3. nso.hu: 15.239
  1. 13' Auzqui Carlos 1 - 0
    sárga lap 14' Hoare Seán
    27' Auzqui Carlos sárga lap
    34' Traoré Adama 2 - 0
    45+2' Knoester Mats sárga lap
    48' Traoré Adama 3 - 0
    sárga lap 72' Ferizaj Justin
    90+3' Ćivić Eldar 4 - 0

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.08.19, 09:18
    Stephen Bradley: Nagyon magas szintű ellenfél a Fradi, ez evidens. Jobb csapattól kaptunk ki, a legjobb pillanatokban lőtték a gólokat. A harmadik volt a legfájdalmasabb, nagyon buta gól volt. Tanulnunk kell a mai meccsből, megérteni mi miért történt, komolyan megbüntetett minket a Ferencváros, ezen a szinten minden hibát büntet az ellenfél. A Fradi az egyik legjobb csapat, akivel találkoztunk, az AC Milan szintjén vannak. Frusztráló hibákat vétettünk, ezekből kaptuk a gólokat. Készültünk ezekre. Nagyon fontos meccsünk lesz a hétvégén, a cseréknél már erre is gondolni kellett. Hogy mi lesz a visszavágón, az majd a jövőhét kérdése, most a bajnokira összpontosítunk. Igen, szorosabb meccsre számítottam, nagyon alap hibákat vétettünk. A második félidőben kockáztatnunk kellett, hisz mondjuk egy 2-1-es eredmény egész mást jelenthetett volna.

    Sztanyiszlav Csercseszov: Nem voltam ideges, de néhány taktikai helyzetben üvölteni kell, kérni nem lehet 15.000 néző előtt. Erős ellenfélen kerekedtünk felül. Nem lehet minden helyzetet kihasználni, ki kell elemezni a meccset. Holnap edzés, szombaton pihenés, Magyarország nemzeti ünnepe, ez az utolsó szünnapunk novemberig. Ma is azt mondtam, hogy “not bad”, néha meg azt, hogy “not so good”. Nem az eredményre kell reagálni, hanem a játékra, objektíven edzőként. Hosszú út elején vagyunk, de ez eddig is egy hosszú utazás már, hiszen rengeteget kell idén repülni. Ryan hosszú kihagyás után jön vissza, a jó csatárnak vannak helyzetei, még ha azokat ma ki is hagyta. Legközelebb szerencsésebb lesz, időre van szüksége egy sérülés után. Az normális, hogy gólt akar lőni, de ma nem adhattam többet neki, mint hatvan perc. A következő meccs nulláról kezdődik, készen kell állnunk – semmi nem változik, Írországban egy nehéz meccs vár majd ránk.

    https://ulloi129.hu/2022/08/18/csercseszov-holnap-edzes-szombaton-pihenes/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.08.19, 09:17 (szerk.: 2022.08.27, 20:29)
    Nagyon jó meccs volt, gyorsak és agresszívak voltunk. Csak azt nem értem, hogy 3-0 után miért álltunk le ennyire. De örülök a győzelemnek és 2,5 gól feletti eredménynek smiley A csoportkör már pipa!

    Úgy gondolom, most senkinek nem lehet egy rossz szava sem a cserékkel kapcsolatban. Talán csak annyi, hogy Mercier előbb is jöhetett volna. A negyedik gólnál tanári volt.
    Néha belehaltak a fiúk a szépségbe, de mi legalább jól szórakoztunk. Csercseszov viszont néha a gutaütés határán volt ettől smiley
    SZép volt Fiúk, köszi a szép estét. Remélem a visszavágó is rendben lesz, csak szerényen és szépen.

    Én nem is értem azt a focit, amit játszanak. Mintha csak annyiból állna számukra a foci, hogy passzolgatnak a pályán és ennyi. Tudnak labdát kezelni és meg is találják a társukat, de a játékuk abszolút nem gólra törő. Én azt hittem, hogy lesz elöl egy benga, aztán majd rugdossák fel a labdákat, de nem. Nem is foci ez, csak passzolgatás. Nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni.

    Szerintem rohadt melegük volt. Ez mindenre nem magyarázat, de nem láttam rajtuk az akarást. Volt olyan \\\"támadásuk\\\", amire fel sem futottak konkrétan.

    Ryan maaenak kb 4 gol maradt a laban de ezen kivul remekul jatszott le a kalappal az egesz csapat elott!!!!

    Büszke vagyok a fiúkra.
    Ezt a csapatot a legnagyobb álom volt megkapni egy EL selejtezőben. Egy laza edzőmeccs kb. Se meccs előtt se közben nem izgultam, iszonyatosan gyenge csapat ez.
    Én most így azt mondanám lejátszhatnánk a bajnokit, de végülis mindegy már.

    Hoztuk a kötelezőt. Helyenként jó játékkal egy gyenge ellenféllel szemben. Traoré és Ryan kurva erős páros lesz ott elől. Egyszer megnézném már a kezdőben Márkit velük.
    Gratulálok Eldar, így tovább! Szépen csendben, bizonyítva. Több elismerést érdemelsz!
    Hajrá, Fradi!

    Szép volt fiúk!!! A D ben voltunk, az írek közül néhányan megtapsolták Pászkát meg a csapatunkat a meccs végén. Igy kell ezt!

    Egy dolgot nem értek.. Besic hogyan úszta meg sárga nélkül?? Már amikor csúszott akkor elnézést kért

    Brutál jó meccs volt. Mentünk, daráltunk..
    A negyedik gól valami extra volt, ahogy Mercie oda rakta Civicnek a labdát... És a durva nem az volt, hogy lecsúszott neki, hanem mutatta neki, hogy oda fogja rúgni.

    Köszönöm a csapatnak!

    Őszintén szólva Gaffney, a (talán) legjobb mezőnyjátékosuk nagyjából kisLovréval küzdene a Soriban a kezdőért

    Na, olyan győzelem volt, amilyet el is vártunk! A vicc, hogy kis szerencsével, több koncentrációval ez lehett volna akár 8 vagy 10-0 is.... Ismét EL csoportkör, zsinórban ennyiszer már nem lehet véletlen!! Szép volt, fiúk, hajrá, Fradi!!!

    Szép volt srácok, ahogy vártam, nem maradt kérdés a visszavágóra azon kívül hogy az összesítés mennyi lesz. Sajnálom hogy Ryannek nem jött össze, pedig mindkét kapufás lövése gólt érdemelt volna és voltak olyan helyzetek, amiket összeszedettebben berúg bármikor. De nem panaszkodom egy pillanatig sem, elégedett vagyok és nem csak azért mert nyertem a fogadáson is.
    Zsinórban 4 csoportkör! smiley
    Jó éjt mindenkinek! Hajrá Fradi!

    Lehet azzal foglalkozni, hogy milyen az ellenfél, engem nem érdekel, egy EL Play Offban nincs gyenge ellenfél, főleg nem az, akit a Ludo egy utolsó perces góllal ver ki.
    A mai és a vasárnapi erődemonstráció volt azoknak, akik szájaltak a Fradira, ez a meccs meg szerintem az új Fradi Stadion legjobb támadójátékát hozta, abszolút közönségszórakoztató játékkal, most Sly se mondhatja, hogy a végét elb..iztuk és most a lelátón is kevesebb gyökér voltsmiley
    Szép volt fiúk!
    Hajrá Fradi!

    Ismét bebizonyosodott amit írtam, hogy az időjárás hatással van a teljesítményre.
    Többet vártam az ellenféltől ez részben a rosszul megválasztott taktikájuknak köszönhető, részben a mi játékunknak.
    Nem gondolom, hogy idegenben baj lehet, de azért a mainál illik komolyabban venni a meccset.

    Azért a 40 fokos melegben meghajtanék egy-két elégedetlenkedőt, mindjárt másképp látnák a dolgot. Abban meg biztos voltam, hogy a szigetországi időhöz szokott írek ebben a pokolban kifújnak mint lyukas gumi.

    Besics konkrétan jobban játszik mostanában, mielőtt elment!
    A legszebb angliai napjait idézi. Egyszerűen tanár. Laidounival egészen félelmetes VKP-párost alkothatnak. Mindkettő gyors, jól szerel, jól lát a pályán.
    Ő számít egy új igazolásnak idénre?

    4-5 olyan szabálytalansága volt, amiért a legtöbb NB1-es bíró sárgát adott volna. A lelátón már röhögtünk rajta a körülöttem lévőkkel, hogy a sokadikat is lap nélkül ússza meg.

    Besics pont laphatáron játszott. Gondolom, nem véletlenül. Így kell ezt egy jó VKP-nak.

    Villamoson összefutottunk ír szurkolókkal, dicsértek minket, \\\'your fans are amazing\\\'. Sok szerencsét kívántunk egymásnak.

    Amúgy igen. Dolgoztam Írországban. Jó arcok. A meccs végén 4-0-nál is táncoltak buliztak, mondtam is a körülöttem lévőknek.

    Tökmag teljes pálfordulása “fos irányba” kinek a felelőssége?
    Mi lett volna ha nem 10 emberrel játszuk le ezt a meccset?
    Igy is volt közte 7-8…
    Gratula Fiúk,Irány az EL!

    Láthatóan őt frusztrálja a legjobban, hogy semmi nem
    jön össze neki. De 100%-on pörgött ma, letámadásban is a legaktívabb volt, a helyzetekre már rágörcsöl. Nemsokára jön a gól, és nem lesz semmi gond ezzel sem. A visszavágó is jó alkalom lehet erre.

    Gratuláció mindenképpen jár a csapatnak, bár sztem ennyi helyzetet nem illik kihagyni ezen a szinten. Viszont nagyon nagy gratuláció jár annak a \\\"Bébi B-középnek\\\" akik a D3 aljában nyomták ismét, 10év körüli kis csókák, végig szurkolták az egész meccset izomból. Élmény volt nézni őket. Sajnos ez se a pólóscsávónak sem a csapatnak nem tűnt fel, a végén némi tapsot megérdemeltek volna. A csoportkör meglesz, a kihivást a kupatavasz jelenti, ilyen játékkal az is meglehet.

    Szép győzelem volt, de nyerhettünk volna 6-7 góllal is, ha a 60. perc után is komolyan vesszük a meccset. A csapat jó ha kb 70%-ot kiadott magából, ami azt hiszem most nem minket, hanem az ellenfelet minősíti. Ennek az ír csapatnak a mai tudása alapján semmi keresnivalója nem lenne az EKL csoportkörben, ütni-vágni fogják őket.

    Én is a helyszínen tiszta edzőmeccs jelleget éreztem, nem törtük szét magunkat, de így is teljesen sima volt! Ami bosszantó volt, az Tocmac helyzet kihasználása, valamint rém gyenge lövései :(

    Az 55:21 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-es felállásban játszottunk, 49%-ban birtokoltuk a labdát (1. félidő 55, a második 43%). 89%-kal passzoltunk, a meccstempónk 17.3 volt (Rovers 90%, 18.3). A mieink 31, az írek 14 labdát szereztek az ellenfél térfelén, a párharc arány 98-87 volt ide. A támadópárharcaink 47, a védekezőpárharcok 59%-át nyertük meg. A szabad labdákat 16-12 arányban hoztuk el, a fejpárbajok 7-8 arányban a Roversé lettek.

    31+8 támadást vezettünk, 26 lövésig jutottunk, ezek fele talált kaput, 2 pedig kapufa lett (ez az íreknél 26+1 és 5/2). Az xG-arány 3.56 – 0.21, az xcG-arány 4.91 – 0.20 volt. A cseleink 66%-a volt sikeres (44/29). A 25 lövésből Tokmac 7-et, Ryan Mmae 3-at, Besic 2-t készített elő. A meccsen nem volt jellemző az intenzív letámadás (PPDA 17.7 és 20), a hosszú labdák aránya 7.7% volt mindössze.

    Így értékeltétek a Shamrock Rovers elleni teljesítményt.

    Traoré 8.51
    Pászka 7.53
    Auzqui 7.19
    R. Mmaee 7.19
    Laidouni 7.12
    Botka 7.01
    Civic 7.00
    Knoester 6.99
    Besic 6.96
    Marquinhos 6.86
    Dibusz 6.79
    Mercier 6.75
    Wingo 6.65
    Boli 6.59
    Vécsei 6.49
    Tokmac 6.23

    https://ulloi129.hu/2022/08/18/elo-a-shamrock-rovers-elleni-el-selejtezo-playoffrol/
    https://ulloi129.hu/2022/08/20/igy-teljesitettunk-a-shamrock-rovers-ellen/
    https://ulloi129.hu/2022/08/22/traore-paszka-auzqui/