magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2022
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.25, 14:03
    Vicces figura ez a karakó. Hosszabbít 8 percet, elmegy ~2 perc a pirossal, ~3-4 perc a VAR-ral, majd utána lefujja a 100. percben.

    Nem lehet vitás...Mocskos csaló banda!

    Az egész mérkőzésen arra készültek,hogy bajnokavatás legyen.

    Nem hagyhatták,hogy döntetlen legyen.Ekkora csalást régen láttam.

    Nyilván rászóltak erre a buzi karakóra,hogy meg ne adja a gólt.

    Szánalmas

    ez az aranymez az elmúlt 122 év legnagyobb köcsögsége volt

    Végtére is nem volt ez egy rossz meccs. Ha nincs a végén ez a nevetséges kezezés fele ennyire sem lenne keserű az eredmény. A rohadt Felcsút baszta el az egészet, mert képtelenek voltak lehozni az utolsó 5 percet kapott gól nélkül. Akkor nem kellett volna bámulni ezt a takonyszínű mezt.

    Bár a legjobbak a fradi drukkerek voltak, akik Dibusz hibája után azonnal elkezdtek anyázni. A VAR ítélet után meg ment a szép volt fiúk. Megmutatták megint, hogy szíve talán van a fradistáknak, de gerincük az biztosan nincs.

    A kezezés adható is volt ,meg nem is. Igazából senki nem reklamált, meg háttal volt a labdának, szóval eléggé vétlennek gondoltam őt, de mindegy is. Akkor is csak döntetlen lett volna. A pálya mesterségesen óriási szögben a Fradi felé lejt mióta ismételten állami tulajdonba kerültek. Szóval papírforma eredmény született, dupla akkora költségvetéssel, mint a többi csapatnak, nem nehéz bajnokságot nyerni.

    Nem történt itt semmi különös, tavaly is ezek voltak bajnokok, idén is tudható volt, hogy így lesz és jövőre is ugyanezek lesznek azok. És ez még sokáig így lesz, hiszen ez az ÉRDEK! Nem teljesen mindegy, hogy két fordulóval ezelőtt vagy ezután lesz végleges az idei tény?

    A csapat nem bukott el, nincs okunk szégyenkezni bármi miatt is, nem mintha volna bármi ráhatásunk is ezekre a dolgokra.
    Jobb csapat a tetvek, ez is tény. újpesti győzelem ma sem fenyegetett, egy döntetlent ugyan bőven megérdemeltünk volna, de a jelenlegi kiírásban Croizet gólja nem volt érvényes. Ennyivel lettek most jobbak az adófizetői milliárdokból hizlaltak és ehhez tapsol két pofával egy magát elnyomottaknak hallucináló csőcselék. De mi többek között azért is vagyunk lilák, mert mindig különutasan, a tömegízlés és tömegigény ellen mentünk. Legyen akár országos a zöld birodalom, nekünk attól csak még nagyobb megtiszteltetés Gallfalvához tartozni smiley Minél nagyobb az ellenszél, annál nemesebb érzés ellenállni annak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.25, 13:23 (szerk.: 2022.05.02, 10:46)
    Gratulálok a csapatnak! Nehéz évet sikerült sikeresen lezárnunk, és még nincsen vége. Külön gratuláció jár Stögernek, aki nehéz örökséget vett át, ennek ellenére EL csoportkör után téli első helyen adta át a csapatot. Csercse nehéz kezdet után rátalált a győztes útra, ez komoly sportemberi teljesítmény. Hajrá Fradi!

    Bajnokcsapat smiley 33 x is megérdemeltem smiley a zöld fehér mezek a srácokon mindig is jobban tetszettek és tetszeni fognak a dortmundosak helyett ez volt a szépséghiba nálam ma.

    Hazaertem. Bajnokok vagyunk, de valahogy most nem volt meg az a hűha érzés. Ez a szezon sokkal nehezebb volt mint az előző 3. Vagy motivációs gondok vagy az igazolasok nem sikerültek jól. A mai meccs sem nyugtaott meg a nemzetközi meccsek előtt. Nagyon bizonytalan a vedelmunk. Kint nekem Paszka és Esiti játéka tetszett leginkább. Mindenesetre bérlet meghosszabbitva

    Egymást püfölő lilák, jégeső, napsütés, Fradi győzelem, 33.
    Nem kell más!
    Gratulálok mindenkinek, komoly menet volt, sok nehézséggel. Rossz edzőválasztás, gyenge igazolások, több mélypont, mégis behúztuk.
    Innentől gőzerővel erősíteni kell a csapatot, mert a kispadunk tele van használhatatlan játékosokkal.
    Hajrá Fradikám!

    Pászka jó, de a kondin dolgoznia kell, mert ha így nem zár vissza egy BL-selejtezőn, abból gólokat kapunk.

    Az a helyzet, hogy Croizet tisztán kezezett, az lett volna a vicc, ha megadják azt a gólt. Másrészt amikor az ő 16-osukon belül kezezett valaki, azon szépen átsiklott bíró, partjelző, VAR, mindenki, szal kussolhatnak. Ebből a szituból se lett volna semmi, ha Dini nem paskol bele tök fölöslegesen a labdába.

    VAR döntésnek így még nem örültem.
    1. Bajnokok lettünk
    2. Győztünk a makik ellen
    3. A pisszegetős mutogatós maki gólját vették el
    4. Dénes hibájából nem lett gól

    Bíró nem tudott mást, mint néha eszetlenül sárgázott. pl. egyik makinak azé nem adott (Onovo) sárgát, mert má vót nekie. Bezzeg a birodalmi Lépegetőnek egyből kinyomta. Hogy a szeme is ment vón utána. Ez kb. olyan szabi volt, mint az előző meccsen a Márki-é.
    Ja, és nemtom, ki hogy van vele, de Auzqui egészen jó vót.

    Néha otthagyta a posztját, akkor egy-egy taslit kioszthattak volna neki a srácok, de bátor, sokat bír, jól csinálja. Remek srác!

    Sok közös sikert volt szerencsém megélni a lelátón, - eddig talán a zürichi, vagy a miskolci bajnokavatásos kirándulásra voksoltam -, de dramaturgiailag a tegnap is elfelejthetetlen lesz! Hajrá Fradi! És igen, szépen mutat ez a krisztusi szám, de a négyessel kezdődőt is jó lenne még ebben az évtizedben látni!

    Legszánalmasabb ez a francia buzi 9 cuminként egy X aztán nekiáll mutogatni az eredményjelzőre, igazi kissebbségi komplexusos buzi gyerek smiley Töki viszont szerintem marad, ha ennyire kiakadt erre ott már zöld a vér rá fog jönni ő is.

    Jól láttam a helyszínen hogy Besic ment eligazítani a kis buzit?

    Visszanéztem a meccset. Élőben nem éreztem második sárgának Loncar kiállítását, - sajnos mivel rálépett a sarkára, első sárgának elment volna - de a meg nem adott kezezés tizenegyest így, hogy vizsgálták is, egyszerűen nem értem.

    hát én most ezerszer megnéztem. Egyrészt A kapu mögötti - szemközti - reakciók nagyon egyértelműek... Másrészt a közeli lassításban akár a fejét is érhette a kéz helyett. Viszont az oldalsó, messzi, totál ismétlésnél, a labda sokkal lentebb mozog, mint a védő fejvonala. Perdöntő egy kapu mögötti lassítás lenne, de én most is tartom, hogy 11-es volt.

    Pászkával végig veszekedett Kovacsevics, főleg helyezkedés miatt. Samy kuka, Zakariás jó.

    Pászka jó volt, de ez volt a 3. meccse, bajnokin először kezdő. A helyezkedést meg kell tanulnia, ez idő. Nyilván nagy benne a bizonyítási vágy, ami hibához vezethet. Azt meg nem tudhatjuk, hogy hova kell helyezkednie

    Croizetnek "gólörömre" kellett volna a sárga, hiszem provokált és tömegjelenet is lett belőle. Akkor az neki piros lett volna, mert már volt neki egy. A nagy káoszban szépen elmaradt.

    Plusz egy szabálytalan gól miatti tömegjelenetben kapott sárgát Töki is meg Mitrovic is.

    Ilyenkor mi van amúgy? A bíró benéz valamit 1-2 embert megsárgáz reklamálásért, majd kimegy megnézi, "bocsi fiúk elbasztam", de a sárga már érvényben marad.

    Gratulálok a csapatnak az újabb bajnoki címhez.
    A VAR szobának meg egy újabb érdekes döntéséhez.
    Azért megkérdezném, hogy Esiti belépője előtt az újpesti játékos nyújtott lábas, talpalós belépőjének nem kellett volna felülírnia? Ha lábat talál eleve piros, de a szándékot így is le kellett volna fújni...

    Inkább igyuk meg a pezsgőt, mint hogy, rám locsoljátok.....Nagy figura a mester. Gondolom, hogy 1 üveg vodka lecsúszott tegnap este. Fejenként!

    Akik eddig ekézték Pászkát most talán elnézést is kérhetnének tőle.
    A meccset megint mi tettük nehézzé magunknak a sok kihagyott helyzettel, meg a gyenge napot kifogó Karakó spori, de mindez nem érdekes most mert bajnok lett a Ferencváros. Hajrá Fradi!

    A mai nap lényege bajnok lett a csapat. Ez volt ma a legfontosabb. Sajnos maga a mérkőzés nem volt túl magas röptű és valamiért úgy éreztem, mintha túl izgulták vagy túl pörögték a fiúk. Elég sok hibával játszottunk, sok volt az eladott labda, de ennek ellenére sikerült igen sok helyzetet kidolgozni és sajnos ki is hagyni. 5-1 vagy 6-1 simán lehetett volna. Ami nagyon tetszett az Pászka magabiztos játéka. A kis franciát simán levette a pályáról. A hangulat nagyon jó volt, még kicsit cseng a fülem és remélem a torkom holnapra rendbe jön. Ami sajnos továbbra sem tetszik az a füstölés, mert büdös és a meccset is rosszabbul lehet látni, csak a meccs végén kellene alkalmazni, ami már nem zavarja a meccset és nem is kerülne olyan sokba. BAJNOK CSAPAT / HAJRÁ FRADI

    Neineineinein, morgen training um elf uhr dreissig... smiley

    Én az év trollja díjat Dénesnek adnám. Mesterien ütötte rá Kroázé kezére a labdát.
    Így leszopatta a lilákat a vendégben, csinált nekünk egy szidható dózsa játékost, aztán meg gólörömmel felérő őrjöngéssel fokozta számunkra a hangulatot.

    Ez egy ilyen szezon volt , utolsó pillanatban beesett Stoger , aztán hirtelen jött télen Csercse.. Nem könnyű se az edzőnek sem nektek .. a lényeg hogy ha nem is mindig jó játékkal de azért hoztuk nagyjából az elvárható eredményeket par kivételel..

    Nem gondoltam,hogy van ahhoz hasonló öröm,mint a dózsának lőtt utolsó perces győztes gól!Közel akkora öröm utolsó perben lőtt pontot érő góljuk érvénytelenítése és látni,ahogy arcukra fagy a mosoly!Csak hab volt a tortán,hogy mindez azután történt,hogy a dózsás arcoskodva a szája elé tette az ujját,hogy cukkolodjon,de nagy pofára esés lett a vége!

    Mondjuk inkább úgy, hogy magunk tettük szorosnak. Ez egy sima 4, 5 gól-közötte meccs volt, mondom ezt a kihagyott helyzetek és Banai bravúrjai alapján. Loncar hatalmas hibája is kellett ahhoz, hogy fejben elbizonytalanodjunk és legyen egy ilyen szükségtelen káosz a végére.

    Mindegy, így is érdemelten értük el a megkívánt eredményt. Hajrá Fradi, bajnokcsapat!

    Pár szót a tegnapiakhoz:

    hihetetlenül instabil a védelmünk. A 11-es előtti szituációban Kovacevic csinált egy holt felesleges cselt majd ahelyett hogy kivágta volna a labdát, odapasszolta az ellennek aki a 16-osig cipelhette a lasztit.

    Blazic - bár tegnap is csinált 1-2 hajmeresztő hibát, nagy veszteség lesz. Szemi Máééé sem megoldás, Wingonál is úgy látszik eddig tartott a focitudás. nem tudom mi van ott hátul.

    Középpályára jó lenne egy-egy kreatívabb emberke is, hihetetlen hogy mennyire nincs klasszikus irányítónk évek óta, bár a mai foci tényleg nem róluk szól.

    Örömteli, hogy a 2. gólt egy magyar páros hozta össze, nem is tudom mikor volt ilyenre példa utoljára.

    Elől Boli és a Basszej kuka, Tokmac 99% elmegy, Ryan remélhetőleg marad, kell még 2 ember legalább.

    ha így megy, egy holt új csapattal állunk ki megint az európai kuparajtra. nagyon gyorsan el kellene kezdeni az érdemi melót.

    A vasárnapi derbin 54%-ban birtokoltuk a labdát, 84.8%-kal passzoltunk, a passztempónk átlagos volt, 16.3 passz/perc, három felállásban is fociztunk a 90 (101) perc alatt (4-3-3, 3-5-2, 5-3-1), a tiszta játékidő mindössze 44:48 volt (kösz, Karakó). 18+4 támadásból 12 lövésig jutottunk, 6 találta el a kaput (Dózsa: 23, 10/4). Az xG-arány 1.84-1.48 volt, az xcG-arány 1.8-1.3.

    Mindössze 17 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, ezekből egy vezetett lövéshez (30, 3 ez a két mutató a Dózsánál). A párharcokat 111-105 arányban hoztuk, a támadópárharcok 44%-át megnyertük, a védekezőpárharcoknál azonban rossz volt a mutatónk: 49% (59% az átlag), csak Esiti (16/10), Kovacevic (10/6), Laidouni és Pászka (3/2-3/2) teljesített 50% felett a kezdőből. A fejpárbajokat 24-16-ra hoztuk, 43 passzt loptuk (Toki 6, Esiti 5), 20 szabálytalanságunk volt Karakó szerint (Esiti 5), 13 a Dózsának. 16-szor kellett tisztáznunk (Blazic, Kovacevic 3-3), a letámadásunk intenzitása átlag alatti volt (PPDA 9.8).

    Pászka 7.78
    Tokmac 7.72
    Laidouni 7.12
    Vécsei 7.09
    Dibusz 7.07
    Boli 6.8
    Kovacevic 6.8
    Esiti 6.73
    Blazic 6.69
    S. Mmaee 6.31
    Zachariassen 6.28
    Loncar 5.51
    Somalia 5.28

    https://ulloi129.hu/2022/04/24/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-10/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2022/04/26/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-20/
    https://ulloi129.hu/2022/05/01/paszka-tokmac-laidouni/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.19, 14:36
    FTC–ÚJPEST FC: MINDEN JEGY ELKELT!

    Zsúfolt lelátók előtt rendezik a derbit.

    A bajnoki tabellát 11 pontnyi előnnyel vezető FTC vasárnap 17.30-tól az Újpest FC-t fogadja az OTP Bank Liga 29. fordulójában. A mérkőzésnek a szokásosnál is nagyobb tétje van, hiszen tavalyhoz hasonlóan az idén is megvan az esély arra, hogy a derbi után bajnoki címet ünnepelhessünk!

    Az ősi rivális érkezése ezúttal is megmozgatta a szurkolókat, így a rangadó előtti kedden kijelenthetjük: minden belépő elkelt! Telt ház lesz a Groupama Arénában, így további jegyeket nem áll módunkban értékesíteni.

    2022.04.19
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/ftc-ujpest-fc-minden-jegy-elkelt